A "jóságos" kormány kártérítést kínál a 2006-os rendőri fellépés áldozatainak - Fidesz zavargások korabeli képekkel, TV székház felgyújtása (erről nem esik szó)

A “jóságos” kormány kártérítést kínál a 2006-os rendőri fellépés áldozatainak – Fidesz zavargások korabeli képekkel, TV székház felgyújtása (erről nem esik szó)

A 2006-os őszi rendőri fellépések következtében megsérült 53 ember kap kártérítést a kormánytól – közölte az igazságügyi miniszter szombaton a Facebook-oldalán.

„2006 őszén egy egész nemzet lelkét sebezte meg az az esztelen erőszakosság, mely során az akkori kormányzat ahelyett, hogy felelt volna saját bűneiért és mulasztásaiért, inkább az embereket büntette gumibottal”

– írta Varga Judit, és kiemelte, hogy a 2006. szeptember 19. és 22. között, valamint 2006. október 23-án történt rendőri fellépések következtében sérelmet szenvedett emberek és a rendőrattakok áldozatai közül még mindig vannak, akik az események után 15 évvel sem kaptak kártérítést.

„Ezért a magyar kormány a korábbi kártérítéseknek megfelelő, 862 euró kártérítési összeget ajánlja fel annak az 53 áldozatnak, akiknek alapvető jogait a Gyurcsány-kormány lábbal tiporta és a mai napig nem kapták meg az őket megillető jóvátételt” – idézi az MTI.

A Fidesz 11. éve kormányoz, de nem véletlenül most jut eszükbe ez az ötlet: a 2006-os rendőri túlkapásokat a kampány kiemelt témájává tették, és a választásokig napirenden is tervezik tartani, a kampányidőszakra dokumentum- és játékfilm is készül róla.Először is a Fidesz kormány nem arról híres, hogy nagylelkű adományozó és alig várta kormányra kerülésekor rendezze a “hazafiaknak”, járandó juttatást, ugyanis ha ilyen lenne, akkor

– miért várt erre 15 évet és nem azonnal sietett a károsultak megsegítésére, mert nyilván köszönettel fogadták volna a károsultak.
– tiszta “véletlen” most vették észre ezt a borzalmas elmaradást.
– elsőként a Fideszes jól megszervezett “orbáni” műveletét hajtották végre akkor még valóban köztévét felgyújtották.

Ha a köztévé valóban “köztévé lenne” Orbán kormány már rég nem lenne hatalmon, de tudta Orbán, ha elhallgattatja az ellenzéket semmi esélye nem lesz ellentétes álláspontot az ellenzéknek, DE SENKINEK MONDANI.

A Fidesz gépezet már lassan 15 éves üggyel FOLYAMATOSAN Gyurcsányozással teszi agymosottá emberek tömegeit, ami annyira sikerült, hogy sokaknak a valóságról nem sok képük van a kormány propaganda gépezete által közzétetteken kívül.

Ami a leglényegesebb, hogy Gyurcsány a 15éves agymosott propagandával éppen ellentétesen fogalmazott, amit az addigi politikai elit végzett be kell fejezni ezt Ő így nem csinálja, vagy elfogadják a javaslatait vagy Ő kiszáll ebből, mert nem adja a nevét.
Ezt kijelentést értelmezte a teljes politikai elitre, mert pl. a Fidesz az első 4 éves kormányra lépésekor több kárt csinált, már mint Gyurcsány vala is tett, de már nem is fog, már csak azért sem mert bármit tenne forradalmat kreálna Orbán.)

2006-os TV szákház ostrom és minden vandálság ami történt a szélős jobbosok végezték háttérben valószínű Orbán munkálkodása bent van. Így sem nyert a Fidesz 2006-ban, maradt Gyurcsány.
Azután jött a 2008-as világválság az már sok volt a következményeként megszorításokkal.
Gyurcsány lemondott és Bajnai vette át a válság kezelést. Amikor 2010-ben a Fidesz elsöprő 2/3-al színre lépett addigra, már a válság lényegében lecsengett és az EU általi pénzek elindulásával is megtámogatva beindult a Fidesz Orbán kormány mai napig tartó diktatórikus hadjárata.
Ez a valóság!Ha az alábbi rombolást tenné most bármelyik párt, – az Orbán kormány örök életre elítélné….

jóságos Fidesz kormány kártérítést kínál a 2006-os rendőri fellépés áldozatainak

jóságos Fidesz kormány kártérítést kínál a 2006-os rendőri fellépés áldozatainak

jóságos Fidesz kormány kártérítést kínál a 2006-os rendőri fellépés áldozatainak

jóságos Fidesz kormány kártérítést kínál a 2006-os rendőri fellépés áldozatainak

jóságos Fidesz kormány kártérítést kínál a 2006-os rendőri fellépés áldozatainak

jóságos Fidesz kormány kártérítést kínál a 2006-os rendőri fellépés áldozatainak

error: Content is protected !!