Mediatop Hírek Társkereső Blog Stressz Chat Zenék Építkezés weboldal készítés Apróhirdetés Dohányzás

Jézus

A hit, amennyi jót tesz, annyit árthat

Különböző hitféleséggel találkozunk a mindennapokban, ami legjellemzőbb a pártokban vetett hit, és a vallási nézetekbe vetett hit. A hit nem feltétlen pozitív, mint ahogy felfigyeltem, ennek kérdése sokszor fel sem merül. A hit esetében is áll:
Éppen annyi kárt okozhat, mint jót tehet bennünk, kapcsolatrendszerünkben, bármelyik hitről beszélünk.
A hit minősége Tőled függ: „Amiben hiszel, az leszel.” A hit végzetességét hirdeti a német nemzet tévedése, amire sikerült Hitlernek rávenni teljes Németországot. Ha nem is ilyen gyalázatra, de rengeteg ostobaságra tudnak rá venni bennünk, akár éppen most, és fognak, sikerül a jövőben is „jó politikusaink”.
Ha észre veszed a történelembe nem jobb, hanem egyre rosszabb emberek lesznek a vezetőink. Miért? Mert valójában nem alulról szerveződik. Aki oda kerül, addigra mindegyik beszennyeződik. És egy szennyes ember már semmit sem tud tenni, a másikkal szembe. „Holló a hollónak nem vájja ki a szemét.

Hiszünk, amibe nem kéne és nem hiszünk, ami ott van elöttünk

Több egyértelmű tény igazolja a saját hitetlenségünk a HIT irányában.
Jöjjenek a példák:
1.,Mózes amikor kivonult Egyiptomból a nemzetével, az időközben láttatott  sok  csoda ellenére, amit láttak az emberek, pedig  átkeltek a Vörös Tengeren, táplálékot biztosított nekik hosszú időn át, a sok csoda ellenére mégis pillanatok alatt az aranyborjút imádták, mihelyt egy picit magukra hagyta őket. Naponként kapták a mannát, és mégis morogtak állandóan, hogy még sincs Isten.
Bezzeg a hülye lázítókra hallgattak, akik ostobasággal álltak elő. /Ma ez a bulvarizmus./

HUSVÉT A SZERETET ÜNNEPE!

HÚSVÉT, SZERETET ÜNNEPE, Jézus, Feltámadás, vallás, örök titok,

Ismét egy ünnephez közeledünk, nevezetesen a Húsvéthoz. Ha

hátralépünk, és ünnepeinket külső szemmel tekintjük, akkor úgy tűnik, mint ha a Húsvét a Karácsony mögé helyezkedne, a fontossági sorrendet tekintve.

A karácsony egy közkedvelt ünnep; a fények, a díszek, a zene és az ajándékok teszik azzá. A karácsonyra mindenki azt mondja, hogy az a „szeretet ünnepe”, és ezért is oly nagy a készülődés erre az ünnepre.

Tartalom átvétel
weboldal készítés, weboldalkészítés