A TITOK, bármit elérhetsz, bármit megtehetsz, vonzás törvénye,

A TITOK, bármit elérhetsz, bármit megtehetsz, vonzás törvénye,

A Titok kezedre játszik.
Azt ők nagyon jól tudták, előre, hogy sokaknak nem fog működni -nem csoda- a titok vonzás törvénye, ezért előre beépítették a választ.
Mintha tőlünk lesték volna le magyaroktól, mi is mindig mást okolunk, ha valami nem megy. Egy igazi magyar találmányt lenyúltak az amcsik. Ugyanis, ha még sem jön be nem kevesebbet állítanak, nem volt például kellő hited, kitartásod, alázatod, nem kérted helyesen az ajándékot…stb.

Van itt kibúvó nekik, és ha eddig nem hibáztattad volna magad a sorsodért, akkor a Titok kezedre játszik.
Te vagy az ügyetlen, a hitetlen, a kitartás nélküli, szóval nem vagy eléggé életképes, hogy a csodák segítségével sem tudod helyre hozni az életed.
Mintha azt mondanák, ember már az univerzum katalógusából, sem tudsz böngészni és kérni, akkor mit akarsz?
Ettől többet már tényleg nem lehet kérnem, és ha most sem sikerül tényleg eláshatom magamat. A csodákkal sem tudok egy középszintű életet biztosítani magamnak, akkor mit merhetek akarni. Most aztán tényleg ne panaszkodjak.
Inéttől egyszerűen nincs helye.
A Titok ezt a lehetőséged teljesen lehetetlenné teszi.


Eddig is, ha valami gondod volt, és panaszkodtál, oda vágták a kulcs megoldást, gondolkodj pozitívan, mostantól az lesz a mottó:
Gondolkodj pozitívan és használd már a titkot.
Vagy azt akarod, a sült galamb a szádba repüljön.
Szóval az írók, azért mindjárt fölmentik önmagukat, ha valami még sem klappolna Neked.
A kérdés, hogy méred meg a mérhetetlent a kellő, vagy nem kellő hitet?
Nem tudni, de ez benne a jó. Így senki nem reklamálhat, hiszen már a könyvben is ilyen válaszokat kapsz.
Új szülött korunkban óriási csoda volt a betűkkel, számokkal való ismerkedés, annak megtanulása. Ezen mindannyian egyformán átmentünk, csak nem jutott eszünkbe az a marketing ötlet, hogy erről másnap eldicsekedjünk, milyen titokra jöttünk rá, tanítottak meg.
Egy évvel fiatalabb öcsénk, és-vagy húgunk előtt sztárok lehettünk volna pillanatok alatt.
Egyikünk sem tudta, nem butábbak vagyunk idősebb testvérünknél, vagy barátunknál, hanem fiatalabbak. Egy év múlva mindannyian tudtuk, amit korábban nem. Ez a fejlődés, a tanulás rendje nem?
Azért írom, mivel maximálisan megértem azokat, akik e témában első egy-két könyvüket veszik, és ekkor meglátják a Titok vonzás törvénye könyvét. Nyilván szuper jó könyvnek tudják be.

Lásd a fenti gondolatot.
Ezen mindenki átmegy, mint említett gyermekkori csodáinkon. Ehhez hozzájárult, rendszerváltozásig nem lehetett ilyen jellegű könyveket publikálni, amelyek már nyugaton régen ismertek voltak.
Javaslat a könyvet akkor olvasd el, ha nem veszed teljesen komolyan.

Key words:

A TITOK, titok, Titok nem titok, titok titkai, vonzás törvénye, vonzás törvénye üzleti spekuláció, bármit elérhetsz, bármit megtehetsz,

error: Content is protected !!