Jakab Péter bilincsbe veri Völner Pált: „Ha a 83 milliót fel tudta venni, akkor ezt is fel tudja venni”

Jakab Péter bilincsbe veri Völner Pált: „Ha a 83 milliót fel tudta venni, akkor ezt is fel tudja venni”

 

 

 

 

 

 

 

Zajlik a Völner-Schadl-ügy előkészítő tárgyalása. a vádak szerint milliók cseréltek gazdát a korrupciós ügyben, végrehajtók sokaságát nevezték ki pénzért cserébe.

 

A vádlottak közül sokan beismerték bűnösségüket, Völner Pálra ma került sor. Ö nem ismert el semmit, az előkészítő ülésről távozhatott,
de ekkor megtalálta Jakab Péter.

Mint képen is látható, Jakab egy bilincset akasztott Völnerre, miközben az épp az épületből távozott. A korrupciós ügy vádlottja szótlanul tűrte, hogy Jakab feldíszítse a bilinccsel. Jakab Péter videót is közzétett a történésekről:

“Irritálja az embereket, hogy szabadon jön, megy, miközben valaki ellop egy kiló kenyeret, mehet a kóterba. Hoztam egy bilincset, viselje egészséggel, megérdemli! Egy ország várja, hogy felvegye. Megérdemli, ez az ön ékszere, a magyar nép küldi. Ha a 83 milliót fel tudta venni, akkor ezt is fel tudja venni.”
– mondta Jakab Péter országgyűlési képviselő, mozgalmár, a jobbik bukott elnöke, aki úgy tűnik, magában már el is ítélte Völnert, akit nyilván a bíróság jogerős ítéletéig pedig megillet az ártatlanság vélelme.

 

Völner Pálra teszi a bilincset Jakab Péter

error: Content is protected !!