cigizés leszokás, dohányzás egészségtelen, dohányzás leszokás, dohányzás sóterápiás leszoktatás,

dohányzás egészségtelen, dohányzás leszokás, dohányzás sóterápiás leszoktatás,


Egy só terápiás lehetőség, ami mindenre jó?

“Sóterápiára mindenkinek szüksége van, de főleg annak, akinek fontos egészségének visszaszerzése és/vagy megőrzése.”
Írja egy oldal, csak azt tapasztaltam, ami mindenre jó az legtöbbször semmire se, vagy csak nagyon kis hatékonysággal. Tehát mindenre és mint alábbi közlésükben kiderül a dohányzás leszoktatására is.Azt vettem észre  egészséges életre mindenkinek, – na jó sokaknak – van egy szuper ötlete, mindeközben azt tudjuk, hogy ennek ellenére az országunk utolsók között van Európában. Tudnák említeni nagyon híres orvost is, aki szintén azt mondja “A kezünkbe adja az egészségünk”, de aki figyel láthatott hasonló kijelentéseket.
Bár mindenre jó, mint alább kiderül a felsorolásból, a mindentől azért nagyon távol áll. Bár ha a felsorolt esetekben nyújtana 100%-os segítséget az is nagyon jó lenne, de egyetlen szuper csoda ritkán van. Ezért van rengeteg megszámolhatatlan módszer, technika, tippek, jó tanácsok és ezért van mindezek ellenére rengeteg beteg. Ugyanakkor a sóterápiára mindenkinek szüksége van fenti állítással szemben, azt láthatjuk, hogy rengeteg gyógyulni vágyót kizár, akiknek nagyon is kellene egy jó gyógyítási módszer.
Mindezek ellenére a sóterápiának meg van a helye a gyógyításban és megelőzésben is, mint sok más gyógymódnak. Remélem észre vehető volt csak a túlzást kifogásoltam. Szerintem a sóterápia a dohányzás tüneteit enyhíti, de a lényeget magát az okot, vagyis a dohányzásról való leszoktatást nem.

Milyen problémák leküzdésében lehet segítségünkre?
„Segítség a dohányzás elleni harcban;” Ebben, mint említettem a dohányzásról leszoktatást, ill. leszokásban nagyon keveset tud adni, ha egyáltalán valamit is tud. De mivel szerepel a repertoárban ezért közzé teszem. További rövid ismeret, akit érdekel mire jó még a cigi kérdésen kívül:
A házi- és ipari pollutánsok által okozott allergiák kivédése; a légutak megfelelő higiéniájának fenntartása; a bőr és haj vitalizálása; stresszoldás; bármilyen allergiás tünet megfelelő kezelése; a fül-orr-gégészeti betegségek megelőzése és gyógyítása; a megfázásos és a vírusos betegségek megelőzése; a tüdőproblémák kezelése; a pszicho-emocionális problémák és a depresszió kezelése; az általános vegyszer-érzékenységi szindróma gyógyítása.


Kik nem vehetik igénybe?
A Sóbarlangot – saját felelősségükre – azok  vehetik  igénybe, akik  számára megengedett a szauna használata;
Most el kellene olvasnom, /először találni kellene/ egy szaunás terápiás készülék használat ellenjavallatait. De ha ott szintén hivatkoznak egy másik terápiára, …. és így tovább soha nem tudom meg, hogy igénybe vehetem e.
A Sóbarlangot nem használhatják akut (heveny), influenzás, súlyos megfázásos, súlyos légúti- és tüdőbetegek, a súlyos magas-vérnyomás betegségben, a krónikus vesebetegségben és -veseelégtelenségben, a súlyos szívbetegségben, a rákos megbetegedésekben szenvedők, a nem teljes tüdővel élők, ill. a maradandó tüdőkárosodást szenvedettek; nem használhatja olyan (súlyos) beteg, akinek köpete vért tartalmaz, vagy arra hajlamos; más, súlyos akut (heveny), ill. súlyos krónikus betegségben szenvedők; nem használhatja az, akit súlyos betegsége miatt az orvos eltiltott a fizikoterápiás kezelésektől;

 

Prof. Dr. med. Alina Chervinskaya: „A szabályozott sóterápia …” c.
módszertani segédlete alapján

error: Content is protected !!