Lagzi Lajcsi börtönben egyre rosszabbul érzi magát

Lagzi Lajcsi börtönben egyre rosszabbul érzi magát

újabb beadvánnyal
fordult a hatósághoz

 

 

Orvosi papírokkal igyekszik igazolni Galambos Lajcsi, hogy a fizikai állapota miatt nem lehet börtönben. A zenész most egy újabb beadvánnyal fordult a hatósághoz.

Lajcsi három hete vonult be a baracskai börtönbe. Már a bevonulásakor egészségügyi problémáira hivatkozva halasztási kérelmet írt, ám ezt a bíróság elutasította. Ismerősei szerint egyre rosszabbul érzi magát, számos vizsgálaton átesett, hogy kiderüljön alkalmas-e a börtönlétre. Amennyiben igen, akkor a 3 és fél éves büntetését rácsok mögött kell eltöltenie, ha viszont kiderül, hogy az egészségügyi állapota igencsak rossz, akkor akár el is hagyhatja a börtönt, és házi őrizet lehet a vége.

Kikezdték a rabok Lajcsit a börtönben

Kikezdték a rabok Lajcsit a börtönben

A legújabb beadványban leírják, hogy Lajcsi állapota miatt állandó ápolásra szorul, melyet a börtönben nem tudnak biztosítani neki.

Lajos ügyvédje hétfőn nyújtotta be ezt az új kérvényt, ami arról szól, hogy otthonápolást kérelmeznek. Hogy mikor jön válasz, nem tudni, de az biztos, hogy érdemes lenne sietniük, mert sajnos nincs túl jól bent

– árulta el a Borsnak a család egyik ismerőse.

Az egészségi állapota semmit sem javult az elmúlt egy hónapban, sőt ha lehet azt mondani, talán romlott is. Lajos nem érzi jól magát, a betegsége kínozza, alig eszik, sokat fogyott

– tette hozzá.

 

 

error: Content is protected !!