//-->
Mediatop Hírek Társkereső Blog Stressz Chat Zenék Építkezés weboldal készítés Apróhirdetés Dohányzás

Helyezze magát kényelembe

Lakberendezés, ülőgarnitúrák, bútorok, ágyak, franciaágyakA Befa Kft. 12 éve dolgozik azon, hogy termékei hozzájáruljanak a gazdaságos kényelmes életmódhoz. Amikor elérkezünk ahhoz a pillanathoz, hogy lakást vásároljunk, házat építsünk, netán felújítsuk a régit, még ne engedjük el magunkat, hiszen a család igényeihez igazodva, a bent élők korát, létszámát, ízlését, figyelembe véve, a ház, lakás adottságára, hangulatára figyelve kezdjük el berendezni otthonunkat. Fontos, hogy a család jól és otthon érezze magát, ezért alaposan gondoljunk a színek, a formák megválasztására. Nem elhanyagolható tényező a lakás, a ház, mérete, hiszen a bútor nagysága, formája előnyösen növelheti illetve csökkentheti a teret.

Lakberendezés, ülőgarnitúrák, bútorok, ágyak, franciaágyakEl kell döntenünk, milyen szerepet szánunk a bútornak. Nappali-, hálóbútort szeretnénk, netán mindkét funkciónak meg kell, hogy feleljen!

A kanapéágyak tervezésénél figyelembe vettük a szoba adottságát, előre nyíló, hosszába fekvő vagy oldalra nyíló, keresztben fekvős legyen. Az utóbbi előnyösebb, mert csukott állapotban is kényelmes egyszemélyes fekhely, nyitva is kevés helyre van szükség ággyá alakításához. Törekedtünk arra, hogy a kanapéknak minél nagyobb Lakberendezés, ülőgarnitúrák, bútorok, ágyak, franciaágyakágyneműtartója legyen, hiszen a takaróknak, párnáknak elég nagy térre van szükségük.

Franciaágyaink különböző méretben, bonelrugós és szivacsos kivitelben, a hagyományostól a modernig, alacsonyabb és magasabb árfekvésben kaphatók. Napjainkban egyre nagyobb teret hódítanak a magasabb, lábas franciaágyak, melyek minden korosztálynak megkönnyítik a lefekvést illetve felkelést. Lakberendezés, ülőgarnitúrák, bútorok, ágyak, franciaágyak

Bútoraink gondos odafigyeléssel, minőségi alapanyagokból és modern technológiával készülnek, minden korosztály igényének megfelelően.

Keszthelyen gyártjuk bútorainkat, innét szállítjuk partnereink megrendelését, rövid határidőre, széles szövetválasztékkal, különböző méretekben.

Természetesen gondoltunk a sarokgarnitúrák praktikusságára is, hiszen nagyobb teret hangulatossá, egy üres sarkot hasznossá tehet.

Elveink: minőség, pontosság, kedvező ár, megbízhatóság


BEFA BÚTOR
Bemutatótermeink:
Keszthely, Szendrey telep
(Tel.: 83/510-938)

Veszprém, Orgona u. 3.
(Tel.: 88/403-900)
E-mail: befa@axelero.hu
Web: www.befabutor.hu

Stressz kezelése Tartalom közösségbe
weboldal készítés, weboldalkészítés