Mediatop Hírek Társkereső Blog Stressz Chat Zenék Építkezés weboldal készítés Apróhirdetés Dohányzás

öröm

Örömteljesebb jobb kapcsolatokért

Egy jó kapcsolat alapja a békesség, öröm, szeretet hármasból fakad. Igen ám, de hogy ezek a kapcsolatainkban /nem csak társkeresők esetében/ megéljük, ahhoz nagyon sok minden kell. Ami egy tankönyv anyaga is lehetne, de sajnos ilyen nem jut eszébe egyetlen érdekeltnek sem. Azt mondják, az életet nem lehet tanítani. Ezzel szemben, viszont rengetegen éppen ezen gazdagszanak meg, hogyan éljünk helyesen. Persze igazából mindenki tudja, hogyan kellene jól élni, de még sem tesszük csak nagyon kevesen.
SEMMIT!
Lásd a jelen világ állapotát, válságát. Tönkre tenni a világot - sokak 2-3 diplomával - erre vagyunk képesek?
/Most még sem ez a lényeg./

Stressz csökkentéséért

Életmód  változtatás

Rendezd át az életed, nézd meg mi szükséges, elengedhetetlen, és mi az amit ellehet engedni. Hogy valamit-ket változtatni kell az biztos. Ha nem így látod, akkor nem néztél szét alaposan, vagy nem mertél szembe nézni körülményeiddel.
Ne csak a mennyiséget, de a minőségre is figyelj, mi okoz Neked visszatérően stresszt.

Öröm, mosoly egyenlő élet

elégedettség, mosoly, nevetés, öröm, vidámságA mosoly megszépít és legfőképp jó érzést biztosít, energetizál, és mindezek következményeként még gyógyít is.
Semmit nem teszel, semmit nem kell megjátszanod, csak egyszerűen természetesnek kell lenni. Ha technikákat alkalmazol, ami ma divatos, de sajnos mesterkélt, következésképpen az előbb említett pozitívumok szertefoszlanak, mint a köd. A természet természetes, nem szereti, ha imitálják, mimelik.

Tartalom átvétel
weboldal készítés, weboldalkészítés