Csonka András /Fotó: Ringier

 

 

 

“Nem értettem,
mi történik”

 

 

Nagyon megijedt.

Mindenkivel megesett már a konyhában, hogy egy rossz mozdulat miatt sérülést szenvedett. A színésszel is ez történt, ám itt már nem volt elég gyors fertőtlenítés és sebtapasz. András sajnos úgy sértette fel a kezét, hogy kénytelen volt szakszerű segítséget kérni.
“Arra gondoltam, a kenyér végéből talán tudok még egy szeletet vágni, hogy betegyem a pirítóba. Hát, nem sikerült. Ráadásul én eleve azzal a gondolattal álltam hozzá, hogy óvatos leszek, mert a baj bármikor megtörténhet.

Máskor is előfordult már, hogy elvágtam az ujjamat zöldséghámozás és egyéb csodálatos tevékenységek közben, de most azt történt, hogy egyszerűen nem állt el a vérzés” – mondta a színész, akinek kénytelen-kelletlen segítségért kellett folyamodnia.

“Eltelt 30 perc és nem értettem, mi történik. Átfutott az agyamon, hogy talán vérzékeny lettem?”

“Épp dolgom volt a MOM parkban és szerencsémre van ott egy magánkórház. Bementem és mondtam az ott tartózkodó két ápolónőnek, hogy legyenek kedvesek segíteni. Bekötözték és mondták, hogy azért vérzett ilyen sokáig, mert ez hámsérülés. Mint megtudtam, ez nehezebben gyógyul, idő kell ahhoz, hogy visszaépüljön a bőr. Emiatt nem egyszerű sebtapaszt kaptam, hanem most már harmadik napja be van kötve gézzel, egy kis szivacs is került rá, mivel a sebet el kell szigetelni a nedvességtől” – magyarázta András, akinek sok bosszúságot okoz a sérülés, hiszen a legalapvetőbb dolgokban is akadályozza.(Ripost)

 

 

 

 

error: Content is protected !!