A belügyminiszterelnök - Nem lesz egészségügyi miniszter, mert minek +vidó

A belügyminiszterelnök – Nem lesz egészségügyi miniszter, mert minek

Orbán Viktor keresgélhetett volna új balfácánt az oktatás és az egészségügy területére, de egyszerűbb volt hozzávágni az egészet Pintér Sándorhoz. Ő sem ért ezekhez, de fegyelmezett katona. Ha azt mondják neki, hogy holnaptól oktatási és egészségügyi miniszter is, akkor parancs, értettem. Vélemény.

Sajátos trágyadomb volt az Emberi Erőforrások Minisztériuma.

Emlékműve annak az elvnek, hogy nálunk az ember nem a legfőbb érték.

Összetolták ezért a velük kapcsolatos összes állami funkciót egy kupacba, körbekerítették Pont Leszarom feliratú szalagokkal, és kineveztek az élére egy megfelelő figurát. A követelmény vele szemben az volt, hogy látsszon rajta: ő nemcsak nem akar, de nem is tud válaszolni, kérdezni, tehát ezekben a témákban a bátraknak is fölösleges. Enyhe nyálcsorgás, bárgyú mosoly előnyt jelent.

Ilyen ember volt Kásler Miklós, és ilyen Balog Zoltán, akitől átvette a feladatot. Ordított róluk, hogy nem értenek ahhoz, amit rájuk bíztak, és nem is érdekli őket, de nehéz volt rájuk haragudni, mert bébifókának tettették magukat, és a közéletben csak buta kis vakkantásokkal vettek részt.

Ez a trágyadomb nevelt nekünk köztársasági elnököt is.

Az emberügyi szemétlerakó. Abban a kormányban, ahol van külön minisztere a Miniszterelnökségnek és a Minisztelnöki Kabinetirodának is, csak az oktatásnak és az egészségügynek nincs.

Nem lesz egészségügyi miniszter az új kormányban

 

Forrás Tóta W

error: Content is protected !!