//-->
Mediatop Hírek Társkereső Blog Stressz Chat Zenék Építkezés weboldal készítés Apróhirdetés Dohányzás

HELYETTED SENKI NEM ÉPÍTI A TE ÉLETED

gazdagság, kreativitás, titok, TITOK nincs, Titok vonzás törvénye, tudás, vonzás törvénye, vonzás törvénye üzleti spekulációA Titok vonzás törvénye helyett.

 Nehogy abba a hibába essünk, hogy mindig mindenben a rosszat látom, csak a kedvezőtlen dolgokról beszélek.
A Titok vonzás törvénye kritikámmal csak az egyoldalú, egy szemléletű, mondhatnám szemellenzős szuper, csodálatos, fantasztikus, pozitív élet megváltoztató teljesítem három kívánságod helyett, most a vonzás törvényével a végtelen mennyiségű kívánságod teljesítem lehetőséged van.

„Csak egyet ints, csettints.. „ - ahogy a dal mondja-, és máris bármit elérhetsz, bármit megtehetsz kívánságod teljesül. Az Univerzum végtelen és csak arra vár, hogy csettints, ennyit meg csak meg tudsz tenni nem?

Más a Titok vonzás törvénye szerint nem kell.
Néha én is szeretnék csettintéssel, egy gyors áhítatos kéréssel lerendezni egy-két dolgot és fordulnák az Univerzum bőség katalógusához. (aki nem tudná ez a titok szakmai szó használata) De az élet valóságos törvényeinek ellentmondana, ha Te semmi tanulás /már a Titok vonzás törvényén kívül/, valamint semmi cselekedet nélkül is bármit elérhetnél.
Egyszerű a dolog, bármi, ami eléd pottyan, azért valaki konkrétan ebbe az „illuzionista” /spiritualisták szerint/ világban materializálta, azaz DOLGOZOTT ÉRTE, LÉTRE HOZTA.

Ha elmész hozzájuk és megkérdezed őket, mind ezt fogja mondani, MEGCSINÁLTAM.

..és nem lefohászkodtam az Univerzumtól a Titok vonzás törvénye alkalmazásával.
Így jutnak a kereskedelembe kivétel nélkül, mindenféle árucikkek.

Ez tudom ilyen száraz közlés, de mit tegyek én még másképpen senkitől sem láttam terméket előteremteni, mint hogy MEGCSINÁLTA. Ez nagyon egyszerű, de biztosan garantálja, hogy tényleg elkészülsz azzal, amit a tettek mezején akarsz elérni.

A GAZDAGSÁGHOZ KELL:

1)        Egy „csipetnyi” profi tudás

2)        Egy „csipetnyi” profi képesség a megoldáshoz

3)       Tettek, az elkészítéshez

4)        Hatásos kellékek még:

                - Higy önmagadba

          - Bizz a termékedben/szolgáltatásodban (nyílván azért foglalkozol vele, nem de?)

          - Sok kitartás és türelem...
Elősegíti a jó családi háttér, a jó pár kapcsolat, a VALÓBAN jó barátok.
A jó barátok, akikre valóban rossz időszakaszodban is melletted állnak, erről ismered fel őket.
Fontos: Fentiekből az átlagosság, átlag sikert hoz!

Két sajnálatos dolog is van ebben a nem spiritualista Titok vonzás törvénye nélküli dologban.

Egyébként fentiek együttes, egyidejű megléte biztosítják a biztos sikert!!

1., Az egyik, hogy Neked nem fohászkodni /ha segít nem ki zárt/, hanem dolgoznod kell, másképpen nem fog történni semmi. Észre vetted, ugye ha "csak" dolgozol, elég, ha csak fohászkodsz, az kevés. "Segíts magadon és az Isten is meg segít", de csak, ha Te is konkrétan elkezdesz működni a célod érdekében.
2., A másik, hogy "sajnos" általában Te igazán szuper, egy esetleg két dologban lehetsz, nem mindenben. Döntsd el mit akarsz egész életedben szívesen tenni. (Az teljesen rendben van, ha most még nem azt végzed.) Én is sokat keresgéltem mire rátaláltam arra a munkára, amiben kitudok teljesedni. Ez a hobbim, szenvedélyem. Ha Te is így érzel a munkáddal, akkor Neked sem kell Titok törvény, sőt nem is akarod csettintésre megszerezni a dolgokat, mivel kiiktatná a Te képességeid.

Ne akarj egyszerre mindent
Ha mindenbe bele kezdel, szétaprózod magad, és semmit nem fogsz profi módon, hatékonyan alkotni. Tudom, mert én ebbe a hibába is bele estem, sok mindent, gyorsan erőn felül akartam tudni is, elérni is. Azután összeestem. Tehát ne vegyél egy nap magadra egy hetes terhet. De mára a mai nap terhét viszont igen. „Amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra”. Ezek a régi jó bölcs mondások, nem csengenek olyan jól, nem ígérnek mindent Neked, de garantáltan működnek, nem fogsz csalódni.

A jó életmódhoz nem kell megszakadnod, de tudnod kell eldönteni, mit akarsz csinálni, miben vagy igazán jó. Én is szerettem volna énekes sztár lenni, de sajnos nem vagyok benne egy Elvis Presley.

Ezek után semmi más dolgod nincs, mint tedd meg a dolgod nap, mint nap.

Hát tudom ez sem egy Titok vonzás törvénye brillírozás, de szerintem az élet ilyen és hasonló gondolatok mentén működik.

Ami még fontos, fent felsorolt feltételeket, az egész életed teljes hosszában használni kell.

Én már sejtem, ahogy sokan mondják, akkor maradok a titok vonzás törvénye módszerénél.

Biztos vagyok benne Te is valamit végzel az életed minden napján, és nem az Univerzum böngészése szerint. Az a kényelmesek, tunyák, lusták törvénye. Aki kreatív, szereti azt amit végez, Ő vagy jól, vagy sehogy elven dolgozik!

 

Természetesen ez nem a hogyan gazdagodjunk előadás fél oldalon, de egy szemerkényit talán tudatosít, vagy helyre tesz, vagy gondolatot elindít. Vagy semmi, de nem kábítás felsőfokon.

 

A cél, csak annyi volt, hogy hiszem, ha beleteszel "apait-anyait" a tudásod, a terméked, szolgáltatásod, a munkád mellé a bónusz, sikeres életet fogsz élni. Örülni fogsz, hiszen tudod, bármivel is, de ami tőled tellik napról napra megteszed, hogy jobb, örömteljesebb legyen az életed, ezzel együtt automatikusan a körülötted lévők életére is jó hatással vagy.

…és ezek után lehet, ha a Titkosok tényleg böngészik a nagy Univerzumba a terméked, szolgáltatásod, Te fizettesd meg velük alaposan:)….megint Te jársz jól.

A kreativitásba, a tudásban, munkába, alkotásban, főképp önmagamba hiszek. Az egész világon mindenkinek ez hozott hasznot, sikert, megbecsülést, biztonságot, békét és nem beszélve az alkotás örömét.

Ha már hitről van szó mindenki hihet bármibe, ma trendis műszavakban, én maradok továbbra is Istennél.

Ha eddig Isten hited volt, ne szólj manapság kitalált műszóval hozzá. Persze mindenkinek a saját ügye.

 

Ezután, már mehetsz bulizni, társat keresni akár  itt a társkereső weboldalon.

..és kész a boldogság:)

Ez az én nem titkos-csoda-szuper-egyetemes-múltfunkciós-zseniális receptem:)

… ingyen adtam, ad tovább megengedem.

… abban is hiszek, hogy mindenki, mint fentebb írtam valamiben jó. Illetve, ha Isten és főképpen ha Te is akarod jó tudsz lenni. De nem egy napos munka lessz erre számíts, az igazi eredmények legtöbbször "kissé" hosszabb időt igényelnek.

 

 

 

J.Dzs.Schwarcz

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Key words:

 

gazdagság, kreativitás, Titok, A TITOK nincs, Titok vonzás törvénye, tudás, vonzás törvénye, vonzás törvénye üzleti spekuláció

Stressz kezelése Tartalom közösségbe
weboldal készítés, weboldalkészítés