Orbán illiberális rendszer Magyarországon erőszakos, tolvaj maffiaállam erdélyi tusványoson

Orbán illiberális rendszer Magyarországon erőszakos, tolvaj maffiaállam erdélyi tusványoson

Ujhelyi István szerint a miniszterelnök zavaros indoklása nem tudta elfedni a nemzet érdekeinek piszkos pénzekért történő kiárusítását.

Gréczy Zsolt pedig úgy véli, a kormányfő vagy hazudik, vagy nem érti a világot.

„Orbán megpróbálta megmagyarázni, miért épített maffiaállamot” – mondta Ujhelyi István, EP képviselője, Orbán Viktor miniszterelnök tusványosi kijelentéseire.

„Semmi más nem történt Tusnádfürdőn, minthogy Orbán Viktor megpróbálta megindokolni, hogy miért épített ki az elmúlt években egy erőszakos, tolvaj maffiaállamot Magyarországon. Nem sikerült neki” – írta, hozzátéve: a miniszterelnök zavaros ideológiai magyarázata nem tudta elfedni családja és baráti köre elképesztő meggazdagodását, a hazai egészségügy életveszélyes állapotát, az oktatási rendszer tudatos leépítését, a nemzet érdekeinek piszkos pénzekért történő kiárusítását.
Orbán Viktor világos harcot hirdetett az MSZP által képviselt szociális Európával szemben, vállaltan semmibe véve ezzel a dolgozó magyar emberek hétköznapi problémáit és személyes fizikai, valamint anyagi biztonságát.” …fejezi be Újhelyi.

„Szabadság vagy Orbán?” Gréczy Zsolt, (DK) azt mondta: Orbán Viktor miniszterelnök vagy hazudik, vagy nem érti a világot, amikor azt állítja, hogy az vagy keresztény, vagy liberális.

„A veszélyt Orbán Viktor és politikája hozta ránk” Orbán nem beszél róla, hogy kormányának minden igyekezete ellenére tovább csökken Magyarország népessége, mert az emberek százezrével hagyják el az országot a Fidesz szabadságellenes politikája miatt. Liberális Párt közlése alapján.

Jakab Péter, a Jobbik frakcióvezetője közleményében azt írta: a miniszterelnök elmúlt 9 évét tökéletesen jellemzi az, hogy szerinte az egyik kezében kőműveskanál volt, a másikban meg kard. „A baj az, hogy mindkettőt a nemzet ellen fordította: a magyarokat elszigetelte Európában, és hátba is szúrta.” független forrás: nepszava.hu


Orbán filozófiát csinált abból, hogy Felcsút Zrt.-vé változtatta az országot

Igazi demokrácia mérőfoka
, megoldható-e a tulajdonviszonyok bolygatása nélkül, és anélkül, hogy abba az ország beleremegne. A valódi demokrácia egy olyan keret, ahol a személyi kérdéseknél a jogi keretek a fontosabbak. És ez a mai Magyarországra már biztosan nem igaz. forrás: 444.hu

 

error: Content is protected !!