Csupán két dolognak köszönheti örök fiatalságát Jennifer Aniston

 

Jennifer Aniston bőrápolási rutinja végtelenül egyszerű és őt elnézve elképesztően hatásos.

 

 

A Jóbarátok, a Kellékfeleség, a Családi üzelmek, A minden6ó, a Derült égből Polly és még sok más nagyszerű film és sorozat sztárja, az 54 éves Jennifer Aniston az utóbbi években sokak beauty példaképe lett, olyannyira nem öregszik.

Kezdetben ő maga is örült a sok bóknak, de egy ideje már zavarja, hogy mindenki olyanokat mond neki, hogy a korához képest nagyon jól néz ki. Azt sem titkolja, hogy nem tesz az arcával, a bőrével és a testével semmi extrát, az egyszerű, de nagyszerű megoldások híve a szépségápolásban.

Ennek köszönheti örök fiatalságát Jennifer Aniston

Jennifer Aniston nagyon aktív, pörgős életet él, ezért egészen egyszerűen nem ér rá állandóan a bőrével, a szépségcuccokkal bíbelődni, a 10 lépéses koreai beauty rutint, nem neki találták ki.

„Az én teljes reggeli arcrutinom abból áll, hogy megmosom vízzel és szappannal, ettől felébredek, felfrissülök. Ezután jöhet egy kis adag nappali hidratálókrém, erre pedig némi fényvédő. De csak gyorsan! Nem szeretek soha sehova sokáig készülődni, úgyhogy mindennek egyszerűen kell mennie nálam, annyira, amennyire ez csak lehetséges!” – árulta el a színésznő egy interjúban.

A bőrgyógyászok egyetértenek abban, hogy a túl gyakori arcmosás vagy fürdés súlyosan kiszáríthatja a bőrt. Akinek az arcbőre zsírosodásra hajlamos, az a sok tisztálkodástól azt veheti észre, hogy jobban csillog, a zsírosodás felerősödik. Ezt Jen is nagyon jól tudja.

„Nagyon igyekszem nem túlzásba vinni az arcmosást, mert nem szeretném, ha kiszáradna a bőröm. Mosakodás után olyan krémet használok, ami könnyű és olyan természetes, amilyen természetes csak lehet” – árulta el egy interjúban.

Azt bizonyára te is tudod, hogy elképesztően nehéz megtalálni azt a hidratálót, ami a legjobban passzol a bőrtípusodhoz. A színésznő nem egy kísérletező típus, ugyanazt használja, amit már kamaszlányként is.

„A szokások rabja vagyok. Bárhová megyek, mindig van nálam belőle. Imádom, még a kocsimban is va egy. Sőt, minden fürdőszobámban is. Mindig zuhany után teszel fel, rögtön azután, hogy kiléptem a víz alól” – tette hozzá a világsztár.

Jennifer Aniston másokat is arra biztat, hogy próbálják ki az ő rutinját, reggel pedig olyan hideg vízzel mossanak arcot, amennyire ez csak lehetséges, mert ez frissít igazán.

Mi imádjuk Jennifer Anistont, de néhányan állítják, nem is olyan jó fej, mint amilyennek tűnik.

 

 

 

 

 

 

 

error: Content is protected !!