Megszólalt Gálvölgyi János: Köszönöm mindenkinek, aki aggódott értem

Megszólalt Gálvölgyi János: Köszönöm mindenkinek, aki aggódott értem

 

 

köszönöm, hittek
gyógyulásban

 

 

„Köszönöm mindenkinek, aki aggódott értem, köszönöm, hogy hittek a gyógyulásban, köszönöm az orvosok és az ápolószemélyzet emberségét, szakmai tudását, melyet alulfizetni ugyan lehet, de igazán megbecsülni talán soha. Köszönöm az értem mondott imákat, és köszönöm a most meglepően kis mértékű alpári üzeneteket.

De ők is mi vagyunk. 55 év színpadon eltöltött idő most bebizonyította számomra, ha ennyi embernek okoztam az életében talán pár percnyi örömöt, nem éltem hiába. És remélem, hamarosan találkozunk” – tolmácsolta édesapja üzenetét Gálvölgyi Dorka a Facebook-oldalán. A színész lánya azt is hozzátette, hogy a fenti sorokat már nem ő írta le, hanem az édesapja.

Gálvölgyi János május 10-én lett rosszul, és miután a lányai szállították kórházba, az Országos Mentőszolgálat vizsgálatot indított az ügyben. Annak végén megállapították, hogy a mentésirányító hibázott, amikor nem az életveszélyes kategóriába sorolta Gálvölgyi állapotát.

Az elmúlt napokban elindult egy szakmai vita, Kunetz Zsombor egészségügyi elemző például arról ír, egy embert hibásnak kiáltanak ki, de inkább a rendszerszintű problémákkal kellene foglalkozni. Az ügyben a rendőrség is nyomozást indított.

Öt nappal később Gálvölgyi lányai videóban számoltak be arról, hogy apjuk túl van az életveszélyen, de lassú gyógyulás vár rá.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

error: Content is protected !!