Elon Musk Bond-filmek őrült milliárdos gonosza, akitől meg kellene menteni Földet

Elon Musk Bond-filmek őrült milliárdos gonosza, akitől meg kellene menteni Földet


AZ ŐRÜLT MILLIÁRDOS

MÁR A JÖVŐ ÉVEZREDET

ÉPÍTI MINT FŐ GONOSZ

MINDENKI FÖLÖTT ÁLLÓ

 

 

Hollywood azért félelmetes, mert a legabszurdabb forgatókönyvek is igazzá válnak, és megjelennek a valódi életben.

Ennek legjobb példája Elon Musk, az excentrikusnak nevezett, általunk csak elmebetegnek tartott milliárdos, a világ leggazdagabb embere, aki pontosan olyan, mint a James Bond-filmek gonosz főhőse, akitől meg kell menteni a világot.

Elon Musk nyilvánvalóan világhatalomra törekszik, a Twittert Trumpnak vásárolta meg, aki az ő előfutára, s azt várja tőle, hogy felkészítse a világot a Trumpnál is aljasabb, őrültebb és gonoszabb elmebeteg, saját maga uralmára.

 

Mert afelől ne legyen kétsége senkinek, hogy Elon Musk be fog jelentkezni amerikai elnöknek, méghozzá hasonló hazugságokkal, mint Trump, hogy ő kívülálló, aki a hivatalos politikai elitet leváltja, és az egyszerű civil emberek uralmát hozza létre, akiket ő képvisel.

Musk nyilvánvalóan konspirációs elméletekre, a legostobább és legaljasabb összeesküvéselméletekre építi majd a kampányát és az uralmát, amit az emberek tömegesen elhisznek. Nem kell hozzá sok ész, ezt már bebizonyították a nácik, Elon Musk elődei, csak gátlástalanság. A világgal éppen azt tenné (fogja tenni), amit a Twitterrel: eltávolít mindenkit, akinek bármilyen szakmai és etikai korlátai vannak, egyedül a személyéhez való hűség lesz az érvényesülés feltétele.

Sok kicsi aljas, gonosz, buta és törtető Elon Musk bukkan fel és ők irányítják majd a Főgonosszal a világot.

Musk nem áll meg a Twitter bekebelezésénél, kiépíti az emberek gondolatai felett a totális uralmat. Azt is meg lehet figyelni, hogy mindent úgy épít majd fel, mint a Teslát: minden Teslát központilag képes irányítani, befolyásolni, leállítani, helyét meghatározni. Musk ezt építgeti a világűrben is. Az internet feletti uralmat is meg akarja szerezni, ráadásul azzal a hazugsággal, hogy így lesz teljesen független, a kormányok és a politikusok hatalma felett álló, de minden az ő kezében összpontosul.

A “szép új világ” ott van Musk kezében, amelynek prototípusa a Tesla, amelynek szoftverét ő irányítja. Egy kattintással leállíthatja a világ összes Tesláját.

Az űrből nézhet bárkit a számítógépei rögzítik, hogy ki, mikor, hol járt, mit csinált. Ha aktiválják a szoftvereket, megtudhatja, mit beszélt. Ez a totális kontroll felé tett lépések egyike, egy felépítendő totális megfigyelő és irányító rendszer egy eleme, prototípusa.

Ha tudta elképzelni az Antikrisztust, akkor annak előfutárát üdvözölheti Elon Muskban, aki kiépíti azokat a technikai feltételeket, amelyekre a világdiktátornak (ha nem ő maga lesz az) szüksége van. Ennek az embernek víziója van a totális kontrollról, és elindult a politikai hatalom, a világuralom felé. Mert Musk nem fog megállni ott, hogy amerikai elnök legyen, ő világuralomra tör. Az emberek gyűlölni fognak mindent, ami jó, igaz és szép.

Elon Musk felismeri a vallásban rejlő erőt, vagy már felismerte, de elkezdje beépíteni a rendszerébe. A vallást saját hatalma szolgálatába állítja, míg nem ő maga lesz a vallás tárgya (vagy az utána érkező Antikrisztus, vagy ő maga). Ha ő lesz az, megépíti a jeruzsálemi templomot, ezzel maga mellé állítva a világ zsidóságát és keresztényeit, majd ő maga ül be, hogy imádják. Ekkor felismerik a zsidók, hogy mégsem lehet Istentől, fellázadnak ez ellen, és elkezdődik a zsidók soha nem látott méretű mészárlása, akiket az általuk megfeszített Messiás ment meg.

Amikor eljutnak oda, hogy segítségül hívják. Akkor jön iszonyú leszámolás a Földön.

Tisztában vagyunk azzal, hogy az emberiség történetében sok őrült diktátort véltek az Antikrisztusnak és az Antikrisztus előfutárának, s nem szeretnénk a “hamis próféták” számát növelni.

De felhívjuk a figyelmet, jelenleg ez az ember az, akinek erről a világhatalomról víziója van, a totális kontrollt építi ki technikailag, megvan hozzá a pénze, az elmebetegsége és a gonoszsága. Elon Musk a nemzetközi politikába való nemzetek fölötti beavatkozásával, a Twitter megszerzésével, a világűr meghódításával, egyértelműen az antikrisztusi világdiktatúra irányába halad.

Mi még azt sem tartjuk véletlennek, hogy a magyar diktátor, Orbán is most jelent meg a Twitteren, ami a világdiktatúra kiépítésének egyik központi szereplője lesz.

Ezek az emberek megérzik azt, hogy mikor hova kell menniük a Gonoszt követve, vagy eleve a Gonosz irányítja és tereli őket egy helyre. Ha valaki keresi az “idők jeleit”, akkor ajánljuk, hogy ezt az embert figyelje, mert ahol Musk van, ott épül az emberek fölötti totális kontroll. Ez az ember fog egyesíteni mindent, ami ehhez kell, és ő hozza létre technikailag a fenevad bélyegét és a 666-ot. Vagy az, aki a nyomába lép.

Ők lesznek az Antikrisztus legnagyobb támogatói. A médiaegyház megtalálja a helyét, Musk üldözi majd a liberalizmussal együtt az emberi jogokat, a melegeket és az abortuszt, kielégíti a valláserkölcsi óhajokat, amit a farizeus, a Bibliától elszakadt kereszténység örvendve üdvözöl és egyesül a világdiktátor alatt, majd a világdiktátorral “parázna asszonyként”.

Ugyanolyan, mintha beléptünk volna egy hollywoodi filmbe,

belülről nézzük a mozit, ami a valóságban játszódik.

Csak igazi lesz az is, ahogy meghalunk benne.

A film címe: Jelenések Könyve.

 

 

error: Content is protected !!