2018. augusztusában kilakoltattak egy 89 esztendős idős, rokkant asszonyt budapesti ingatlanából.

A kilakoltatott asszonyt, az idős kora és annak ellenére, hogy erősen mozgáskorlátozott, a kilakoltatók az utcára tették.
Elhelyezéséről nem gondoskodtak, egészsége és élete védelmében semmiféle szociális ellátást és intézkedést nem tettek,
azaz közvetlen veszélybe sodorták az idős rokkant asszony egészségét és az életét.

89 évesen kilakoltattak egy rokkant asszonyt és sorsára hagyták!

AZ ELEMBERTELENEDÉSNEK NINCS HATÁRA,

A “MODERN XXI.SZÁZAD CIVILIZÁCIÓJÁBAN”

Az idős asszonyt egy hölgy fogadta be, és mivel a kilakoltatott néni lényegében járásképtelen, ezért a befogadóját küldte Molnárt F. Árpádhoz, a Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesület elnökéhez. A találkozóra ma került sor. A szervezet elnöke átnézte az iratokat és megállapította, hogy az ügyben halmazati büntető feljelentések indokoltak.

Továbbá megtörténtek az első intézkedések annak irányában, hogy a most 90 éves, hajléktalanná tett nénitől a további levonásokat mérsékeljék vagy a végrehajtás felfüggesztésére illetve megszüntetésére kerülhessen sor. A most 90 éves asszony a kilakoltatásakor 89 esztendős volt – fia vett fel banki kölcsönt. A fiú 41 éves korában váratlanul meghalt.

Az adósságot fele részben a magyar állam, fele részben az idős néni örökölte meg.
A dokumentumok szerint 2014-ben – amikor már az asszony mindkét fia és a férje is halottak voltak – valaki további 5 millió forint kölcsönt vett fel az idős asszony nevére.

A kilakoltatott azt panaszolja, hogy nem ő vette fel a kölcsönt, de sem a bank, sem a végrehajtó nem hajlandó elszámolni azzal, ki vette fel a kölcsönt.
Egyszerűen – ahogy az szinte minden esetben történik – csak végrehajtják, és miután a házából kilakoltatták, a nyugdíja felét is havonta leemelik. A nyugdíj felének levonását egy Végrehajtó Iroda kezdeményezte és hajtja végre minden hónapban.
Mivel az állítások szerint a kilakoltatott asszony nem vett fel 5 millió forintot, ezért a Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesület büntető feljelentést tesz ismeretlen tettes ellen a Büntető törvénykönyv 373. §-a alapján Csalás bűntettének gyanúja miatt.

(A Jogvédő Szervezet tapasztalatai szerint nem ritka, hogy főleg idősek nevét és adatait hamisítva vesznek fel mások banki vagy más hitelt.)

Az idős és rokkant özvegyasszony utcára dobását a Raiffeisen Bank Zrt. kezdeményezte és vitte végig – ehhez az Orbán Viktor által hozott bankárbarát környezetre hivatkozott, ahol a bankárok mindenféle jogot megkaptak, a 10 millió magyartól pedig szinte minden jog elvételre került.

Mellesleg megjegyezve Orbán Viktor 2015-ben írta alá a bankokat tömörítő Bankszövetség által összeállított dokumentumot, az EBRD szerződést, amit leginkább talán a Trianoni Diktátumhoz lehetne hasonlítani. Ebben Orbán Viktor az aláírásával garantálta a világ leggazdagabb 1 százalékába tartozó bankároknak, hogy további törvényekkel segíti elő a bajba jutott magyar hitelesek ingatlanjainak elárverezését, további törvényekkel biztosítja a magyarok mind könnyebb és nagyobb létszámú tömeges kilakoltatását (nemzeti holokauszt), és törvényekkel szervezi meg, hogy a világ leggazdagabb 1 százalékát képező bankárok még nagyobb hasznot, azaz profitot tehessenek zsebre – a dolgozó magyar nép és a magyar nemzeti vagyon mind durvább kifosztásával. Így Orbán Viktor vált a bankokat, továbbá egyébként a multinacionális multi milliárdosokat a legfőképpen és a leghírhedtebb módon és eszközökkel támogató és pénzelő politikai vezetővé Európa összes országa és nemzete politikai vezetői közül, és a politikusok ekként is emlegetik Orbánt egész Európában.

A 89 esztendős idős asszonyt 2018. augusztusában lakoltatták ki budapesti ingatlanából. A kilakoltatott asszonyt, az idős kora és annak ellenére, hogy erősen mozgáskorlátozott, a kilakoltatók az utcára tették. Elhelyezéséről nem gondoskodtak, egészsége és élete védelmében semmiféle szociális ellátást és intézkedést nem tettek, azaz közvetlen veszélybe sodorták a néni egészségét és az életét.

MSZP-s országgyűlési képviselő, becsültette fel a lakást, mennyit ér a jó pár szobás ingatlan. A megállapítás szerint a ház értéke kb. 70 millió forint volt. Ennek ellenére mindössze 18 millió forintért került elárverezésre, hogy az uzsorások – megszokta ezt mindenki, akik ilyen ügyekkel foglalkozik – több tízmilliót keressenek rajta. Ahogy ez ugyancsak lenni szokott, az árverési vevő a házat – miután 18 millióért megvette – azonnal el is adta, mégpedig 39 millió forintért. Így pár mozdulattal máris keresett az idős asszony kilakoltatásán 21 millió forintot. A házat a vételi árnak több mint a duplájáért adta tovább – azonnal.

A Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesület ezért büntető feljelentést tesz ismeretlen tettes/tettesek ellen Csalás bűntettének gyanúja miatt.

Az árverésre messze értékén alul kitűzött ingatlanok felvásárolása és azonnali továbbadása is roppant gyakori. Ahogy az is, hogy miután a maffialáncban az árverésre bocsátott ingatlant megvették és eladták, azonnal ismét tovább adják egy harmadik vevőnek.

Ugyanis az orbáni rendszerben elárverezett ingatlanokra ezeket életvitelszerűen felvásárló és azonnal továbbadó maffiák jöttek létre, akik előtt földig hajol Pintér Sándor rendőrsége, és a rendőri tanúvallomásokban “úrnak” szólítják őket – ahogy a végrehajtókat is -, ezzel is demonstrálva, hogy a lábaik előtt hevernek, míg a tiltakozó magyar és nemzetközi jogvédőket, újságírókat stb. pedig – “urazás” nélkül – “provokátoroknak” és “uszítóknak” nevezik.

Ebből is látszik az orbán-pintéri rendőri állomány – szinte összes tagjára kiterjedt – végtelen romlottsága,…. nemzetáruló, gerinctelensége.
Mindezt közpénzből, gyurmaként formálható, jágeri rendőrgerinccel, ahol a kilakoltatásokra kivezényelt rendőrök önalázását az is történelmi csúcsokra járatja, hogy az általuk “urazott” végrehajtó pár óra alatt több pénzt keres egy kilakoltatással, mint a retardált rendőr két esztendő alatt, teljes fizetéssel.

Valakiknek (nem akárkiknek), csak a lakosság vagyona kell, végtelenítve, és azért nem nyújtanak tájékoztatást, hogy egyrészt ne derüljenek ki a rendőrség által agyondicsért bűncselekményeik és visszaéléseik, továbbá egyébként se adjanak lehetőséget az általuk kifosztottaknak a jogaik érvényesítésére.

A Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesület ezért büntető feljelentést tesz a Büntető törvénykönyv 166. § (3) alapján Segítségnyújtás elmulasztásának bűntette – 3 évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő – és a Btk. 165. § (3) szerint minősülő, Foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés miatt, ami ugyancsak bűntett, és szintén 3 évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
Tekintettel arra, hogy a sértetti és tanúbeszámolók szerint a kilakoltatók kizárólag a néni szobájából engedték kivinni a holmikat, minden más ingóság – a bútoroktól a gépekig – eltűnt és azóta sincs nyomuk, ezért a Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesület büntető feljelentést tesz a Büntető törvénykönyv 370. §-a alapján Lopás miatt.

Forrás hirarena

 

 

error: Content is protected !!