felesége demenciával küzdő Bruce Willisről

felesége demenciával küzdő Bruce Willisről

 

 

demenciával küzdő
Bruce Willis

Szívszorító hírt közölt demenciával küzdő férjéről Bruce Willis felesége. A 44 éves Emma Willis elmondása szerint a világhírű színész lehetőségei jelenleg igen szűkösek.

Mint ismert, a 67 éves sztár csaknem egy évvel ezelőtt visszavonult a színészettől, miután kiderült, hogy afáziával küzd. Néhány hónappal ezelőtt pedig még szomorúbb hírrel jelentkezett a családja: Bruce-nál frontotemporális demenciát diagnosztizáltak. Amerika egyik leghíresebb színészének sajnos azóta is folyamatosan romlik az állapota, így visszavonultan él, és minden percet kihasznál, amit a családjával tölthet.Felesége, Emma Willis Instagram-oldalán azonban most újabb szívszorító hírt közölt demenciával küzdő férje állapotáról.

“Amikor a demencia világában élsz, tudod, hogy a lehetőségek szűkösek” – osztotta meg Emma rajongóival az Instagramon utalva Bruce Willis jelenlegi helyzetére.

A színész felesége a Little Empty Boxes (Kicsi üres dobozok) című film premierje után tette közzé a bejegyzést. A filmet Max Lugavere rendezte és az édesanyja demenciával való küzdelméről szól, így természetesen a nagybeteg színész feleségét is nagyon megérintette a mondanivalója.

“Köszönjük Maxnek, hogy olyan bátor és sebezhető volt, hogy megossza ezt a történetet és rávilágítson az agy egészségének fontosságára” – írta a Mirror által idézett bejegyzése végén Emma.

 

 

 

 

 

error: Content is protected !!