Mediatop Hírek Társkereső Blog Stressz Chat Zenék Építkezés weboldal készítés Apróhirdetés Dohányzás

Közélet

Putyin végzetes csapdája nyugatnak - világrend összeomlik

putyin csapdája, uj világrend, hatalom átrendeződés, De hát miben is áll a lényege annak a kétségkívül tragikus helyzetnek, amiben a Nyugat, az USA találta magát?

Szinte képtelenség, mégis ez a valóság

globalizmus, hazugság, kapitalizmus, korrupció, manipuláció, szegénység, vak világ, szabadság, demokrácia, testvériség,Nietzcshe idézete pontosan: "Egy világ van, ez pedig hamis, kegyetlen, ellentmondásos, megtévesztő és értelmetlen.."
Nietzsche sokat látott az emberek dolgairól, de a XXI. századról még csak sejtése sem lehetett. Már akkor ennyire kritikusan látta az embert? De akkor még hol volt a mai "európai", "civilizáció".
Milyennek látná a mai embert?

Miről árulkodik a kép? Mitől takarja el a szemét? Mit nem akar látni? Hamarosan fényderül, de az nagyon sötét lessz.

AMI VÉGTELEN: A VILÁGEGYETEM ÉS AZ EMBERI OSTOBASÁG II

 

ostoba emberíség, primitív politikusok, világegyetem végtelen, világvégeSEMILYEN REFORM, NEM HOZ HELYRE SEMMIT! 
Nem reform kell, amit a politikusok hirdetnek már évszázadok óta, hanem teljes TUDAT átalakulás a normális emberi, emberséges élet -hez. Ma már az emberiség olyan mély ponton van, hogy nem gazdasági, technikai, politikai újítások, barkácsolások kellenek, hanem maga az emberiség, mint alkotó romlott el, annak önátalakulása szükséges. Ezután, amikor a politikusok ismét reformot említenek, hirdetve, hogy jobb lesz az életed, legjobb esetben is, csak anyagi téren lehet jobb, - bár ezt sem tapasztaltam 50 év alatt. /Az anyagi helyzetem jobb lett, de nem a politikának köszönhetően. A politikai intézkedések, csak nehezítő körülményekként játszottak szerepet az életemben./
Tehát, mivel tudati átalakulásra van szükség, ahhoz meg a politikusoknak is arra lenne szükség, ezért komoly változás az életünkben nem történik meg sohasem, mert arra ők végképpen képtelenek hatalom mániájuk okán.

AMI VÉGTELEN: A VILÁGEGYETEM ÉS AZ EMBERI OSTOBASÁG

ostoba emberíség, primitív politikusok, világegyetem végtelen, világvége„Két dolog van mi végtelen: a világegyetem és az emberi ostobaság” Einsteini idézet

Einstein az első állításában nem volt teljesen biztos. Einstein, abban volt bizonytalan, amiben a legtöbbet Ő tudta, Ő volt a világegyetem törvényszerűségeinek legfőbb ismerője. Mégis ebben volt bizonytalan. DRÁMAI! Einstein nagyságát fémjelzi, hogy elméleteit használja még ma is a fizika, csillagászat, valamint a mai quantum fizika és rengeteg író kölcsön veszi szavait. Ha akkoriban Einstein legnagyobb ostobaságnak tartotta az embert, ma már kijelenthetjük, bátran, de nem büszkén, sikerült felküzdenünk magunkat az őrültségig.

Miért viselkedik úgy az ember, mint egy őrült?- teszi fel a kérdést egy másik nagyság Szentgyörgyi -

SEMMIBŐL, HOGYAN TEREMT PÉNZT A BANKRENDSZER

adósság, bank, bankrendszer, gazdaság, gazdasági világválság, hitel, kamat, kamatláb, kölcsön, pénz, pénzügy, pénzügyi rendszer, rendszer, világ, világválságHogy hogyan jön létre a pénz, milyen szabályok alapján vezérlik, és annak, hogy ezek mennyire befolyásolják társadalmunkat, a legtöbb ember egyáltalán nincs tudatában.

Egy világban, ahol a népesség 1%-a birtokolja a bolygó javainak 40%-át,

egy világban, ahol 34,000 gyermek hal meg minden egyes nap

szegénységben és gyógyítható betegségekben és ahol a bolygó népességének fele él 2 dollárnál kevesebből naponta...

Tovább növekszik a szegények, és gazdagok közötti szakadék

gazdagok, gazdagság, szegények, szegények lehetnek gazdagok, szegénységSzélesedik a szegények és a gazdaságok közötti szakadék a világ legfejlettebb országaiban - állapította meg a Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (OECD) 30 országra kiterjedő tanulmányában.

A gazadagok és a szegények közötti különbség csak egyre növekszik.Soprattutto nel paese più ricco del mondo, gli Stati Uniti d'America.

Tartalom átvétel
weboldal készítés, weboldalkészítés