A hamis ábrándozás után lecsapott a valóság!

A hamis ábrándozás után lecsapott a valóság!

Lassan már minden kiderül, hogy mi okozhatta az ellenzék teljes csődjét, annak ellenére, hogy okozói mindent megtesznek, hogy morálisan is megússzák a gyalázatos tevékenységüket.

Nem fogják!

Nem fogják, mert az idővel magukhoz térő szavazók ki fogják követelni a puccsisták megbüntetését. Lényegében leírják őket. Nem egyből, hanem egy hosszabb folyamat révén. Mellettük vannak, akik mindent beleadva helyezkedni kezdtek, hátha . . . Nincs hátha!

Azt mondják, hogy dehát . . . De hát, nincs dehát! Lesz számukra pszichiátria. A legjobb hely nekik.

Naponta olvasom, hogy a “zseniális zseni” csapata erősen fogyóra vette az utófigurát. Sorban hagyják cserben a legjobb emberei, mert kezd kinyílni a szemük. A média persze ad teret hozzá, hiszen kell valami a napi bulvár biztosításához.

Tudják ők, hogy a Prosztata Kékszalagos (MZP) valójában kicsoda, micsoda. Tesznek róla a barátai, hogy minden kiderüljön, de legfőképpen ő maga és a felesége. Na ugye!

Gondoljatok bele, hogy egyszer csak felbukkan egy “VALLÁSKÁROSULT” és átveszi az ellenzék vezetését. Aztán kiderül, hogy tök komolyan gondolja, annyira, hogy még az is kiderül az utóvédharcában, hogy a legfőbb tanácsadója egy vizsgázott bába.

Nesze neked Magyarország!

Azt hitte a “valláskárosult”, hogy átveszi az országot és mindenki az ő dicsőségét hangoztatva jár rehabilitációra a háziorvosához. Jogos lett volna, hiszen hét gyereke van, minden vasárnap bent ül a misén és köztudottan a legnagyobb keresztény “közép-európában”.

Látva az utóbbi hetek történéseit, kezdünk rájönni, hogy mit úsztunk meg a valláskárosult teljes kudarcával. Jól látjátok, pár hónap után csinált volna egy ötven évig megdönthetetlen fideszt az országnak.

A hívei még álmodoznak egy darabig, a negatív hősünk is keverni-kavarni fogja a politikai közéletet, de a prosztatás kékszalagja lassan kimegy a divatból. Azt látni kell, hogy az ellenzék tábora, az orbánékat leváltani akarók tömege nem lett kisebb, csak nem ment el szavazni, sajnos érthetően, mert egy szélhámos slepp teljesen átvágta a szavazók egy részét és az ellenzéki politikusok másik részét.

Most a duzzogás és a gyász időszaka van. A következményt tapasztaljuk. El fog múlni!

Ebből kell kimásznia, talpra állni a valóban ellenzéki pártoknak, szervezeteknek és azoknak, akik hitelességet tapasztalva, kilépve az apátiából, ismét lendületbe hozzák majd a változás irántiak elszántságát.

Egy szinte biztos és megspórolhatatlan – az őszinte beszéd a történtekről. Nincs mit és miért túl-okoskodni. Az őszinteség hatni fog. Pozitívan!

forrás

error: Content is protected !!