RHONDA BYRNE: A Titok előtörténete I.

A titok, vonzás törvénye, bármit megtehetsz, bármit elérhetsz,

A titok, vonzás törvénye, bármit megtehetsz, bármit elérhetsz,

The Secret Érdekesebb kivonatok gyűjteménye. /nekem annyira nem voltak azok/

Amint fent, úgy lent.
Amint belül, úgy kívül.
Smaragdtábla, Kr. előtt 3000 körül

El
őszó
Egy évvel ezelőtt az életem romokban hevert. Halálra dolgoztam magam, hirtelen elveszítettem az édesapámat, munkahelyi és családi kapcsolataimon pedig zűrzavar uralkodott. Akkor még nem sejtettem, hogy ez az óriási kétségbeesés hozza majd el életem legnagyobb ajándékát.
Ez tehát csupán kis történeti bejegyzés Byrne gondolataival……
A Nagy Titok tárult fel előttem – az élet Titka.

Az első bepillantást egy százéves könyv adta,
amelyet Hayley lányom nyomott a kezembe.
Elkezdtem kutatni A Titok után.

Alig hittem a szememnek, amikor láttam, ki mindenki tudott róla.
Sorra bukkantak elém az emberiség történetének legnagyobb figurái: Platón, Shakespeare, Newton, Hugo, Beethoven, Lincoln, Emerson, Edison, Einstein.

Azon tűnődtem, vajon miért nem tud erről mindenki.
Égető vágyat éreztem, hogy megosszam A Titkot a világgal, ehhez pedig kortárs segítőtársakat kerestem, akik szintén ismerik.

Jöttek is szép sorban.
Sokszor előfordult, hogy „véletlenül” másik internetes linkre kattintottam, mint amelyikre szerettem volna, és ezáltal lényegi információk birtokába jutottam.
Néhány hét alatt sikerült végig követnem, hogyan alakult A Titok története az évszázadok során, valamint ráakadtam több, ma élő birtokosára is.

Fejembe vettem, hogy egy filmben tárom a világ elé A Titkot. Két hónap alatt az egész produkciós csapat, akikkel dolgoztam, megismerkedett ezzel a tudással. Nagyon fontos volt, hogy minden munkatárs tudja, miről van szó, hiszen e nélkül lehetetlen lett volna véghez vinni a tervünket.

Ekkor még egyetlen tanító sem volt, akit leszerződtettünk volna a filmünkhöz. A Titok azonban a miénk volt.
Rendületlen hittel utaztam hát Ausztráliából az Egyesült Államokba, ahol a mesterek zöme él.
Szó szerint magunkhoz vonzottunk mindent és mindenkit, amire és akire szükségünk volt.

Nyolc hónap múlva bemutattuk a filmet.

Sokan arra használták A Titkot, hogy magukhoz vonzzák álmaik otthonát, társát, autóját, állását vagy előléptetését.
Előfordult, hogy üzleti vállalkozások napok alatt virágoztak fel. Különösen szívet melengető érzés volt kisgyermekes családokról olvasni, akik újra egymásra találtak.

A leglélegzetelállítóbb történetek gyermekektől érkeztek, akik saját kis céljaik – például jobb jegyek vagy barátságok – elérésére használták A Titkot.
Orvosok, egyetemek és iskolák, egészségmegőrző alapítványok, templomok, spirituális centrumok hada érzett rá késztetést, hegy megossza A Titkot a hozzájuk forduló emberekkel.

A Titok megalkotásával az volt a célom – sőt mind a mai napig az lebeg a szemem előtt, hogy örömöt vigyek emberek millióinak az életébe.

 

Észre fogod venni, hogy bizonyos helyeken nagybetűvel írom a „Te” szót. Ezt azért teszem, szeretném, ha éreznéd, hogy ezt a könyvet Neked, az Olvasónak írtam.
Személyesen Hozzád
beszélek. Szeretném, ha bensőséges kötődés alakulna ki benned a most következő oldalakkal kapcsolatban, hiszen A Titok érted van.


 


Köszönetnyilvánítás (ELÉG NAGY A STÁB)

Mély tisztelet A Titok itt következő társszerzőinek, akik nem fukarkodtak bölcsességükkel, szeretetükkel és isteni nagyságukkal:
John Assaraf, Michael Bernard Beckwith, Lee Brower, Jack Canfield, Dr. John Demartini, Marie Diamond, Mike Dooley, Bob Doyle, Hale Dwoskin, Morris
Goodman, Dr. John Gray, Dr. John Hagelin, Bill Harris, Dr. Ben Johnson, Loral Langemeier, Lisa Nichols, Bob Proctor, James Ray, David Shirmer, Marci Shimoff, Dr. Joe Vitale, Dr. Denis Waitley, Neale Donald Walsch és Fred Alan Wolf.
A produkciós csapat gerincét képező csodálatos embereknek: Paul Harringtonnak, Glenda Bellnek, Skye Byrne-nek és Nic George-nak.
Továbbá Drew Heriotnak, Daniel Kerrnek, Damian Corboynak és a többieknek, akik a film forgatása során velünk tartottak.
A Gozer Mediának a szuper grafikáért, amelyből árad A Titok-érzés, név szerint James Armstrongnak, Shamus Hoare-nak és Andrew Lewisnak.
A Titok-csapat elnök-vezérigazgatójának, Bob Rainone-nak, akit az ég küldött hozzánk.
Michael Gardinernek és az egész jogi és tanácsadó csapatnak, akik Ausztrália- és Amerikaszerte segítették munkánkat.
A Titok webes csapatának: Dan Hollingsnak, John Herrennek és mindenkinek a Powerful Intentionsnél, akik az internetes fórumot igazgatják és működtetik.
És persze köszönet az odalátogatóknak is.
A régi nagy avatároknak és tanítómestereknek, akiknek az írásai fellobbantották bennem a lángot. Nagyságuk mindvégig velem volt az úton, és ezért mindannyiuknak hálás vagyok. Külön
köszönet Robert Colliernek és a Collier Publicationsnek, Wallace Wattlesnek, Charles Haanelnek, Joseph Campbellnek és a Joseph Campbell Alapítványnak, Prentice Mulfordnak, Genevieve Behrendnek, valamint Charles Fillmore-nak.
Richard Cohnnak és Cynthia Blacknek a Beyond Wordstől, és Judith Currnek a Simon & Schustertől, amiért kitárták szívüket A Titok előtt. Henry Covi és Julie Steigerwaldt szerkesztőknek.
Azoknak, akik megosztották velünk történetüket. Ők Cathy Goodman, Susan és Colin Sloate, Susan Morrice, a Belize Natural Energy igazgatója, Jeannie MacKay és Joe Sugarman.
Az ösztönző tanításokért Dr. Robert Anthonynak, Jerry és Esther Hicksnek és Abrahamnek, David Cameron Gikandinak, John Harricharannak, Catherine Pondernek, Gay és Katie
Hendricksnek, Stephen MR Coveynek, Eckhart Tollénak és Debbie Fordnak. A nagylelkű támogatásért Chris és Janet Attwoodnak, Marcia Martinnak, a Transformational Leaders Council tagjainak, a Spiritual Cinema Circle-nek, az Agape Spiritual Center stábjának, valamint a filmben szereplő tanítók

asszisztenseinek. Drága barátaimnak szeretetükért és támogatásukért. Ők Marcy Koltun-Crilley, Margaret Rainone, Athena Golianis és John Walker, Elaine Bate, Andrea Keir, továbbá Michael és Kendra Abay. Csodálatos családomnak: Peter Byrne-nek, nővéreimnek: Jan Childnak a felbecsülhetetlen értékű segítségért, Pauline Vernonnak, a néhai Kaye Izonnak és Glenda Bellnek, aki mindig mellettem áll. Erős és gyönyörű anyámnak, Irene Izonnak, valamint néhai édesapámnak, Ronald Izonnak,

akinek a szeretete a mai napig beragyogja életünket. Végül pedig lányaimnak, Hayley és Skye Byrne-nek. Hayley volt az, aki elindított engem életem igaz útján, Skye pedig követett és segített nekem e könyv létrehozásában, nagyszerűen megszerkesztve és átformálva mondanivalómat. Ők az én drágaköveim, akik puszta létükkel beragyogják életem minden egyes pillanatát.

—————————————————————————

Fellebben a fátyol
Bob Proctor

FILOZÓFUS, ÍRÓ ÉS SZEMÉLYI EDZŐ
A Titok mindent megad neked, amire csak vágysz: boldogságot, egészséget, gazdagságot.
Dr. Joe Vitale

METAFIZIKUS, MARKETINGSZAKÉRTŐ ÉS ÍRÓ
Bármit birtokolhatsz, bármit megtehetsz és bármi lehetsz, vágyaid szerint.
John Assaraf
VÁLLALKOZÓ ÉS BEFEKTETÉSI SZAKEMBER
Bármit is szeretnénk, mindenünk meglehet. Nem számít, milyen nagyszabású dologról van
szó. Milyen otthonra vágysz? Szeretnél milliomos lenni? Milyen üzletről álmodozol? Szeretnél sikeresebb lenni?
Mi az, amit igazán szeretnél?

 

 

Key words:

 

A TITOK, bármit elérhetsz, The Secret, Titok vonzás törvénye, vonzás törvénye,

error: Content is protected !!