hyperslim fogyasztó tabletta

hyperslim fogyasztó tabletta

VIGYÁZAT FOGYASZTÓ TABLETTA
HYPERSLIM – ERŐS A GYANÚ, HOGY HAMIS Gyanúra okot adó alapvető tények:

A termékkereskedő elérhetetlensége a cég és a cím (azonosításhoz valamiféle adat) hiánya miatt alapvető gyanús lehet. Mások ezzel büszkélkednének, ha valóban olyan jó fogyasztó tabletta. Fentiekből következik csak a kereskedő ér el Téged, Neked elérhetetlen a forgalmazó.
Ha a Domain nevet nézed meg ezt írd be böngésződbe: wwwget-slimpatchcom //ez a Domain név nem érhető el!!!!! Időközben elérhetetlen lett ez is, – talán bejött a sejtésem?Az előbb beírt Domain név alatt történik a forgalmazás, ami tehát számodra elérhetetlen, ha bármi panaszod lenne, vagy csak kérdésed, mit gondolsz kihez fordulhatsz. Láthatod a Domain névből, hogy külföldi cég forgalmazza. Ha bármi gondod lenne, és kideríthető is lenne a kereskedő, akkor sem lenne “kedved visszakérni a pénzed”, mivel sokszorosába kerülne, mint maga a vásárlásból eredő veszteség.
Nem utolsósorban az összetevők egy jobb multivitaminba meg találhatók. Ilyeneket szedtem az ACAI-t is beleértve és semmit sem fogytam (pedig nagy dózisban) ez a saját tapasztalatom.

Alább olvasható a leírás, ami külön több helyütt meg kérdőjelezhető, mint valóban könnyen fogyasztó tabletta. El olvashatod, de elég ha az összetevőkre mész és azt kontrollálod le.
A vitaminok jók, csak nem a jelzett célra. Elérhetetlen, ismeretlen cégtől NE VÁSÁROLOK. (persze ez az én véleményem!)
Fogyasztó tabletta összetétel sorolva: B vitamin, C vitamin, E vitamin, Omega 3-6-9, ACAI. Egyiknek sincs komoly köze a fogyáshoz. /szerintem semmi/
Alább az ismeretlen cég leírása, ami valóban jókat ígér, de sajnos fölösleges pénz kidobás lenne a fogyasztó tabletta megvétele.

GYORSAN ÉS KÖNNYEN FOGYASZT A HYPERSLIM TABLETTTA

Most gyorsan és könnyen le tudsz fogyni, drasztikus diéta és sporttermekben elvesztegetett napok nélkül. A Hyperslimmel elképesztő hatást érsz el kevesebb, mint egy hónap alatt. A Hyperslimet használó kliensek több mint 80 %-a már az első hónapi használat után súlyveszteségről számolt be.
A Hyperslim Magyarország legjobb fogyást eredményező terméke. A Hyperslim Acai az egyetlen 100%-ban természetes fogyókúrás termék, mellékhatások nélkül és nagyon hatékony a fölös kilók eltávolításában.

HOGYAN HAT A HYPERSLIM?
Egyenlően égeti a zsírt a test teljes felületén
Alapvetően csökkenti az elfogyasztott élelem mennyiségét és a bevitt kalóriát a teltségérzetet keltő összetevőknek köszönhetően
Kevesebb, mint 30 nap alatt megszabadulhatsz a narancsbőrtől
A Hyperslim és a HyperDetox együttes szedése rendben tartja a bélműködést
A Hyperslim + HyperDetox méregteleníti a szervezetet
Az Acai kivonat erős antioxidáns és hatására 3 évvel fiatalabbnak nézel ki
Csökkenti a rák kialakulásának veszélyét
Csökkenti a koleszterin szintet
Segíti a szív- és érrendszer működését

HOGYAN VÉLEKEDNEK A SZAKÉRTŐK

Izabella,BUDAPESTA

A Hyperslim egy 100%-ban természetes növényalapú étrendkiegészítő. A Hyperslim legfontosabb összetevője az Acai gyümölcs kivonata, ez a gyümölcs az egész világon ismert a fölösleges testsúlyra gyakorolt hatása miatt.

Örvendek, hogy végre megjelent egy TERMÉSZETES és HATÉKONY fogyókúrás termék Románia piacán. A Hyperslim egy 100%-ban természetes étrendkiegészítő, amely nem csak lefogyni segít, hanem sok más jótékony hatása is van a szervezetre.
HOGYAN VÉLEKEDNEK A HYPERSLIM KLIENSEK
Itt hitelesnek,

HYPERSLIM ACAI ÖSSZETEVŐI
Az ACAI és a FIBRILLIN

Az acai bogyó nyolszor több vitamint tartalmaz, mint a többi gyümölcs és csökkenti az étvágyat. A fibrillin javítja az emésztést, elhárítja a székrekedést, és serkentő hatással van az immunrendszerre B VITAMIN

A B-vitamin általánosan a szellemi teljesítőképesség növelését biztosítja. Ez a vitamin életbevágóan fontos a sima izomtónus jó működéséhez. Az emésztőrendszer normális és egészséges működése érdekében ajánlott a B-vitamincsoport szedése.
C és E VITAMIN

A C-vitamin elismert antioxidáns, szerepe a vércukorszint és koleszterinszint szabályozása. Az E-vitamin vízhajtó és hipotenzív hatással rendelkezik, csökkenti az infarktus veszélyét, nagyon fontos a fogyókúra alatti bevitele a szervezetbe.
OMEGA 3, 6, 9

Az Omega 3 leginkább halolaj kapszulák formájában ismert, de mostantól más formában is megtalálható ezekben a tablettákban. Az Omega 3, 6, 9 antibakteriális hatású, biztosítja a szív- és érrendszer védelmét, csökkenti a vérben található zsírok mennyiségét, szabályozza a bélműködést, és kiemelt módon csökkenti a daganatok kialakulásának veszélyét.

IGAZI EREDMÉNYEK A FOGYASZTÓ TABLETTÁRÓL
Itt jön a sok kamu duma szerintem, amit már ide nem tartottam értelmét betenni.

error: Content is protected !!