biorezonanciás dohányzás leszoktatás, cigi leszokás, dohányzás leszokás, nikotin függőség kezelése,

biorezonanciás dohányzás leszoktatás, cigi leszokás, dohányzás leszokás, nikotin függőség kezelése,

Biorezonanciás technika kezelésről információ
 
A terápia bioinformatikai rendszerrel történik, amely segítségével egyedileg mérhető a nikotinfüggő páciens elektromágneses tere, majd a szokásos nikotin és kátrányfogyasztás adagjának megadásával, ezzel ellentétes, u.n. inverz biofizikai kezelés történik.    Kátrány- és nikotintartalom mérése    
     
A terápiára jelentkező magával hozza az utolsó elszívott cigarettacsikkjét, melyet a készülékbe helyezünk annak érdekében, hogy személyre szabott terápiát tudjunk adni.
A kezelés az elszívott cigaretta kátrány- és nikotintartalma pontos ismeretének felhasználásával történik.  


Személyre szabott mágnesterápia 

A készülék a cigaretta alapján állítja elő azt a mágnesterápiás kezelőjelet, amellyel a sejtekhez kötődött nikotin információt – a saját cigarettájára jellemző specifikus rezgéseket – lehet a sejtekről “letörölni” biofizikai módszer segítségével.
Sejtszinten megszüntethető a nikotinfüggőség.

Személyes észrevétel a függőségtől gyakran nem lehet, csak természetes módon>>

 
A kezelés 30 percig tartó, teljesen fájdalommentes, relaxáló beavatkozás. Utána a páciens kínzó “rágyújtási” ingere néhány órán belül megszűnik ill. csökken.
A kezelés során belgyógyászunktól megkapja azokat a szükséges egyéb ismereteket és tanácsokat, amelyek a páciens együttműködésével a dohányzás végleges abbahagyásához segítik.
Hányszor szükséges a kezelés?
Az esetek 75%-ában 1-2 alkalom elégséges, amelyek között 3 hetes szünet beiktatása szükséges.
Természetesen ez a módszer is elhatározást és ahhoz történő kitartást igényel, azaz a megszokott ösztönös mozdulatról, reggeli, kávé, ebéd utáni “rágyújtás”-ról való lemondást, hiszen a kezelés következtében nem a kínzó hiány, csak a megszokott mozdulat vágya él tovább.


Fájdalommentes, relaxáló beavatkozás    
          
Megoldás: a megszokott környezet átrendezése, kisebb pótcselekvésként olajos magvak rágása mérsékelt mennyiségben, sok séta és egészséges mozgás, kirándulás.
A dohányzás abbahagyása önmagában nem okoz elhízást. A folyadékterek változása következtében 1-2 kg súlyváltozás kezdetben lehet, a testsúly csak akkor kezd el gyarapodni , ha a dohányzás helyébe folyamatos evés, nassolás lép.
Célszerű elkezdeni valamilyen rendszeres testmozgást, ez feszültség csökkentő, keringésjavító hatású. Lépcsőzés, gyaloglás, kirándulás, futás, biciklizés, gimnasztika, fekve végzett gerinctorna, edzőteremben gépekkel végzett gyakorlatok, tánc, vagy bármi, csak mértékkel, fokozatosan és rendszeresen kell végezni.

error: Content is protected !!