//-->
Mediatop Hírek Társkereső Blog Stressz Chat Zenék Építkezés weboldal készítés Apróhirdetés Dohányzás

Prefa - A jövő tetője - tetőfedés

tető, tetőfedésAz alumínium feldolgozása terén szerzett tapasztalatnak köszönhetően a Prefának nincs versenytársa az alumínium tetőfedőanyagok és ereszcsatorna rendszerek gyártása terén, mióta 1946- ban a salzburgi Gödl bádogos és tetőfedőmester kifejlesztette az alumínium cseréplemezt. A Prefa termékek alapanyaga aluminium ötvözet (AlMn1Mg0,5- az EN 573 szabvány szerint), a festékbevonat pedig korszerű PP99 polyamid-polyuretán. Minden termékünk megfelel az EN, DIN, ÖNORM szabványok előírásainak, valamint a hatályos magyar előírásoknak (ÉME A-736/2001).

tető, tetőfedésForgalmazott termékeink:
Prefalz lemezszalag korcolt tetőfedéshez és síklemezes fedésekhez, melyből a modern nagyméretű objektumoktól az egyéni ívelt, kupolás tetőkön át a bonyolult tetőfelépítményekig minden könnyen megoldható. A Prefalzzal nem kell műszakilag határt szabnia a kreatív tető- és homlokzatépítészeknek, mivel alakíthatósága révén (korcminőség: H41) könnyebben formázható, mint a legtöbb hasonló alapanyag, és ezáltal a tervezőknek, kivitelezőknek határtalan alkalmazási lehetőséget biztosít (5o-os tetőhajlásszögtől). Gazdaságosan, egyszerűen és problémamentesen feldolgozható alacsony külső hőmérsékleten is (0°C alatt). Csekély súlya miatt (2,2 kg/m2 ) könnyen mozgatható.

tető, tetőfedésA Prefa Kiselemes tetőfedő rendszerek új és felújítandó tetőfelületek fedésére kíválóan alkalmas környezetbarát és időtálló megoldást jelentenek. Prefa cseréplemez, melyet 12o-os tetőhajlásszögtől ajánlunk. A tetőfedő anyag súlya 2,3 kg/m2. Prefa fémzsindely, ajánlott alkalmazása 25o-os tetőhajlásszögtől , fektetése teljes deszkázatra történik, súlya megegyezik a Prefa cseréplemezével. A Prefa rombuszlemez 22o-os tetőhajlásszögtől ajánlott, fektetése teljes deszkázatra történik, súlya 2,6 kg/m2 . Minden kiselemes tetőfedő termékünket rendszerben, azaz a kiegészítők teljes skálájával kínáljuk 10 standard színben.

A tetőfedő rendszerek mellett fekvő és függő ereszcsatorna rendszerek (25, 28, 33,40 méretben) teljesítik ki a Prefa komplett tető programot. A felsorolt előnyös tulajdonságokat mintegy kiegészíti a Prefa 40 éves anyagminőségi garancia vállalása.


tető, tetőfedésPREFA HUNGÁRIA KFT.
Budaörs
Tel: 23/511-670 • fax: 23/511-675
www.prefa.com Stressz kezelése Tartalom közösségbe
weboldal készítés, weboldalkészítés