UNIVERZUM – A TEREMTÉS VONZÁS TÖRVÉNYE!

bármit elérhetsz, bármit megtehetsz, A Titok, értelem érzelem, vonzás törvénye,

bármit elérhetsz, bármit megtehetsz, A Titok, értelem érzelem, vonzás törvénye,

 

Egy új fejezet lehetősége nyílik meg az emberiség előtt, a tudatos sors teremtéseink területén. A földön minden létező, ha felismeri ezt, ha nem, Isteni törvények szerint létezik. Minden tudatos élet, – a tudattalan is – szigorú Isteni törvények szerint létezhet, így a földi lét is ehhez kötött. Ez a VONZÁS TÖRVÉNYE. Mindennek tudatában vagyunk, vagy sem a törvény működik. Ez érvényes a minden lényre itt a földön is, érvényesül a mindennapi életünkben is. Tudomásul kell vennünk. Minden helyzetünkért önmagunk vagyunk elsősorban felelősek, minden ami történik velünk, mi magunk teremtettük meg, vagy éppen most teremtjük meg saját magunknak a jövőnket.  És ez így lesz ezután is.

Teremtés vonzás törvényét mindeddig a kiváltságosok használták. Gondosan titkolva létezését, működik mindenhol, és mindenkivel: Mindig azt vonzod magadhoz, amit a fejedben őrzöl. Vonzás törvénye egyik legerősebb törvény, amely kimondja, a hasonlók vonzzák egymást:

Minden gondolatunkat a belső vágyaink hívnak be, az életünkbe. Minél gyakrabban gondolunk valamire annál több energiát adunk annak, hogy valóra váljon. Röviden,a mai gondolatom a holnapi tettem, a gyakori vágyaim a holnap valóságai számomra. Ez a gondolattal való teremtés valósága, mindeddig TITOK volt a nagyközönség előtt., a harmadik dimenzióban szerencsénkre lassúbb folyamatban valósul meg. A valódi szándékainkat szükséges megerősíteni gondolatainkkal többször is, A félre teremtések, a gyakori gondolatváltásaink, a megvalósulás lassítása miatt!

AMIT AZ ÉRTELEM EL TUD KÉPZELNI AZT EL IS TUDJA ÉRNI!
Az erőnk belülről árad, ezért uralmunk alatt áll!

Mi az amit nem teremthetünk meg? Azt ami még jelenhet meg a tudatban, az ismeretlen fogalom miatt! Minden mást igen….! MINDENT, értsük szó szerint! Ebbe mi magunk is beletartozunk, így teremtsük meg önmagunk valóságát. Azt az életünket, amivé válunk sorsunk élésekor. A szép és finom emelkedett gondolatainkkal a mennyországot: A sötét negatív gondolatainkkal a földi poklot, egyaránt. A családon belül és azon kívül is, mi döntünk mit akarunk átélni, és úgy is lesz: Emlékezzünk hasonló vonzza a hasonlót…..! Minden ember ott él ebben a pillanatban is ahová vágyott ,amit teremtett önmaga számára. EZ A TÖRVÉNY: A VONZÁS TÖRVÉNYE! A belső energiánk követi a szándékos tudatunkat, és teremti a jövőnket. Saját életünk teremtésekor formáljuk az emberiség egészét is. EZ ÍGY VAN!

ÉRTELEM LÁNCAI:

Nem teremthető meg számunkra mindaz a nem megnyilvánult idea mint gondolat, amit az ész korlátai miatt képtelenek vagyunk felfogni gondolatként, idea – ként tudatosítani/ rögzíteni / az elménkben. Ide tartozik a hitetlenség: Minden olyan amit, és amiben képtelenek vagyunk hinni, nem nyilvánulhat meg teremtésünkben, ugyanakkor részesei lehetünk más által teremtett cselekvésekben.Tilthatjuk tudatosan a megteremtődését a kedvező, vagy ha kedvezőtlen jelenségeknek is.

NEM TÖRTÉNIK SEMMI: AMIT NEM ÖNMAGUNK HÍVTUNK, VOLNA BE, AZ ÉLTÜNKBE:
Így kizárólag mi magunk változtathatunk a mai helyzetünkön: SENKI MÁS:
A vonzás törvényének működése tagadhatatlan: Működött és működik. minden pillanatban, ha tudatosan tesszük irányítjuk életünket, akkor kiszámítható sorsunk lesz. Ha tudatlanul akkor jönnek szembe velünk a félre teremtéseink következményei. A nem várt események, a lehetetlennek tartott pillanatok, és mindaz amit annyira nem akartunk.
Mégis itt van velünk és burkolódzunk az előttünk tornyosuló gondjainkkal.

Érdemes átgondolni . A vonzás törvénye nem az elméből működik. Nem csak abból, inkább úgy mondom: nagyon kis részben az elméből.
A vonzás törvénye úgy működik, hogy azt vonzod be, ahogy sugárzol. Vagyis: ahogyan ÉRZEL. Az érzésben van a vonzó mágnesesség. Ezért van az, hogy sokan sok mindent el tudnak képzelni, persze. Megjelenik a tudatukban, mégsem működik a törvény. Mert nem úgy éreznek.
Példák erre a betegségek egy része is. Hiába tudom az elmémmel, hogy volt már aki kigyógyult a rákból, ha nem ÉRZEM azt hogy nekem sikerülhet. Az eszemmel felfogtam, tudom, vannak rá konkrét bizonyítékok is, én mégsem gyógyulok, mert nem hiszem el, hogy gyógyulhatok.

Vagyis az ÉRZÉSEM a dologgal kapcsolatban negatív. A tudatos teremtések nagy része ezért nem működik, ezért megy félre. Az emberek

A titok, vonzás törvénye, bármit megtehetsz, bármit elérhetsz,

A titok, vonzás törvénye, bármit megtehetsz, bármit elérhetsz,

általában ha valamire nagyon vágynak, nem magát a VÁGYAT ÉRZIK, hanem ANNAK HIÁNYÁT. Tehát miből fognak még többet bevonzani az életükbe: a hiányból, mert az alapérzelmük a HIÁNY-ÉRZET.
Ha tudatosan akarunk teremteni az életünkben, az érzést kell megváltoztatni, nem a gondolatot. Ha azt érzem, hogy én azt a valamit soha nem kaphatom meg, pedig milyen jó lenne, pedig hogy szeretném – a hiányból teremtek még többet. Ellene dolgozom magamnak, és úgy, hogy még csak észre sem veszem. Ha valóban vonzani akarok, akkor azt a vágyott dolog nem hiányzik, már most is jelen van. Csak még nem nyilvánult meg fizikai formában. Át kell hidalnom a vágyam által megteremteni kívánt dolognak az életembe történő megjelenéséig meglévő szakadékot. Ez a híd az az érzés, hogy érzem, hogy már közeledik, tudom, hogy meglesz, csak ki kell várnom, míg elér hozzám.
Ez fontos, mert az emberek azt hiszeik, hogy minden rögtön és azonnal ott terem az életükben. Nem, idő kell a manifesztációhoz. És az “idő” illúziója miatt elkezdenek ellene teremteni maguknak: miért nem kaptam már meg? Lehet hogy nem is jön, nem is sikerül?
Ez az ellenteremtés, ami valóban megakadályozza a kívánt dolog bevonzását. Mert ugyanolyan erős, mint a teremtés, hiszen mindkettő vonzás, csak az egyik magam felé, a másik magamtól el. Így valóban nem sikerülhet.

Tehát a vonzást az érzés működteti, nem az elme.

Az elme az, ami ellenteremt.
Bizony volna /bibi/ , ha gondolat kivétel nélkül nem hordozna egyúttal érzelmet is.
De hordoz kivétel nélkül minden gondolat, érzéketlen energia nélküli gondolat nincs, ilyen nem létezik. Minden gondolat hordozza azt az energiát, amivel a lélektudat adott pillanatban rendelkezik, és átitatja azt. Ezért is van szó fent arról, hogy vágyak nélkül /ez érzelem/ : Így ” bibi sincs”:
A félre teremtésben gyakori probléma mint írod is , a valaminek hiányára koncentrálni, így azt teremtjük újra.Amint a hiányban már arra gondol , hogy már minden megvan ami most nincs.Akkor a bőséget teremti meg, látja azt, már mindazzal rendelkezik amit szeretne és energiáival tudatosan élő hittel azt támogatja. így ezt vonzza magához, így van ez az érzelmekkel is. A gondolat semleges. Abszolút. Az érzelmeket mi “csapjuk hozzájuk”. És föntebb pont nem a vágyak nélküliről írtál, idézlek:
“Minden ember ott él ebben a pillanatban is ahová vágyott ,amit teremtett önmaga számára.”
Ez a mondatod volt az összes közül az egy, ami lényeges, és nagy igazság.
Vágy nélkül nincs teremtés. Nem lehetséges. De tisztáznunk kell a szót, mert félreérthető. Én arra a vágyra gondolok, ami nem az egós énünk vágya. Sajnos nem igazán tudom megfogalmazni, mert csődöt mondanak a szavaim, hiszen az a vágy amire én gondolok, nem a szavak, gondolatok tartományában van, hanem sokkal mélyebben.
Ez a vágy az a vágy, mikor már átadtuk magunkat a legyen meg a te akaratodnak. Amikor az univerzális és a személyes akarat egyesült már. De az sem vágynélküliség. Sajnos erre az érzésre nincs szavam. A szív tüze, melege, talán mint metafora kifejezi valamennyire.
Az egós ember nem tud vágytalan lenni. Képtelenség. És most az emberi vágyról beszélek. És a megvilágosodott sem vágytalan, nem lehet különben nem létezne. A teremtő nem nyilvánulhatott meg volna anélkül hogy a vágy a szívében ne ébredjen fel a teremtésre. Még “Isten” sem vágytalan.
Az egós gondolatok valóban érzelmeket generálnak. Így a gondolatokhoz MINDIG hozzákapcsolódnak az érzések, érzelmek. Hiszen az egós, nem felébredett ember azért egós, mert mindennel azonosul. Minden gondolatával, hiszen ezzel teremti a személyiségét. Az egó nem más mint címkék halmaza. Én szeretem a focit, én katolikus vagyok, én öreg vagyok, én utálom a padlizsánt, én, én, én… stb, stb, stb. Ez az egó. Így rakja össze önmagát. Ezért ha valaki nem ért egyet az álláspontjával, támadásnak, sértésnek veszi, hiszen azonosul a szerepeivel. Személyes támadássá válik így minden nem egyetértő szó. Ha pedig dicsérik pl. a cipőjét, akkor felvillanyozódik, hiszen azonosul a cipőjével: ez az enyém, ez én vagyok, ez az én ízlésem… Ha azt mondod neki hogy szerinted nem szép, nem áll jól, megsértődik, mert akkor is azonosul.
Így működik ez. Az egómnak csak szerzési vágya van, hiszen minél több jó tulajdonságot, erényt, anyagi javát, “szeretetet” birtokol, annál értékesebbnek ÉRZI magát

Tehát, vágytalan emberi lény NINCS. A vágy, és akár alacsonyabb, akár magasabb szinten beszélünk róla: az élet teremtő tüze. Maga az ÉLET

Valójában majdnem egyről beszélünk. De az, hogy minden emberi lény, ahogyan írod: az adott szintjének megfelelő érzéssel itatja át a gondolatot – ez így nagyon tág. A dolog sokkal összetettebb, csak erre akartam rávilágítani. Ez így csak általános, nem igazán érthető. Sok szintje van az érzéseknek. És az érzelem a kulcs mindennek a megértéséhez is. Az érzelem a belső vezető, de csak akkor, ha mélyebb szintekre megyünk, ha ismerjük az érzéseink erdejét. Ha nem, nagyon eltévedünk, és ez a forrása az életünk “bajságainak” is, mert nem hallgatunk az érzéseinkre, és mert nem ismerjük őket.
Ha viszont az érzéseinkkel tisztában vagyunk, és tiszta a gondolkodásunk is, a kettő végre összekapcsolódik, és ad egy új szintet, amit már így hívnak: megértés. Be-látás. Vagyis tudatosság.
A látásnak tehát sokkal inkább van köze az érzéseinkhez, mint bármi máshoz.

Mi teljesen egyről beszélünk, te jobban részletezed ennek örülök is.
Teljesen egyetértek amit írsz Értelmezés kérdése amiről beszélek az az, mindenkinek a saját szintjét kellene alapul venni hiszen ott él. És ahol él azon a szinten képes tudatosan teremteni. A maga érzelmei és tudata alapján a lélek belső irányítása mellett ha képes érzékelni.Minden léleknek meg van a maga útja, és lehetősége a tudatosságra, ez biztosítja a lehetőségeit is.

Az érzelemnek és tudatnak harmóniában kellene lennie, egyébként féloldalas lesz. Vágytalan ember természetes,hogy nincs de van tudatos teremtés:

A gondolat, csak ha szívben élünk és tartózkodunk tud semleges lenni.
Ezt segíti a semleges gondolatminta és alkalmazásának elsajátítása.
Ebben a gondolat minőségben, nem jelenhetnek meg az elmében, már másokra vonatkozó negatív gondolatsorok. Pl Megítélés, leszólások, mások elemzése, stb:

A gondolat amit a felső tudatsíkokról bevonzunk valóban semleges, és utána változik olyanná amivé mi magunk gondoljuk.
Ezért csak a már átformált gondolatokkal tudunk teremteni, amiről eddig is szóltam. Ezek már nem semlegesek, csak voltak azok Fontos szerintem hogy pontosítsunk, mert csak akkor kommunikálunk és értjük egymást tisztán. Szóval:
“A gondolat csak ha a szívben élünk és tartózkodunk tud semleges lenni. Ezt segíti a semleges gondolatminta és alkalmazásának elsajátítása.”
Ez is nagyon fontos, amiről írtál. Bővítsük, mert ez is általános. Mit is jelent amit leírtál? Mi az a módszer, amivel elérhető a semlegesség? Nos, ez a kulcs, igaz?
Az önfigyelés. A folyamatos, állandó önfigyelés. Az éberség. A jelenlét. A gondolataim, és a hozzájuk kötődő reakcióim figyelése. A figyelés magában foglalja az állandó figyelést, plusz a már lezajlott helyzetek kiértékelését. Miért ezt tettem? Miért ezt gondoltam? Miért ezt éreztem? Mit is éreztem? Ezek nagyon fontosak, mert ez adja a megértést Igen, a semleges gondolkodás elérésének ez az egyik útja, ez a gyötrelmesebb, Ehhez kíméletlenül önmagunk ellen is kell gondolkodnunk, csak kizárólag a cselekvésre, a gondolataink eredményére koncentrálva. Ön bírálatokon át, igen így van a hibákat önmagukban kezdjük keresni először. ha ott rendben van, akkor nézünk külső irányba ítélkezés nélkül. Így érkezünk el a mások megértéséhez, a megbocsájtáshoz. Ezeken a megértéseken keresztül vezet az út a feltétel nélküli szeretethez..! De nehéz.. út.! De járható.

A másik lehetőség, ha ismeri az ember a hogyant, akkor kérheti az univerzumtól, Istentől a semleges gondolatmintát. Ha karmái ezt engedi megkapja ez egy gyorsabb folyamat.

Épp ma volt a kezemben ez a könyv: A vonzás törvénye ! (Mandala Véda) most jelent meg a napokban, Esther és Jerry Hicks könyve (médiumi)már vártam, de azért még ingadozom, megvegyem-e…. (annak ellenére, hogy a “Beszélgetések Istennel ” szerzője ajánlja a címlapon:”Ez az, ezt kerested, ne is kutass tovább”
(ez a vonzás törvény tulajdonképp a rezonancia, meg a szinkronicizmus jelenségével rokon kategória lehet — meg még távolabbról: a “similis simili gaudet.” alapesete) /Az agykontroll is foglalkozik ezzel./

Először azt kellene tisztázni hogy miért vágyom valamire, pontosabban miért érzem a hiányát, miért kell nekem valami, vagy valaki, miért akarom megszüntetni a hiányt? Azért mert bennem nincs meg, de akkor miért hiány? Vagy van bennem,de kell még hogy teljes legyen ,
válasszuk ketté, : a tárgyak hiánya, ami az anyagiakhoz kapcsolódik, és azért kellenek az anyagiak mert az megadja azt az érzést, ami felemeli a tömeg felé,hatalmat ad neki ,minden negatív energiát bevonz,mert erre vágyik,ez van benne, erre akar kiteljesedni.
Valakinek a hiánya, valamilyen érzés, érzelem hiánya, amire vágyunk. Csak olyanra vágyunk amit ismerünk, mert van bennünk csak kevés és kell a többi a teljességhez. Amit nem ismerünk, nem vágyunk rá legyen az pozitív vagy negatív energia.
A hiány mely kapcsolódik a vágyhoz ,valaminek az eléréséhez mindig a teljesség a tökéletesség felé törekszik,azért hiány.
a hiány vezet a vágyhoz,mellyel törekszünk a hiány megszüntetésére.
miért kellene a gondolatainknak semlegesnek lenni, a világ mindig is a vágy által elért ,előteremtett gondolatok útján ment előre.mindig a vágy a hiány teremti meg a gondolatot,ezért elsődlegesen az szabályozza a gondolatainkat,kétségbe vonom a gondolat ,az ész felülkereskedését ezen,nem is lehet mert a vonzás törvénye

Nem hiszek abban, hogy csak úgy ránk pottyanik a megértés… Ebből születnek a szentek, meg a prédikátorok, meg a vakhit. Az önismeret a híd a szakad felett, amin át lehet jutni. Ha nincs biztos alapunk akkor rosszul végezzük. Mindennek be kell épülnie, különben kisül a biztosíték, és szerencsés esetben csak további illúziókat teremtünk, kevésbé szerencsés esetben vagy megbolondulunk, vagy meghalunk. És egyik sem a cél. A cél az átjutás a túlsó partra. A semlegesség nálam az ítéletmentességet jelenti, mint ahogy föntebb is írtam, nem a vágytalanságot. Ebben a létezésben két erő van, és ez mozgat mindent: a vonzás és a taszítás. Ez az univerzum tánca, és valóban így szép, és úgy jó, ahogyan az van. A szellem a vágyon át vezet minket egyre közelebb a teljességünkhöz. A vágy az irányfény,a vágy az, ami vezet. A vágy a mindenség hangja és mozgatója bennünk.

Vágy hangja a szív hangja. És az a középpont.
Amiről föntebb írtam, az az ego és az ő birtoklásvágyából fakadó hamis érzések. Nem tévesztendő össze a szív hangjával. Igaz, amit írtál, mindig a hiányérzet teremti a vágyat. És ez nem baj, mert az út erre vezet. Egészen addig, míg valaki teljessé nem válik. Megbocsátani csak önmagunknak lehet. Mert másnak nincs mit megbocsássunk. A hiba ugyanis mindig a a nem-látásunk és nem a másik viselkedése. Azt kéne megbocsájtanunk, hogy alszik? Hogy nincs ébren? Hogy olyan, amilyen? Nem lehet. Mert megváltozni egyedül csak én tudok. Pontosabban én sem, mert csak megértés van, és nem megváltozás. Addig akarunk másnak megbocsátani, amíg meg akarjuk változtatni. És miért akarjuk megváltoztatni? Mert nem fogadjuk el olyannak, amilyen. Vagyis, meg ÍTÉLJÜK. Amíg nincs bennünk be-látás, világosság, addig képtelenek vagyunk “megbocsátani”. Amint világosság gyúl, akkor meg már rájövünk: nincs is mit. Tehát a megbocsájtás NEM LÉTEZIK. Úgy igaz megbocsájtani csak önmagunknak tudunk, ha pozitívvá formáljuk a negatív hatásokat. Így tudunk önmagunkon keresztül szeretni másokat is. Ezért is az első szeresd önmagadat, itt kezdődik és dőlnek el a dolgaink. Bent a szív mezején, a negatív- pozitív energia jó esetben először ki egyenlítődik, és később át billen pozitívba és lehet egyre kevesebb a negatív részünk. Mind önismereti út része. A nem kívánatos előjellel is eldőlhet ez a folyamat, akkor a negatív rész kerül túlsúlyba.
Mind két példát láthatjuk. a “semleges gondolatminta” ilyen értelemben összefüggésben lehet a duális gondolkodás világlátás felszámolásával is? (“jóról, rosszról nem gondolkodom”)?

(Vagy a “magasabb megismerés” 3. lépcsőfokával, az “intuitív”val?
De itt és most nem kellene mégiscsak jobban kötődnünk az “itt és most”hoz?

A semleges szó, egyfajta passzivitást sugall : Ritkán találkoztunk a múltban az aktív passzivitás fogalmával. De érdemes lehet ezen fogalmon elgondolkodni. Mit jelenhet ez, hogyan is működik gyakorlatban.

Tegyük fel valaki csupa csúnya dolgot mond nekünk, a semleges gondolataink nélkül arra törekednénk, hogy amit mondanak nekünk azt kiegyenlítsük. Mind szavakban, mint bántásokban. Sőt ha van rá mód még jóval többet mondunk vissza, mint amit kaptunk. Ez a régi
reakciónk, megérintettek bennünk egy érzékeny részünket ez dühöt váltott ki belőlünk. Minden esetben, ezt úgy ismerjük mint a mások ugratása, előre ismerjük a hatást ez több szintű.

A semleges gondolkodásnál nem ez történik, Hanem az amit Jézus így tanított:

Ha megdobnak kővel , dobd vissza kenyérrel!
Vagy ha arcul ütnek ,tartsd oda a másik felét is!

Ez a semleges gondolat bemutatása, emelkedj felül a cselekvéseken, és nézd kívülről ami veled történik. szakadj el a megrögzött régi reakcióidtól. Ez a semleges viselkedés:/ Passzívan aktív maradni. ez inkább az érzések, főleg az indulatok megzabolázásának tűnik…amire ilyen értelemben persze, hogy szükség van “itt és most” is… nagyon is!
de… semleges gondolattal a 3 dimenzióban nem lehet élni szerintem, csak a nagy elhivatott mestereknek talán.
Ez nagyon szép de utópisztikus, szenteknek kellene lennünk, hogy így gondolkozzunk.

másrészről a cselekedeteinket részben mi határozzuk meg, de az élethelyzeteket Isten teremti meg, csak meg kell érteni és kezelni tudni. Meg kell értenünk a harmadik tudatsíkon is csak a pillanatban a mostban vagyunk képesek élni. Illúzió a múltban maradni, és előre szaladni a jövőbe, egyik sem működik. A múltban elidőzhetünk élményeket vissza idézve, mehetünk a jövőbe is , de élni csak a mostban lehet.

A dualitás egy fátyol ami eltakarja a szellemi valóságot. Az intuitív új gondolat ezt a fátylat vékonyítja el. a magasabb szellemi tudások befogadásával. így igaz!

A magasabb tudatsíkokon is csak a most van, csak ott minden gyorsabb, nincs idő. Ezért lassúbb a földi teremtésben érlelni kell a gondolatot, hogy ezzel is kifejezzük valódiak az adott teremtésre vonatkozó szándékaink. Volna itt káosz, ha alsó mennyországi viszonyok uralkodnának itt a földön. Gondolj bele a zavaros gondolatokba, amelyek rendre megvalósulnának. Inkább ne . ::)) Erről van szó, vagy állandóan része a konfliktusoknak az ember, vagy kívül marad rajtuk. Képes kívül maradni, erről van szó. Szép jó reggelt kívánok Mindenkinek! Sokszor azt gondolom, milyen hatalmas szerencse, hogy itt, a mi dimenziónkban nem valósulnak meg azonnal a gondolatok! Igencsak bajban lennénk.
Az a rengeteg szorongás, félelem, düh, meg egyéb negatív érzelem, ha mind el kezdne megvalósulni, brrr….
Annyi lenne a Földnek és nekünk is.

Szép jó reggelt kívánok Mindenkinek! Sokszor azt gondolom, milyen hatalmas szerencse, hogy itt, a mi dimenziónkban nem valósulnak meg azonnal a gondolatok! Igencsak bajban lennénk.Az a rengeteg szorongás, félelem, düh, meg egyéb negatív érzelem, ha mind el kezdne megvalósulni, brrr…. Annyi lenne a Földnek és nekünk is.
Először nagyon furcsának tűnik, és ridegnek-hidegnek ez a szint, de a tudatosság fenntartásával egyre többször tartózkodva benne, átalakul az érzés. Megszokjuk az egók harcát és ezt nevezzük “érzelmeknek, érzéseknek”. Sokáig ebben élünk, ez lesz megszokott számunkra. Pedig ezek csak drámák. Az ego imád drámázni. Akár pozitíve, akár negatíve… Ezen kell fölülemelkedni, az állandó tudatossággal és önfigyeléssel. Megnyugtatlak: nem elfojtásról van szó.

Csak semlegességről. És az nem érzelem-mentesség. Sőt. Inkább csak ebben az állapotban vannak tiszta, igazi érzéseink, ahogy Fénylény is írta. Csak ezen a szinten jelenik meg a szeretet bennünk. Egyszerűen belekerülünk a szeretet-térbe, és az átjár bennünket, birtokba vesz, mi válunk szereteté. Nem szeretünk, hanem azzá válunk.

Másképp nem tudom megfogalmazni. De hidd el, nem rideg, nem hideg, csak először nagyon furcsa. Nem kell visszafordulni és megijedni, tovább kell menni, ha egyszer megérezted. És meg fogsz érkezni.

Szerintem úgy van ez, ha valamit nagyon szeretnénk, akkor először el kell hinnünk, hogy megérdemeljük.
Sok embernek van averziója pénzel kapcsolatban, mert szerintük csak az lehet szent, vagy jó ember, aki szegény, persze kicsit túloztam.

Miután úgy döntöttünk, hogy bevonzunk az életünkbe valamit tudatosan, azt elég egyszer elképzelni, átélni, érzelemmel átitatni, és azonnal el kell engedni, nem gondolni rá.
A biblia teremtés könyvében is ezért van megjelölve a vasárnap mint a pihenés napja.
Muszáj hagyni a vágyat, nem bolygatni.
Sokan itt rontják el, mert nem engedik útjára , han3em egyre másra vágyódnak rá, és óhatatlanul megjelenik a türelmetlenség, a hiány érzete is vele kapcsolatban.
Megerősítések tekintetében is úgy van szerintem, hogy hiába mondom, “hálát adok uram, csodálatos meggazdagodásomért”, ha ehhez nem társul egy jó érzés, nem műxik a dolog.
Fontos tehát a lelkiállapot is, melyet alkalmazunk a “teremtés” közben.
Az egészet persze taccsra lehet vágni a negatív gondolatokkal.
A vonzás törvénye érzésem szerint olyan, hogy mint tudjuk, mindennek van rezgése, ugyanúgy egy társnak, vagy a bőségnek.
Ha már azon a rezgésszámon vagyunk, vagyis úgy gondoljuk, mindez a miénk itt, és most, akkor az anyagi síkon is megjelenik.
Saját tapasztalat, ha könnyű szívvel rendelek, az megvalósul.
Ha úgy gondolom, nagy a tétje, vagy túlzottan akarom, akkor nem.
A görcsösség nem hoz eredményt itt sem.

Mondhatom, remek érzés itt lenni veletek, jó érezni azt a vibrációt, ami itt uralkodik. És tudni, és érzékelni energiátokat, azt a magas szintű szeretet energiát, ahol már a lélek a szellemetek dolgoztatja immár az elmét! Hatalmas ez a szellemi változás és a lélek öntudatra ébredésének szent pillanatai. A vonzás törvénye az egyik legerősebb energiával megáldott Isteni törvény: A szeretet energia erősebb, az univerzumokat összetartó erő. A vonzás törvényét nem nehéz megtanulni, megtartani már igen.
Szükséges növelni a belső energia , és tudatszintünket ott ahol ezt belső érzéseink is diktálják.

Első lépésben az őszinteség fontos önmagunkkal szemben, elengedhetetlen.
Birtokában kell lenni az élő hitnek az áramló erőnek, és érezni jelenlétét.
Amint lesznek erre vonatkozólag kérdések szívesen válaszolok rájuk. Tudnod kell sok évtizedekig készültem fel szellemileg , erre az időkre: Isten megadta a tisztán látás szellemé

A földön az helyzet alakult ki, hogy Isten nem igazán szól bele mi történik az emberi evolúció útján. Úgy értem az 3-om dimenziós törvények hatásain kívül.

Bár sok ember nem így gondolja ezt, mégis ez helyzet, ezt a részét a karma irányítja, ok és okozati törvény szerint.
A föld szabad cselekvésű bolygó, szabad akarattal rendelkezik az ember is. Csak ne felejtsük el bármit tesz, az visszahat rá VONZÁS TÖRVÉNYE!

A tudás, a bölcsesség azokat a lényeket látogatja meg tudásvágy képében, aki felismerték életük további folyattatásához új ismeretek szükségesek. Új tudásismeretekkel lesznek képesek sorsuk irányítását a kezünkben tartani.

A tudatos lény előbb, vagy utóbb érezni kezdi igazi boldogság akkor látogatja meg, ha szeretetből tehet a többség érdekében bármit. Ezen a felismerési szinten nem számít az egyén, az ego követelődzése nap mint nap. Sokkal magasabb tudatosságba szellemi egységességbe vezető tudatos szellemi vágyak, az út mutatók.

Az a szellemi élet ami nem formázódik meg még itt az emberi elmében, idea és érzés szintjén, nem történhet meg velünk azt nem teremtettük meg önmagunk által és mások számára sem.Más emberek sem teremthetnek bele életünkbe, ha mi nem járulunk hozzá.Isteni törvény…

A szív szeretete nélkül az ész hideg számításait teremtjük meg, ha gondolatainkat nem vagyunk képesek felemelni az együttérzés, a megértés, mások elfogadásának szintjére, nem leszünk képesek teremteni ezeken a tudatszinteken sem. Nem leszünk képesek nemes tiszta tudatos gondolatok befogadására sem, nem nyithatja a zárt szellemi kapukat égi zene sem.A szárnyaló égi dal a zene, bár mindenkinek szól szabadon a kották visszahullnak hideg szívek megfagyott falairól. Nem értik mi az oka az akkordokat értők örömet sugárzó arcok erőforrásának.

A gondolataink tudatossága annak szeretet szintje határozza meg, a jelenünket és jövőnket. Ha morcos, vagy boldog varrónőként gondolunk magunkra azok is leszünk. Ha boldog koldusnak gondoljuk el magunkat, akinek nincs anyagi kötődése, akkor azok leszünk. Ha tudatlannak érezzük magunkat, egy tudatlan csoport tagjai leszünk. Ha bölcsnek gondoljuk magunkat és ebbe az irányba fejlődünk, bölcsek táborába kerülünk, ők vesznek körül és tanulhatunk tőlük. Ha anyag elvűnek képzeljük magunkat, az anyagelvű emberek társaságát keressük, akik barátaink lesznek, ők vesznek körül minket. Ha felismerjük szellemi mivoltunkat, azokat a tudásokat tanítók jelennek meg életünkben, akik pontosan azt ,és akkor tanítják, amikor arra eljön az idő. Így működik Isten vonzástörvénye.

A személyes vágyak, csak akkor teljesülnek, ha a gondolat mintát a megfelelő érzés tölti meg és nem érzelem.
Az érzelem az álmodozás területére tartozik.
Az egész nem ér semmit ha a lélek fénye nem világit a tudatban, próbálkozhatunk, meditálhatunk és úgy tűnhet, hogy a vonzás törvénye ebben az esetben nem működik. Ilyenkor önvizsgálatot tartok, mit csinálhatnék másképp, hogyan lehetne a belátásom mélyebb és arra jutottam,hogy a lélek játékba hívása nélkül a gondolat valójában erőtlen, nem képes a helyes frekvencián és elég ideig rezegni, hogy a
kívánt dolgot vagy eseményt valósággá manifesztálja. A lélek fénye és öntudatra
ébredése nélkül nem megy. Agyalhattok akár meddig pont úgy ahogy én tettem , teszem most is. Át kell adni fokozatosan a
vezetést a léleknek az az le kell mondani a gondolatokról, persze vannak gondolatok mert a testnek el kell igazodnia a fizikai világban , de ez legyen kevésbé hang súlyos és a lélek hangja ( intuicio) “Szerintem a vágyak csak akkor teljesülnek ha a “gondolatmintát” /KRYON/
megfelelő érzés tölti meg,és nem érzelem.” Érzés és érzelem: nem választanám külön, mindkettő a szeretet gyökeréből fakad energia tipus az intelligencia, a finom energiák világa: a belső négy érzékek része, elme, intelligencia, egó, szennyezett tudatforma.

Érzés,- az “érzékelés – észlelés” nem ugyanazt jelenti: érzés nélkül hogyan teremthetnénk bármit is? Érzés a vágy is, vágy nélkül nincs erő, erő nélkül nincs teremtés sem igaz?

A teremtéshez szükség van a gondolatra, a gondolat is energia, a gondolataink minőségét a vágyaink és céljaink vonzzák be a végtelen tudatfolyamból. Gondolunk valamire ez a gondolat vagy ébreszt vágyat a teremtésre vagy nem, ha nem adunk a gondolathoz teremtő energiát akkor az nem valósul meg az anyagi világban. Ezért lehetséges pl. egy rossz káros negatív gondolatot 10 mp -en belül annullálni,visszavonni /egy újabb pozitív bocsánatkérő visszavonó gondolattal a célszemély irányába. Így töröljük a teremtés lehetőségnek elindítását, ami negatívan hatna vissza saját életünkre is.

Vonzás törvénye a harmadik dimenziós anyagi világban a belső vágyak, gondolatok, kimondott szavak, többszöri megismétlésével belső valódi szándékokkal indulnak el, azokkal az teremtőerő hozzáadásokkal megtámogatva, amit a belső erős akaratunkkal hozunk életre amivel elképzeljük teremtésünk célját. Ha megfelelő ideig szellemileg megteremtettük amire vágyunk, és a teremtés elindul, a teremtésünk akkor is megvalósul, ha mi közben megfeledkezünk róla, gyakran van így, mert közben a csapongó elme már mást teremt, másra vágyik.

Tudatlanul is teremtünk, ez a gyakoribb életünk során, ekkor teremtünk félre, és csodálkozunk amikor bele kerülünk váratlanul valamibe amire nem számítunk Az alsó tudatosságunk rá ébredése, a belső felső Isteni részünk jelenlétének felismerésére:elfogadjuk az alsó emberi tudatosságunkkal a felső Isteni jelenlétet és átadjuk az életünk vezetését az Isteni résznek. “Legyen meg a te akaratod Istenem, ne az enyém” A teremtésünk ezután változik meg, amikor már nem az alsó ego dönt az Isteni helyett. Gondolkodásunk emelkedett lesz, fénnyel vezetett, nem önös érdekek lesznek a legfontosabbak döntéseinkben.

A test Isten tudatos energiájával működik, a tudatot követi az energia: azzá válunk amivé lenni akarunk, minden rajtunk múlik mi hogyan lesz,az valósul meg amit teremtünk magunk számára,az a gondolatmag szökken szárba jelenünkben amit kigondoltunk a múltban, úgy magunknak mint másoknak:” aki másnak vermet ás maga esik bele” ez is a vonzástörvényhez tartozik.Az válik valóra számunkra, amit másoknak is kívánunk, ” ki mint vet úgy arat” Kapcsolat megvan a felső Énnel, ez a belső kapu egyre szélesebbé lesz… Kapok instrukciókat /MÉDIUMON KERESZTÜL/ A TEREMTŐ ERŐ -TŐL – JEHOVA ISTENTŐL, AKIT MI JÉZUSKÉNT ISMERÜNK. Sajnos a hívő Biblia olvasó emberek sem ismerik fel az emberekhez intézett kinyilvánításait. Mi történik majd azokkal az emberekkel akik, nem ismerik a Bibliának a tanításait sem. Bejegyzéseimben, amelyen át szól Isten az emberekhez, aposztrófban vannak jelen ezek az írások olvashatóak mindenki számára, akiket odavonz a hívó gondolat.

Isten szavait közvetítem ezen a helyen, mégis oly sokaknak idegen a szó. amely a hatalmas fényvilágok jelenlétéről tudósít, és mindarról mi zajlik a mostban a világban a földön, mi várható ezután. Jézus ahogyan téged is ide irányított, új ismeretek megszerzésére, úgy jönnek erre a helyre is egyre többen, és táplálkoznak a szellemi asztalról, majd továbbmennek és máshol töltekeznek azzal a tudással ami még hiányos a tudatukban

Írások olvashatóak mindenki számára akiket oda vonz a hívó gondolat.

Isten szavait közvetítem ezen a helyen, mégis oly sokaknak idegen a szó. amely a hatalmas fényvilágok jelenlétéről tudósít, és mindarról mi zajlik a mostban a világban a földön, mi várható ezután. Jézus ahogyan téged is ide irányított, új ismeretek megszerzésére, úgy jönnek erre a helyre is egyre többen, és táplálkoznak a szellemi asztalról, majd továbbmennek és máshol töltekeznek azzal a tudással ami még hiányos a tudatukban Sok fényadó önti a tudás a szeretet a béke fényét,mégis kevés: Jézus is tudta ezt így tanította, “azokban az időkben sok lesz az aratni való, de kevés lesz az arató”. Így most szükség van a fényhordozókra, hogy mutassák fel

Sok fényadó önti a tudás a szeretet a béke fényét,mégis kevés: Jézus is tudta ezt így tanította, “azokban az időkben sok lesz az aratni való, de kevés lesz az arató”. Így most szükség van a fényhordozókra, hogy mutassák fel lehetőségeik szerint Isten fényét a fényvilágok jelenlétét mindazoknak akik vágyják és befogadják Isten szellemét. Isten akaratát teljesítem lehetőségeim szerint, ezért örömmel teszek eleget mindenkor az új Isteni tudások, a szellemi egységességek felmutatásának. Mely tanítások több szellemi csatornán érkeznek, mégis egy pontra mutatnak. Az emberiség hatalmas, belső szellemi változásokat él át napjainkban, ami fokozódik a felsőbb tudatba emelkedéssel együtt.Ez a tudatemelkedés sok színű lesz, ezért nem mindenki egyformán éli meg a jelenségeket, a bejegyzésekben, amelyre tartalmukban is összefüggnek egymással ezekről a jelenségekről is szó esik.
Köszönöm a fenti szavaidat, továbbra is szívesen válaszolok a felmerülő kérdéseidre: Isten élő energiája áramoljék lényedben, így érezve és érzékelve mindenkori jelenlétét. üdv, szeretettel fénylény.

error: Content is protected !!