Megszólal az asszony, aki tartja a lelket a gyermekeiben: mit érez az édesanyjuk, hogy tönkrement a Peller lányok házassága?

Megszólal az asszony, aki tartja a lelket a gyermekeiben: mit érez az édesanyjuk, hogy tönkrement a Peller lányok házassága?

 

tönkrement a Peller lányok házassága

 

 

Mindig is híresen összetartó és szeretetteljes család volt Peller Annáéké. Tudták, hogy bármi történik a família valamelyik tagjával, számíthat a többiek támogatására.

 

Ez most sincs másképp, igyekeznek egymás támaszai lenni és együtt megküzdeni a nehézségekkel: különösen, mert néhány hónap alatt mindkét lány – előbb Marianné, majd Annáé – házassága tönkrement. A Reggeli két műsorvezetőjének szülei most még inkább válófélben lévő lányaik mellett vannak, miközben ez a helyzet őket is megviseli.

Ami nem is csoda, hiszen mit érezhet egy édesanya, aki bő egy esztendővel ezelőtt még úgy érezhette, mindkét lányának sínen van az élete, boldog házasságban élnek, unokák is érkeztek a családba, majd – derült égből villámcsapásként – előbb a fiatalabbik, Mariann, majd néhány hónappal később Anna is bejelenti: nincs tovább. Úgy tudjuk, mind az idősebb Peller Anna, mind a férje nehezen élik meg, hogy így alakult a családi életük, hiszen mindkét vejüket kedvelték.

Anna férjével, Lukács Mikivel különösen szoros volt a kapcsolatuk, ugyanis évek óta egymás mellett élnek. Szinte naponta találkoztak, sőt, még Anna nélkül is szerveztek közös programokat. Mivel fiukként tekintettek rá, nem meglepő, hogy a Peller lányok édesanyját is megviselték a tönkrement házasságok. Megkeresésünkkor azonban diplomatikusan fogalmazott, hiszen jelenleg ő támogatja Mariannt és Annát.

– Mi mindig a támaszai vagyunk a lányoknak, és most különösen nagy szükségük van ránk. Szeretetet, nyugalmat árasztunk feléjük, és továbbra is tisztelettel, megbecsüléssel fordulunk a családunk minden tagjához – fogalmazott idősebb Peller Anna.

Úgy tudjuk, a szülők továbbra is jó viszonyt ápolnak lányaik exférjeivel, főként Mikivel, aki még mindig a pilisvörösvári családi házban lakik. Őt is igyekezenek támogatni a válás során.

A két szerető nővér is mindenben egymás mellett áll, hiszen tudni lehet, hogy igazi lelki társak. Ugyanazon az élethelyzeten, drámán mennek keresztül, így most is a támaszai egymásnak. Mariann lassan már fél éve véget vetett a házasságának, túl van már a nehezén, így a tapasztalataival segíti a testvérét.

Hatalmas fölénnyel hozta el az első helyet Peller Anna és Lukács Miki / Fotó: RTL

 

Anna és Miki között elmúlt a szerelem 

– Anna a válás kimondása előtt rengetegszer beszélte át minden félelmét, érzését a húgával. Ő jó példa volt neki arra, hogy erőt gyűjtsön a továbblépéshez. Mariann megmutatta számára is, ha valaki nem boldog egy házasságban, annak véget kell vetni.

Ő – egyedülálló édesanyaként – közel negyvenévesen kezdett új életet, és megállja a helyét a mindennapokban. Anna ebből merített erőt ahhoz, hogy meghozza élete talán legnehezebb döntését – mesélte a nővérek egyik közeli ismerőse.

 

 

 

 

error: Content is protected !!