Mediatop Hírek Társkereső Blog Stressz Chat Zenék Építkezés weboldal készítés Apróhirdetés Dohányzás

szeretet

Első randi tévhitei

társkereső, társkeresés, társkapcsolat, boldogság tippek, szeretet, szerelem, társkereső férfiak, társkereső nők,Nagyon sokan vagyunk társkeresők, akik az első randit abszolút döntőnek tekintjük, és mint megfellebbezhetetlen szupernek kell lennie az első találkozásnak. Nem csoda, ha pontosan emiatt ellenkező eredmény születik, mint szerettük volna.  Ennek oka, hogy gyakran mindkettő nem – férfi, nő -  eléggé parázik ettől a helyzettől, ami már előre vetíti a végkimenetelt. Ha nincs ez az elvárási kényszer, akkor biztosan sokkal kellemesebb élmény lehetett volna a randiból, még ha nem is a várt nagy találkozás született.
Az első találkozás így olyan mintha mind kettő társkereső vizsgázna. Gondolkodj el milyen volt felelni, megfelelni, vizsgázni?
Mondhatjuk nem kellemes érzések kavarogtak akkor bennünk.

Nem a szeretet miatt ismerkedünk - vonzás törvénye kevés

álszenteskedés, lángra lobban, cselekvő szeretet, szerelem, szerelem kémia, szerelem szikra, szeretet, szex, titok, vonzás törvényeMár most szólok, aki nem bírja a (ön)kritikát, ne olvassa. Bár csak tényeket írok, nem alaptalan vádakat. Viszont nehezen tudja az ember elfogadni az igazságot, mert az fájdalmas.
Ha valóban őszinték akarunk lenni, azzal ismerkedünk, aki megtetszik, nem azért, mert szeretem. Előbb egymásba "zúgunk", majd később alakul át szeretetté (ha átalakul) ez az érzés.

Társadalom a rák szintjén.

egoista, egoizmus, önző, önzőség, rohanó világ, pusztulás, szeretet, /Dahlke ellenkezőleg fogalmaz „A rák a társadalom szintjén”/
A kapitalista rendszer, mint tudjuk kifejezetten egyéni /én központú/ gazdasági vállalatok, vállalkozások szövevényes rendszere, amely a maximális profit, pénz, vagyon centrikusságra törekvésében mutatkozik meg. Itt hozzá teszem azonnal, hogy nem a jó életkörülmények ellen vagyok, de amikor az ük-ük-ükunoka is királyi módon megélhet azért már vitatható. Bill Gatesre is rászóltak, amikor már azt látták, hogy gyakorlatilag a világot megtudja vásárolni. Egy átlagos amerikai sztár is, egy szigetet bármikor. De ma már nem felső tízezernél van jelen a maximalista pénzcentrikusság, hanem világ jelenség.
Ezt az önző, egoista magatartást tapasztalhatjuk a rák esetében is. A rák állandóan jelen van az emberi szervezetben, mint ahogy az önzésünk is genetikailag

Kevesebbet szexelnek a tinik

szex, szerelem, fiatalok, társkereső csábítás, szeretet, társkereső szeretet, Kevesebb amerikai középiskolás létesít szexuális kapcsolatot, többen használnak óvszert, a tinédzserszülések aránya pedig negatív rekordot ért el - áll egy pénteken nyilvánosságra hozott jelentésben.
"Az eredmények igen pozitívak a lakosság egészségét és jólétét illetõen." — mondta Edward Sondik, az Országos Egészségügyi Statisztikai Központ munkatársa. "A szexuális életet élõ kamaszok számának csökkenése egyben a nemi úton terjedõ betegségek kockázatának csökkenését is jelenti."

Nőkről és a reklám

társkereső nők, társkereső férfiak, szeretet, szerelem, Reklámok és manipuláció
A másoknak való megfelelés, a mások figyeljenek rám, a szebb legyek, jobb legyek, erősebb legyek ..stb. szinte mindannyiunkban él. Ezt az állapotot tovább erősíti, és fenntartja a reklám, a film, a magazinokról özönlő információk tömkelege. Sajnos említett helyeken gyakorlatilag csak a külsővel foglalkoznak, amik tudatos, vagy tudat alatt, hatással vannak esztétikai ízlésünkre is. Így amíg például:

Mary Zsuzsi ügy, jelenség! Nők férfiasodnak

Mary Zsuzsi ügy jelenség, nők férfiasodnak, férfiak nőiesednek, Mary Zsuzsi ügy alatt értem, hogy a nők minden téren férfiasodtak.
Kezdetben a cigi, ital utánna, a munkában való egyenlőséget vívták ki, amely mögött sokkal több van, mint egyenlőnek lenni a férfiakkal.

Az alap cél látszólag jó, és logikus volt, rendjén is lenne.

De a munka, pénz, pozíció verseny magával vonzott sok olyan emberi tulajdonságot is a nőknek, ami a férfiak viselkedésében, magatartásában, jellemében mutatkozott ez eddig meg, mint tipikus férfias „erények”.

Tartalom átvétel
weboldal készítés, weboldalkészítés