Mediatop Hírek Társkereső Blog Stressz Chat Zenék Építkezés weboldal készítés Apróhirdetés Dohányzás

életszemlélet

Stressz életszemlélet idézetek

életszemlélet, Selye János, stressz, stressz csökkentése, stressz kezelése,

Álomtól a felfedezésig - Selye János

Sikerült kimutatni, hogy a stressz az emberi szervezetben minden életműködéssel együtt járó elhasználódás mértéke, és bizonyos értelemben párhuzamos az élet intenzitásával.

A fiziológiai jelenségek vizsgálatából tudjuk, hogy...

Többet: Stressz idézetek

SZERETET ÉLTETŐ ÉLET!

életszemlélet, gondolat vonzás törvénye, gondolkodás, szeretet, SZERETET ÉLTETŐ ÉLET, tudatosságAmikor az ember segít valaki máson, szeretettel, odaadással teszi, - nem érez félelmet, feloldja stresszét.
Tudatunk tartalma hozzáférhető mindenki, különösen a gyermekek számára. Egy bizonyos szinten minden tudat kommunikál az összes többivel.
A tudat,(az élet) ,mivel élni akar, befolyásolni tudja a betegség lefolyását. Nem létezik visszafordíthatatlan folyamat.

Az élet egy átveréstan

bizalmatlanság, élet átverés, élet stressz, élet szinjáték, életszemlélet, hazugságELVESZTETTÜK A BIZALMAT EGYMÁS IRÁNT.
Az élet az egész világon egy óriási szinjáték!- ,de nem a Shakespeare-i, á ilyet Ő nem tudott volna alkotni, -nem volt Ő politikus!! "csak egy költő"!
Az élet egy átveréstan, Emberien -na hogyan másképp!
Az átlag egyszerű kis ember nem is tudja igazán a játék nagyságát sem tétjét főlfogni! Kezdetnek nem rossz. Játékos vagy, de nem tudod miről szól.

A hosszú élet nem titok

hosszú élet titok, egészséges élet, életszemlélet, A hosszú és egészséges élet, ugyanúgy nem titok, mint az egyszeregy sem. Csak el kell sajátítani, mint az egyszeregyet, ami nem is nehezebb, és a szerint élni életünk mindennapján. Az utóbbi állítás már valóban nagy nehézséget szokott okozni. Szerintem már réges-régen nem az a gond, hogy nem tudjuk mi helyes, mi nem, inkább az, hogy nincs meg a megfelelő belső indítatásunk, kitartásunk az egészséggel kapcsolatos ismeret halmazunk kivitelezésére. Másfelől inkább most akarjuk jól érezni magunkat és nem baj, ha ez valamivel kevesebb hátra lévő idővel jár.

A VILÁG SEMMIBŐL NEM KÉPES TANULNI

bölcs ember, butaság terjed, világ nem tanul, önzőség, életszemlélet, stressz, háboru,  Vigyázat nagyon önkritikus írás, aki nem bírja ne olvassa!
Az emberiség bárminemű kapcsolataira vonatkozó megállapítás:

Az emberiség bárminemű kapcsolataira vonatkozó megállapítás: Mindannyian jónak tartjuk azt a mondást, hogy: „A bölcs ember a másik hibájából tanul.” Folytatva: az okos, ha nem is a máséból, de a sajátjából. De a hülye, sem a máséból, sem a sajátjából nem tanul. Az észrevételem és a történelem ezt igazolta, a világ ez utóbbi kategóriában sorolandó.

Akárki, Bárki, és a Valaki

társkereső életmód, társkereső ismeret, életszemlélet, titok, vonzás törvénye, A társkereső - férfiak és többnyire a társkereső nők:), mivel nem akarják "Akárki" mellett leélni az életüket, ezért elvállnak. Legtöbbször azok vállnak el, akik nem is Akárki mellett éltek, csak a viszonyítás hiánya miatt (hogy a - piaci- felhozatal sokkal rosszabb) nem tudtak. 
Másfelöl a másik kertjét közismerten, mindig zöldebbnek látják.
A válás után, hogy ne Akárki mellé kerüljenek, hosszasan keresgélik leendő társukat, ne hogy már, "Bárkivel" megismerkedjenek.

Tartalom átvétel
weboldal készítés, weboldalkészítés