Jenifer Lopez ez a csaj nem semmi

Jenifer Lopez ez a csaj nem semmi

Jennifer Lopez ez a csaj nem semmi

Jennifer a világszerte jól ismert szupersztár

Most hogy a vagyona még jelentősebb lett mint valaha, amiből persze futott a megfelelő imidzse kialakítására is, vagyis olyan szívdöglesztő külcsínt varázsolt magának, illetve változáson ment át, amire nem lehetett nem felfigyelni. No persze elsősorban a másik nem képviselői köréből. Jennifer Lopez nekem is a nagy kedvencem volt, most még inkább az lett. Kedves és csábító örök mosolya feledteti az alkata apróbb eltéréseit, ami nem kifejezetten modell, de annál inkább nőies stilt biztosít számára.A titokzatos mélyen átható latinos tekintete, az ajkak egyedi vonása, a lágyan hullámzó hajzuhatag, összességében, akár mind két nemet elbűvöli. Szerintem arról ma már felesleges is szót ejteni, mint mindenki, aki eljut ilyen magasságokig kisebb kozmetikai beavatkozáson át kell esnie, bár nem törvényszerű, de ajánlatos, mondja a menedzsere.
A jobb oldali képen látható Miss Texas 2007 szépségkirálynője. Az esztétikum természetesen teljesen szubjektív. 
Miss Texas valóban szép lány, de Jennifer egy mindenkit megigéző igazi nő. 

J.Dzs.Schwarcz

—-Utóirat ————————-

szépség királynő győztes, szépség, szép, csodaszép, Miss Texas-2007-nem semmi

szépség királynő győztes, szépség, szép, csodaszép, Miss Texas-2007-nem semmi

Most persze mondhatnánk, könnyű neki, mert gazdag. Szerintem a pénz elsősorban, a jólétünkre hat mint a szépségünkre. Annál inkább a papa és a mama genetikája a meghatározó minden esetben. Az is igaz nem mindegy, ezt a kapott ajándékot, hogyan használjuk a mindennapi életünk során. Hamar ellehet égetni, szét lehet élni, tönkre lehet tenni a szervezetünket. És tesszük is, ahogy látom, mennyire nem érdekel a szépség, ha bulizásról van szó, többlet kerestről van szó, jobb pozíció…vagy bármiről. Erre az a tipikus válaszunk: “Valamiből meg kell élnem!” “Az életminőségem nem adom lejjebb!” Na most azt tudni kellene mi az élet minőség. Ahogy észrevettem ebben is teljesen máshova tevődött az értékrend, mint ahol lenni kellene. /Erről később./ A szépségről viszont nem csak beszélni kellene, hanem tenni is.

Ja igen visszatérve Jennifer-re, 1970 születésű közel 20 évvel idősebb a jelenlegi szépség királynőnél, /még egyszer ismétlem, aki bár szép/ , de nem látszik a jelentős korkülönbség. Ez az életvitelének köszönhető, a szépsége az csak genetika. Hogy az is maradt, azért lehet Őt dicsérni.

J.Dzs.Schwarcz

error: Content is protected !!