Ginkgo Biloba agyfrissítő vitamin, vérkeringés javító gyógynövény

Ginkgo Biloba agyfrissítő vitamin

A GINKGO BILOBA AZ EGYIK LEGRÉGEBBI IDŐKBŐL
FENNMARADT GYÓGYNÖVÉNYÜNK,
MÉGIS KEVESEN ISMERIK A JÓTÉKONY HATÁSAIT.
MA HAZÁNKBAN VÉSZESEN NÖVEKSZIK
AZOKNAK A SZÁMA, AKIK MENTÁLIS KIMERÜLTSÉGRE,
INGERLÉKENYSÉGRE, GYENGÜLŐ MEMÓRIÁRA PANASZKODNAK.


Szeretné megőrizni szellemi frissességét?
Ennek ellenére a lakosság mindössze 5%-a használ valamilyen agyi vérkeringést karban tartó készítményt, például ginkgo bilobát ezen tünetek enyhítésére, pedig a páfrányfenyő levelének kivonata remek ellenszere a fenti panaszoknak, emellett oldja a szorongást is.

  1. STRESSZOLDÓ HATÁSA VAN
    Egy friss felmérés szerint a felnőtt magyar lakosság 86%-a tapasztalja, hogy ingerlékeny, mentális kimerültségről pedig 74% panaszkodik. „Ezek a tünetek az agyi vérellátás zavaraira, az agy oxigénhiányos állapotára, hanyatló agyi egészségre is utalhatnak. Tudományos vizsgálatok igazolták, hogy a ginkgo biloba az idegsejtek működésére gyakorolt jótékony hatásai által sikeresen oldja a szorongásos tüneteket, csökkenti a különféle mutatókkal mért stresszválaszt is.”
  2. EGYEDÜLÁLLÓ HATÓANYAGAI VANNAK
    A páfrányfenyő leveleinek kivonata, vagyis a ginkgo hatóanyagai közé tartoznak a flavonoidok, amelyek hozzájárulnak a keringési rendszer normális működéséhez, a megfelelő véráramláshoz, így a sejtek oxigénnel és tápanyagokkal történő ellátásához.
  3. AZ AGYI EGÉSZSÉG ŐRZŐJE
    Terpéntartalma által gátolja a vérlemezkék összetapadását, megakadályozza a vérrögképződést, ugyanakkor növeli a sejtek oxigénfelvevő képességét. Ezen hatásai javítják az agyi véráramlást és az idegsejtek működését, így a ginkgo fokozza a szellemi teljesítőképességet, koncentráló- és tanulókészséget, valamint javítja a memóriát is.

4. JÓ ÉRTÁGÍTÓ a ginkgo biloba
„A flavonoidoknak köszönhetően a ginkgo biloba bizonyítottan jó értágító, biztosítja a bőr és az izmok jó vérellátását, javítja a véredények anyagcseréjét is. Különösen a mélyebben fekvő kis és közepes artériák keringési zavarai esetén hatásos” – magyarázta a szakértő.

5. LASSÍTJA A SZELLEMI HANYATLÁST a ginkgo biloba

Ginkgo Biloba agyfrissítő vitamin, vérkeringés javító gyógynövény

Ginkgo Biloba agyfrissítő vitamin, vérkeringés javító gyógynövény

„A legfrissebb felmérések szerint a magyar felnőtt lakosság 92%-a fontosnak tartja, hogy megőrizze a szellemi teljesítőképességet, ám sokan nem tudják, hogyan tehetnék ezt meg. A ginkgo biloba hasznosnak bizonyulhat, hiszen kiváló antioxidáns tulajdonsága és az érrendszerre kifejtett jótékony hatása miatt javítja az agyi vérellátást, csökkenti az idegsejtek károsodását és pusztulását, így hatékonyan veszi fel a harcot a demenciával és a szellemi hanyatlással. Egyes kutatások szerint akár az Alzheimer-kór enyhe és középsúlyos eseteiben is hatásos lehet” – mondta el a doktornő, aki hozzátette: a panaszok enyhítéséhez érdemes mindig gyógyszer minőségű, a ginkgo biloba tisztított és beállított kivonatát tartalmazó terméket keresni.

forrás: vitaminpontok

Agy frissítő, keringés javítás természetesen

error: Content is protected !!