Mediatop Hírek Társkereső Blog Stressz Chat Zenék Építkezés weboldal készítés Apróhirdetés Dohányzás

hazugság

Szinte képtelenség, mégis ez a valóság

globalizmus, hazugság, kapitalizmus, korrupció, manipuláció, szegénység, vak világ, szabadság, demokrácia, testvériség,Nietzcshe idézete pontosan: "Egy világ van, ez pedig hamis, kegyetlen, ellentmondásos, megtévesztő és értelmetlen.."
Nietzsche sokat látott az emberek dolgairól, de a XXI. századról még csak sejtése sem lehetett. Már akkor ennyire kritikusan látta az embert? De akkor még hol volt a mai "európai", "civilizáció".
Milyennek látná a mai embert?

Miről árulkodik a kép? Mitől takarja el a szemét? Mit nem akar látni? Hamarosan fényderül, de az nagyon sötét lessz.

21 milliós múlt, összefüggése MAI 800 MILLIÁRDOS HIÁNNYAL

felelőtlenség, hazugság, költségvetési hiány, milliárdos hiányLegalábbis minden mai párt ezt állítja, a múlt az oka mindennek. Eddig még mindig, - nem csak választáskor-, a pártok a múlt rendszer hibáira és pénzügyi hiányára rótták föl az ország rossz pozícióját, eladósodását. Közel 20 év után ma is, minden gondunknak legfőbb okozója a múlt. K..va jó rendszer volt, - eláll, mint a befőtt. Ha meg ilyen jó, hosszú távú a hatása, meg kellett volna tartani. Bezzeg az aszpirin nem hat csak órákig mi?

Demokráciáért NEM, DE ellenében mindent megtesz a politika

Ünnepi alkalmakkor a legszentebb, általában is leggyakrabban használt kifejezés a demokrácia. Nem akarok ünneprontó lenni, de ha szépítem a dolgot attól még semmi nem fog változni.
Ritkán találkozik az ember olyan demagógiával, amit ráadásul a világon mindenütt nagy becsben tartanak, büszkék rá, akarják is, miközben mi is van a háttérben?

Nézzünk meg egy-két példát hol furcsálkodik ez a demokrácia.
- A horribilis adóelvonások mértéke és köre teljesen tőlünk független történik.
- Az így állami kasszába landolt /tőlünk származó/ bevételek szétosztásáról legfeljebb halvány sejtelmeink vannak, beleszólásunk abszolút nincs.
-A választások? Azt választjuk meg, akit az illetékes párt elakar fogadtatni velünk. Tehát csak látszólagos beleszólási lehetőségünk van.
Ha a demokráciával ilyen problémák vannak, akkor valószínű a 12 pont többi részével is gondokat fogunk találni.Abszolút elmondható:
Demokrácia nem volt, jelenleg sincs, és soha a jövőbeni életben sem lesz.

 

HOVÁ TARTASZ EMBERÍSÉG!

bűnözés, csalás, embertelenség, hazugság, korrupciókMinden józan észt meghaladó rémisztő irányvonal van folyamatban. Országos bűnözés, betörések, lopások, erőszak, korrupció, szegénység, munkanélküliség minimálbéren juttatatott jövedelmek, hontalanok, és ezeknek az embertelen társadalmi megnyilvánulásoknak nincs se vége csak hossza…,melyek nagyobbak, mint valaha voltak és a kilátások nem csak, hogy nem kecsegtetők, de a lejtős tendencia tovább folytatódik.

A korrupció olyan soha nem látott méreteket öltött, mely a rendőrségen keresztül

Az élet egy átveréstan

bizalmatlanság, élet átverés, élet stressz, élet szinjáték, életszemlélet, hazugságELVESZTETTÜK A BIZALMAT EGYMÁS IRÁNT.
Az élet az egész világon egy óriási szinjáték!- ,de nem a Shakespeare-i, á ilyet Ő nem tudott volna alkotni, -nem volt Ő politikus!! "csak egy költő"!
Az élet egy átveréstan, Emberien -na hogyan másképp!
Az átlag egyszerű kis ember nem is tudja igazán a játék nagyságát sem tétjét főlfogni! Kezdetnek nem rossz. Játékos vagy, de nem tudod miről szól.

SZÉT LOPJÁK A VILÁGOT

Bünügyek, csalás, lopás, hazugság, szélhámosság, visszaélések, korrupciók, KÖZPÉNZEK SZÁLLNAK, MINT A VARJAK
Olyan ember talán nem túlzok, ha azt mondom nincs is, hogy valamit, valamilyen mértékben ne tulajdonított, ne lopott volna el, még ha ezt esetleg csínytevésnek is nevezhetnénk. Ami viszont annyit jelent, hogy tulajdonképpen mindannyiunkat, az egész országot, s ilyen elven a világot ellehetne a "csínytevés" arányában ítélni kivétel nélkül.
Na jó rendben is van, ha valaki lop egy kicsit, na de hát azért ennek is van határa, amit sokszor éppen a törvényhozó embereink hágnak át a legdrasztikusabban. Most őszintén, kiskun majsán kis pista bácsi mit tudna elopni? - semmit. És tudod mit mondok? Na az ilyen embereket szívatják legjobban ellenörzéssel. 
De nem csak Magyar o. van csalás, meg minden hasonló finomság, hanem az egész világon.
 A képen éppen Berlusconi olasz miniszterelnök látható, aki szintén csöppet sem nevezhető tiszta lelkü embernek. Ettől az igaz, hogy nem lesz nekünk jobb.

Tartalom átvétel
weboldal készítés, weboldalkészítés