cigi szexualitás, cigit dobja el, dohányzás káros egészségre, dohányzás leszokás

cigi szexualitás, cigit dobja el, dohányzás káros egészségre, dohányzás leszokás

 

A Nicotinell® segíthet Önnek is!

 

 

 

Vagy nem biztos? Én elgondolkodnék ezen a kérdésen, hiszen egy nagyon rossz szokást felcserélünk folyamatosan (amíg le nem szokunk a dohányzásról) egy másik rosszra. Lehet talán nem olyan rossz, (bár ez is kérdés) de mindenképpen rossz. Ez lehet akár valamilyen cigileszokást segítő rágógumi, vagy segítő tapasz.

A Nicotinell tapasz és a Nicotinell rágógumi azzal segít célja elérésében, hogy nikotint juttat a szervezetbe és ezzel csökkenti az elvonási panaszokat az alatt az idő alatt, amíg megszokja, hogy nem gyújt rá. A szervezetbe jutó nikotin kevesebb, mint ami cigarettából vagy más dohányáruból jutna be a szervezetbe, ugyanakkor a dohányfüstben lévő káros anyagok nem kerülnek be a szervezetébe.

A tapasz, illetve a rágógumi hatása kismértékben eltérhet. Érdemes kipróbálni, melyik a leginkább megfelelő az Ön részére.

Jellegében a nikotin tartalmú rágógumi rágása felel meg leginkább a dohányzásnak. Ebben az esetben csinálni kell valamit, amikor felébred a nikotinéhség, van valami az ember kezében, amit ki kell csomagolni, amivel foglalkozni kell és érezhető a nikotin “rúgása”.

A tapasszal könnyebben meg lehet feledkezni arról, hogy az ember valamikor is dohányos volt, véglegesebb szakítást jelent egy szokással. A tapasz egyenletes és állandó nikotin utánpótlást biztosít a szervezet számára, erős nikotinéhséget szinte soha nem lehet mellette érezni.

Hogy a cigileszokást ne másik rossz szokással helyettesítjük, itt az igazi megoldás>>


Női fehérneműk, női szexis fehérnemű divat 2020>>

női-fehérneműk-szatén-selyem

női-fehérneműk-szatén-selyem

error: Content is protected !!