Az MSZP fenegyerekétől megint nyílt beszédet kaptunk.
Török Zsolt az MSZP karcos hangú politikusa nem szokta kímélni Orbánt és bandáját. Most sem tette.

Mivel amit leírt annyira kerek egész, hogy mást nem is akarunk hozzátenni, változtatás nélkül közöljük:

1. Azt már régóta tudjuk, hogy csak műkeresztények, de nemrég igazolta ezt Borkai, Szájer, Kaleta is.

2. Azt is sejtettük, hogy csak reklámból magyarkodnak, hiszen a vezérük még a magyar himnuszt sem ismeri, a magyarok pénzét külföldre hordják és sikernek tartják a 30 ezer magyar áldozatot.

3. Azt is látjuk, hogy nemzetárulók, hiszen baksisért adják el magukat és árulják ki hazánkat a kínai vezetésnek, vagy Putyinnak, és fegyverügyletekben szinte bárkinek.

4. Tudjuk, hogy lenézik a magyar dolgozókat, a “panelprolikat”, a nőket, a melegeket, a “kádár-huszárokat”, és nem csak lenézik, hülyének nézik, de fosztogatják is a kisnyugdíjasokat, a rokkantakat, a közmunkásokat.

5. Azt is fel érte józan ésszel már mindenki, hogy tolvajok, hiszen a strómanok olyan vagyont loptak a magyaroktól, amekkora vagyonra grófok és bárók több száz év alatt sem tudtak volna szert tenni. De a szenátorasszonyvezetésével 3 millió dolgozó nyugdíj-megtakarítása is eltűnt, miközben az államadósság megduplázódott szinte.

6. Tegnap emberségből is megbuktak, amikor a közel-keleti békét sürgető EU-s nyilatkozatot csupán egy tagállam vétózta meg, vagyis egy ember: Orbán és csicskái.

— Tisztességes magyar ember ehhez már nem adja a nevét! —