A gyűlölet és a nyomor országa lettünk, nem hitte EGYETLEN MAGYAR sem, a nagy reményből a szakadék szélére jutunk

A gyűlölet és a nyomor országa lettünk, nem hitte EGYETLEN MAGYAR sem, a nagy reményből a szakadék szélén

Orbán gyűlöletet, szegénységet, nyomort biztosított!
Mára gyűlölet országgá változtatott 25 év alatt Orbán és dicsőítjük ezért!

A mai kormánynak sikerült mindent semmivé, vagy bizonytalanná tenni. Nem dicsőíteni akarom a volt rendszert, – semmi nem tökéletes. De ma értékelve azokat a hibákat eltörpülnek, ahol a MAI MAGYAR VALÓSÁG ugyan annak

az átlag embernek mindennapos dráma, küzdelem, vagy teljes letargia az ÉLETBEN MARADÁSÉRT.

Utazást évente egyszer-kétszer teszünk átlagban (sokan egyszer sem), a mai nyomor naponta megélhető tapasztalat és még utazás sincs, … és a demokráciánk is elvette a kormány.


Ezért kár volt ennyit küzdeni, hogy megássuk a saját sírunkat.

Sajnos ez nem is költői kép, hanem a rideg valóság.
Ilyen embertelenséget nem ismertünk, nem volt benne részünk.
Csak az komcsizik állandóan – ide tartozik a kormányfő is – ,aki elakarja hitetni a közvéleménnyel,
micsoda borzalmas rendszer volt és most Ő milyen sikeres jólétet biztosított az országunk népének.

Ennek éppen az ellenkezője igaz: Ma romokban az ország minden ágazata, szemben akkor minden működött.

A hiba az volt, hogy sajnos minden teljesítmény nélkül kaptuk valamennyiünk a fizetést. Voltam egyik cégnél, hogy többet kártyáztunk, mint dolgoztunk. Ez jellemző volt, időt mértek mennyit dolgoztunk, és nem teljesítményt. Ez vezetett válságba, csoda hogy a fél gőzzel való dolgozás mellett eddig is megmaradt a rendszer.
A rendszer címke, Kínában a szoc rendszer (mint a miénk volt) tehát Kína a legerősebben növekvő ország lett, meghaladta Amerika növekedését is.

Amerikának Kína kölcsönöz. Tehát a rendszer -bárminek hívjuk- minden ember közös hozzáállásától függ, hogy működik, vagy sem.
A közérzet milyen az a kormányfőtől függ, lásd Románia is szocialista volt, de borzasztó lemaradással élehetőséget tekintve. Mi le voltunk maradva kb. 10 évvel Ausztriához képest, Románia le volt maradva ugyancsak 10 évvel hozzánk képest, akik mára ahogy látom megelőztek bennünk.


A kormány minket a komcsizással, a baloldallal mint a mumus fenyeget mindenkit:
“Ha jó teljesítményed ellenére is vannak nehézségeid, képzeld el mi lesz akkor, ha ismét átvenné a kormányt a baloldal?” … és ezt ne engedjük meg mondja a magyar nemzet kormánya.

a reményvesztett embernek már semmi nem számít, hiszen a remény a kilábalás esélye sincs 3millió embernek, már nem érdeklik az újabb terhek, már annyi szenvedés, fájdalom éri őket, hogy az újabbakra érzéketlenné váltak. Ez biológiai törvény így védekezik a szervezet életben maradásunkért. A végső előtti védő mechanizmusra mondás is “besokalltunk”, “már nem tudjuk megemészteni”,…)

CSELEKSZÜNK, VAGY KIHAL A FÉL ORSZÁG

A Selye stressz elméletének értelmében a harmadik fázisába jutottunk a végkimerülésbe, és ha akkor sincs változás, segítséget nyújtó kéz, bekövetkezik a halál. Sajnálom, hogy a rendszerváltás mámorító reménye egy rossz tragédiába torkolt az országunk valóságos kétharmadának. A többiek, vagy vakok, vagy eladták a lelküket. Nem mentheti őket sem, semmiféle felelősség alól.

Ugyanakkor Mi Emberek, amíg nem ébredünk fel és nem cselekszünk, addig semmi nem fog változni és megérdemeljük a sorsunk, ha önmagunkért nem vagyunk képesek semmit sem tenni. Bármilyen kifogás eddig sem ért semmit ezután sem fog!

ÉS sajnos pontosan a legnyomorultabbak nem mozdulnak szavazáskor, mert nem érdekli, mert nem látja semmi, de semmi értelmét. Egyik párt olyan, mint a másik, mondja magába, mint egy mantrát. Bár jó magam mindig reménykedek egy valóban emberséges miniszterelnökben, aki tényleg a végleg lécsúszóknak kínál valóságos szinte azonnali alternatívát. (pl. kevesebb focipálya építés helyett több munkahely)


A híres hírhedt egy kulcsos jövedelemadó

300 Ft-os internetadóra álltak fel pár tízezren? Ez volt a legkisebb gonoszsága ennek a kormánynak. Az egy kulcsos jövedelemadó első és azonnali lépése volt ennek a kormánynak, ami MEGPECSÉTELTE a kisemberek sorsát és padlóra küldte őket örök időkre. Senki semmit sem szólt!!! ..és a kormány folytatta, ahogy ígérte.

Ez volt a program. Sör alátétnyi adó. Tényleg az lett, de én sem gondoltam semmi rosszra.

Az egy kulcsos adó azt jelenti, hogy ugyanaz a százalék kulcs a szegénynek összegszerűen mindig lényegesen kevesebb jut, mint a gazdagoknak.
Példa számold ki 100 ezer forint és az 1millió Forint 10%-át. Látni fogod tényként a két valós szám összegszerűségét.

MINDEN SZÁZALÉK EMELÉS EGYRE NAGYOBB ELSZEGÉNYEDÉST HOZ

AZ EGYIK RÉTEGNEK ÉS HATVÁNYOZOTTAN

NAGYOBB GAZDAGSÁGOT A MÁSIKNAK.

Erre kapott a fidesz bődületes szavazatot, azt hittem rossz a tévém, amikor mutatták először az eredményeket, vagy ez vicc, tévedés,
DE NEM az volt.
Az országunk megtébolyodott. Most már valóban diktatúra van, nem annak látszik, hanem AZ!


DIKTATÚRA!!!

A mai és a múlt diktatúrája között óriási különbség van.
A régi diktatúra már különösen a 70-80-as évek felé, már inkább demokráciának látszott, a mai demokrácia viszont inkább diktatúrának, semmint demokráciának látszik …azért nem mindegy az irány, hogy merre tartunk, nagyon nem….
most még mindig megyünk a szakadék felé……és meddig hagyjuk meg a zsarnokoskodás lehetőségét ennek a kormánynak.


MINDENT Elsöprő diktatúra fog létrejönni 2018-tól

Mert ma, ha a tendencia nem változik 2018-tól a Jobbik párt lesz a harmadik erő a parlamentben már. Nem törvényszerű az legyen, de Nekünk mindig sikerül a lehetségesből a legrosszabbat beválasztani. Emiatt valóban elsöprő diktatúra fog létrejönni, olyan, amihez képest a Kádár korszak paradicsom, a Rákosi diktatúra barátságos hatalomnak tűnhet. Közbe eszembe jut egy kérdés: Minek tanulunk történelmet? Ha ennyire semmit sem tanultunk meg, vagy nem tudjuk a jelenkori körülményekkel összevetni, semmi értelme a tanulásnak.


SAJÁT MAGUNKAT TARTJUK FOGSÁGBA

A kormányváltás lehetetlensége körül a legrosszabb gondolat séma alakult ki, ami miatt önmagunkat tartjuk egyre erősödő rabságban.

demokrácia, embertelen diktatúra, embertelen korrupció, embertelen mélyszegénység, emberek félelem, emberek rettegés, emberek nyomor

demokrácia, embertelen diktatúra, embertelen korrupció, embertelen mélyszegénység, félelem

Vegyük észre, ha a kormány azt látja, hogy egy egész országot sikerül félelembe tartani, akkor ezzel ijesztgetni fog. Ma odáig jutottunk, hogy félünk teljesen zárt körülmények között névtelenül egy koszos X-et a baloldal irányában tenni. Ha az ember fél valamitől/valakitől akkor nem erősítem tovább a szavazatommal, hanem elzavarom vele.
Ilyen gondolat logika mentén még jobban félünk, még erősebb lesz a félelembe tartás.

Következtethető, hogy SOHASEM VÁLTJUK le azt a rezsimet, amitől félünk.
Bár szeretnénk, ha nem lenne hatalmon félelemből fönntartjuk.


Mert a félelem uralkodik, nem a józan ész, miközben csak egy “X” választ el a demokráciától, amire egyenlőre nagyon figyelni kell és cselekedni azonnal.

 

 

 

 

Erre az egyik tipikus média és közvélemény válasz: Nincs alternatíva!
Nem lehet erre válasz, hogy nem volt/nincs alternatíva.
Ott van akár az MSZP, DK… Nem jók? Valóban igaz hibásak is!
De ennyire embertelen, aljas kormánya, még nem volt Magyarországnak. Ez nem kezd rosszabb lenni, vagy arra felé menni,
hanem már az, vagy némely vonatkozásban túl teljesít. Pl. ekkora korrupció akkor nem lehetett, mivel a mai kormánynak adatott meg az EU pénzének, – az EU nemzeteinek, népének verejtékes munkával összejött pénz szétosztása, nálunk kormány általi szervezett szét-lopása.
/lásd a maffia állam Magyar Bálint – nem idéztem, csak hasonlat/

A kevésbé rossz, még mindig jobb a mai borzalomtól.
és egy lépést tettünk kifelé a mocsárból, amibe most már teljesen elsüllyedni készülünk.
… és ha kifelé jön az ember akkor reményt kap majd szárnyakat, majd kezd bízni az életében, az országában.


BÁRKI LESZ A FIDESZ KORMÁNY UTÁN

ÚJ HATALOM NEM TUDJA EBBŐL
A
MÉLYSÉGBŐL EGY HAMAR KILÁBALTATNI
AZ ORSZÁGOT

A szenvedésünk egyre tovább tart mennél tovább vezényli ez a kormány a hatalmat és hosszabbodik a kilábalási idő is.
(teljesen mindegy milyen a dzsidipi, Te nem abból élsz a kezedbe kapott pénzből és az kevés nagyon az árakhoz képest különösen)


Lehet ezt a kormányt megválasztani,
amíg bele nem fulladunk a tehetetlenségünkben.

Az országot nem egy lóért adjuk el hanem, egy tál lencséért!
Az utóbbihoz képest az előbbi jó üzletnek látszik így utólagosan viszonyítva….


A másik tipikus média válasz, hogy félnek az emberek. …mitől? egy kormány váltáshoz X-t jelölni, teljesen zárt ajtók között??? Vagy attól fél mindenki, hogy Isten, azaz Orbán szeme mindent lát??? Érdekes eddigi kormányokat simán váltottuk, nem féltünk, most tehát ez a viselkedés is igazolja ez a kormány “félelmetes”. Eljön az idő, amikor már esélyünk nem lesz leváltani, mert a hatalom mániája, megszállottsága miatt nem mert Ő sem veszíteni, mert érzi, tudja többet veszít, mint egy választást. Az Ő szabadsága forog veszélyben.


Eljön az idő, amikor már esélyünk nem lesz félni sem, mivel rettegni fogunk

és a nyomorultságunk rabságába fuldoklunk.

A jobb oldal olyan támogatottságot élvez, hogy FELHATALMAZZUK EZZEL A TELJES DIKTATÚRA BEFEJEZÉSÉRE!!!!!

2014-ig van idő fölismerni, az ember természete és beleértve minden miniszterelnököt is, ha túl hatalomra jut vissza fog élni vele. Azaz ellenünk fogja használni, mint ahogy teszi jelenleg is. Amit kapunk, azok csak morzsák, mint a kutyának dobott jutalom falat, hogy örüljön egyáltalán kap valamit. ..és örül és mi is örülni fogunk, de nem a jó lét miatt, hanem mert oda dobtak milliárdokból morzsákat, fogjuk be a szánkat. ..és mi befogjuk???? BE fogjuk fogni szent meggyőződésem. Ki a virtuális fantom félelem miatt, mások a vakságuk miatt, a felső réteg dúsgazdagsága okán….

2018-ban romokba szavazzuk az országot,
VAGY

emelkedés első lépcsője felé. Utóbbihoz az kell, hogy
2018 FIDESZ, KDMP, JOBBIK esetleg technikai igen!!! VAGY AKÁR MEHETÜNK IS A SZAKADÉKBA.

frissítés 2017. 02. 17


Ma csak úgy van “MI AUTÓNK!”, ha pl. bejön a Suzuki és megoldja, mi meg a segédmunkát elvégezzük.és a többi.
Ikarus nemzetközi téren elismert lett, amit tudtunk nagyban azt tudjuk személykocsiban is.

Pannónia motor magyar gyártmány

Pannónia motor magyar gyártmány

Ikarus busz magyar gyártmány

Ikarus busz magyar gyártmány