Vilmos herceg lesz Nagy-Britannia utolsó királya

Vilmos herceg lesz Nagy-Britannia utolsó királya

 

 

 

Korona átka:
az asztrológus elárulta.

 

 

Bernadette Brady ausztrál asztrológus jóslatot tett a brit monarchia jövőjéről.

Születési adatok alapján arra a következtetésre jutott, hogy 2037-re az Egyesült Királyság összeomlik.Brady már 1992-ben megjósolta Nagy-Britannia jövőjét a Predictive Astrology, Volume 1 című kultikus művében, amely Vilmos herceg, III. Károly király és maga Nagy-Britannia születési horoszkópjainak számításai alapján készült.Az asztrológus szerint Vilmos herceg és felesége, Katalin hercegné napfogyatkozás közben született.

 

És amikor egy uralkodó napfogyatkozás közben születik, a sorsa karmikusan előre meg van határozva!

Ez a napfogyatkozás-sorozat, amely Vilmos herceg születésekor következett be, még 792-ben kezdődött, amikor a monarchia hagyományai megszülettek. Anglia első elismert királya, aki joggal tarthatott igényt a címre, Egbert wessexi király volt. Ő 802-ben került hatalomra.

 

Meglepő módon ez a napfogyatkozás-sorozat 2036 júliusában ér véget, amikor Vilmos herceg 54 éves lesz. Ez azt jelenti, hogy ő fogja jelezni a brit monarchia végét, amelyet Egbert király kezdett el még a 9. században. Bizonyos értelemben ezt nevezhetnénk a brit korona átkának– hiszen minden már előre el van döntve.
Az asztrológus biztos benne, hogy Vilmos herceg, Nagy-Britannia leendő királya is a Cerdic-ház uralkodóinak e sorozatába tartozik, ami arra utal, hogy ő lehet az utolsó brit uralkodó.

 

Bár Brady a brit korona bukását 2036-ra jósolja, úgy véli, a vég kezdete III. Károly uralkodásának idejére esik.

 

 

 

error: Content is protected !!