A sz.opás csak most kezdődik és volt egy ember, aki 2010-be proféciálta. - Ez "öngyilkosság" mondja Karácsony Gergely

A sz.opás csak most kezdődik és volt egy ember, aki 2010-be proféciálta. – Ez “öngyilkosság” mondja Karácsony Gergely

Miért van itt egy 2010 második havi cikk, tehetné fől bárki a kérdést és jogosan. Azt tudom válaszolni röviden: olvassa el és biztosan megtudja.
Vegyük észre a cikk szinte a kormányváltás pillanatába íródott és Orbán még nem csinál semmit!
Ennek ellenére a cikk tartalma aktuálisabb mint valaha, igazán ma érett meg a tartalma igazán.
Azaz nem tudom, hogy a HVG írója honnét tudta meg szinte a kormány választás pillanatába,
“szépirodalmi” kifejezéssel, hogy sz.pni fogunk.

Orbán nem mondott akkorát, hogy már akkor!! ilyen ERŐTELJESEN ÉS ELŐRE ÉS HATÁROZOTTAN KIJELENTETTE.
Aki követi az eseményeket tudja az igazi rablás most kezdődött el 1-2 éve.


Engem a RENGETEG közül a Fudan ügy vágta a biztosítékot.
Tehát ez mindenféle aljasság összegzése és nem a Fudán ügy, ami egy az ezer ügy közül.
Hogyan lehet olyan őrült valaki, hogy ingyen minden a magyar emberek adnak
DE mindent a Kína visz el. Miért teszi ezt a BIZTOSAN ALJAS lépést mindenáron:
Na ezténylegszopás. Ez “öngyilkosság” mondja Karácsony élő videóban itt>>
Hallgasd meg, megéri. Ezután a cikk után elismered aszopás csak most megy igazán.

 

Sz.pni fogunk.

Ráadásul ekkorát pláne

Végre országértékelés, már alig vártam. El kell mondjam, hogy rettentően utálom az egész műfajt, illetve az orbáni feldolgozását. A mintával, az amerikai elnök éves State of the Union-beszámolójával összevetve ordít a provincializmus, a paranoia és a pátosz, minden, amit Orbán Viktorban utálni lehet. Például az eredeti a kongresszusban hangzik el, nem pedig az akolmelegben, így aztán számonkérhető, helyben megválaszolható, és nem kell nyelvileg sem lemenni kutyába.

Orbán kezdettől fogva a várnépnek gügyög, az meg úgyis beszop tőle mindent.
Tapsolnának arra is, hogy az ibafai papnak fapipája van. Mernének nem tapsolni.

Annak ellenére, hogy rosszul vagyok a körülményektől és attól, hogy állatmesék közül kell kihámoznom a lényeget, piszok kíváncsi vagyok, mit mond.
A szokásos egydimenziós mozgósítás ugyanis biztosan kevés lenne, márpedig éppen most nem szabad alulmúlnia önmagát. Hogyan is nézne ki, ha a kormányzás kapujában a leendő miniszterelnök annyit bírna kinyögni, hogy börtönbe a kommunistákkal, és a haza fényre derül?
Van ennél fontosabb üzenet is.

Négy éven át – sőt már azelőtt is – cikizte Orbánt a fél ország azzal, hogy nincs programja.
Hajmeresztő fideszes magyarázatok születtek, hogy miért nincs. Ellopják a komcsik, meg minek a ciklus közepén,
meg „az ellenzék dolga, hogy ellenezzen”, satöbbi.
Hát most eljött az idő. A komcsik már nem lophatják el, a ciklusnak vége, a kormányzás karnyújtásnyira.

A térfogat… az nem finom!

Programot nem adhat Orbán egy ilyen beszédben, nyilván nem fog grafikonokkal prezentálni már csak azért se, mert az Gyurcsány és Bajnai műfaja volt, meg abba nehéz beilleszteni a góbéságokat. De nem is kell pontról pontra felolvasni a költségvetést. Amikor a nem fideszes kívülállók a programot kérték számon, akkor az nem elsősorban egy Program feliratú kockás füzetre vonatkozott.

 

Amit a Fidesz lenyomott ebben a négy, illetve nyolc évben, abban az volt a leginkább dühítő, hogy úgy tettek, mintha ingyen lehetne nagyobb a pogácsa. Önrész, adó, jegyáremelés, járulék, tandíj az fúj, viszont vonalbezárás, kórházbezárás, elbocsátás is ördögtől való, de még a 13. havi nyugdíj visszavonása is. Matematikailag volt képtelenség az egész fegyverzetük. Hogy épeszű alternatív javaslattal nem álltak elő, az még hagyján, de hogy úgy tettek, mintha csak a kormány gonoszságán múlna,

hogy nem jut mindenkinek három szoba és négy kerék, az már tenyérbemászóan pofátlan volt.
Viszont hatékony.

Lehet hányni Szíjártó Pétertől, bárkinek fogom a fejét hozzá, de sajnos az a helyzet,
hogy ezt eszi a magyar.

Állományjavítót térfogatnövelővel. És ízlik neki! Odacsap a dohányzóasztalra a tévé előtt: hogyúgyvan! Jól mondja! Ne vegyék el a zemberektől! Adják vissza a zembereknek! Mennyenek a kurvaannyukba a hiánycéllal – ezt a szöveget nem más adta elő, mint az „épeszű_fideszesek” mappában tartogatott Kósa Lajos.

Hiány, hiány… az csak egy szám, ócska bolsevista trükk. A programnélküliség, a primitív demagógia, a szégyentelen hazudozás sose látott támogatást hozott össze a Fidesznek. Ezek többsége most már lendületből is leszavaz, nem a végső csata idején fogják újragombolni a világnézetüket.

 

Utána viszont nagyon kínos hónapok jöhetnek. És még az sem lesz elég diverziónak,ha deportálják az egész MSZP-t, mert közben hozzájuk válnak hasonlóvá. Gyurcsány szavai túlélik korát, hamar eljön az igazság pillanata.

Hogy is kezdődött a „nyílt és szervezett politikai hazugság” lelepleződése? Gyurcsány beismerésével – jóval az őszödi beszéd publikálása előtt –: nem bontottuk ki az igazság minden részletét HVG szerint. Szállóigévé lett, és most a szállóige újra lecsapni készül.
Havájt ígértek, és megszorítás lett belőle, megvonás, elbocsátás, vizitdíj.

 

A zemberek ott állnak majd továbbra is kisemmizve, hetvenötezer forintos minimálbérrel, és valakinek oda kell majd menni hozzájuk, hogy elmondja nekik, ennyi se lesz, mert a kínaiak ugyanezt a munkát húszezerért elvégzik.
Aztán jöhet a gumilövedék és Morvai Krisztina.

 

Talán dünnyögj egy új mesét

Ennek megelőzésére esély a mai beszéd. A program nem, de az bőven
belefér egy ilyen áriába, hogy az országépítés, a reset, a főnixszerű megújulás mellett lesz ám itt szopás is bőven,


és a szopás hagyományosan a zemberekre hárul.

 

Lesz vér, veríték és könny is, mert az az élet része, írva is vagyon.
Még az sem ártana, ha a sok konkrét ígéret mellé mutatóba kerülne egy-két kellemetlen bejelentés. Árnyalni érdemes, attól lesz a sztori hihető.

Illetve dehogynem ártana: szavazatvesztéssel járna. Ha az az üzenet, hogy drágább lesz a gépsonka, akkor hiába teszik hozzá, hogy cserébe annyival több lesz benne a hús, a balhéhoz megvan az ürügy: drágább lett a gépsonka. A szavazatmaximálás elvével ütközik a beismerő vallomás. Viszont kitűnő befektetés, mert utána lehet majd mondani, hogy ők szóltak; Orbán maga jelezte, hogy nem lesz kolbászból a kerítés, nyílt sisakkal játszott, nem úgy, mint a hazug kommunisták.

Két történelmi lehetőség áll sorban Orbán előtt. Az egyik a kétharmad, amivel nagy tetteket hajthat végre pusztán azért, mert technikailag lehetősége lenne rá. A másik nincs paragrafusokba foglalva, de jelentősége szintén epikus: előnye akkora, hogy egyenes beszéddel is nyerhet.
Arra kérhet felhatalmazást, amit tenni szándékozik. Nagy ugrás lenne Magyarországnak, és fénylő példa a világnak. Megmutatná, hogy lehet más a politika, és kettőbe harapná Bokros Lajos egyre gyarapodó táborát. De kétharmadhoz sajnos az egyenes beszéd nem lesz elég, a két út között választani kell.

Reformdiktatúra a reménybeli kétharmaddal,

vagy feles kormányzás folyamatosan növekvő,

mert a becsapottságtól megkímélt táborral,

ez itt a kérdés.


Aki válaszol: Orbán Viktor.
Tóta W. Árpád 

Egy tekintélyelvű uralom végének az a kezdete, hogy az emberek legyőzik félelmüket

error: Content is protected !!