A még fiatal sztárnő Angelina, borzalmas soványságának, a hírek szerint az oka még soványságánál is borzalmasabb. Kiderült nem anorexiás, a drámai helyzetet a diagnózis szerint hepatitiszes ferőtzöttsége okozta. Withney Huston volt hasonlóan leromlott állapotban, -igaz teljesen más okból- ,ha lehet ilyenkor párhuzamot huzni. Angelina Jolie-t időben figyelmeztették hozzátartozói és orvosai, de különféle okokra hivatkozva, elterelte a figyelmet

Ez volt a hír. Eközben kiderül mi fontosabb a sztárság, a szépség, vagy a jóság?Kiderült a problémájáról, aminek nem belső, hanem az életvitelével járó túlterhelések természetes velejárói voltak -mondta.
Ilyenek az utazással járó fáradtságai miatt lehet a fogyása, majd édesanyja halála is jobban megviselte, miáltal az étvágya ezek hatására jelentősen romlott.
A példa rámutat nem mind arany, ami fénylik.

Brad Pittnek, csak Angelina szépsége kellett
Ugyanakkor szerepet játszott, hogy Brad Pitt ebben a helyzetben megfenyegette, ha nem eszik rendesen faképnél hagyja.
Ezek a tények eléggé hitelesnek látszó érvek voltak, és Angelina_ Jolie életveszélybenönmagukban is magukban hordozzák a tényleges fogyás indokait, de sajnos a helyzete rosszabbodása miatt másra kellett gyanakodni.
Valamikori irigylésre méltó, vagy bámulandó szexis szimbolumból, testileg annyira leromlott, hogy ma már egy csontkollekció benyomását kelti. Ehhez hozzá járul a betegségével járó kapcsolatuk Pittel való megromlása, amely pszichésen további terhet ró Angelina Jolie-ra.
Brad Pitt kifakadt, hogy Ő egy teljesen más nőként látja párját, most már nem tudja igazán szeretni így Angelinát.
Brad maga is nagyon késő vette észre, hogy kedvese beteg, amikor már az ágyából sem tudott felkelni, majd volt alkalom, hogy összeesett.

Kiderült hepatitiszes
Ekkor került Angelina orvosi vizsgálat alá, ahol kiderült a hepatitisz fertőzöttsége, majd kezdték meg kezelését.
Teljesen jó indulattal vagyok kritikus, és nem akarom Brad Pittre hárítani a teljes felelősséget, hisz elsősorban mindenki magáért felel. Sajnos így sem szép dolgokat fedezünk fel benne.
Sőt e példa arra is rávilágít, hogy legbiztosabban elsősorban mindig csak magunkra számíthatunk. Még akkor is, ha nagyon bízunk a párunkban, hisz szerintem Angelina Jolie is biztosan bízott a társában, ezért érte a csalódás, amikor elakarta hagyni Brad Pitt.
Valahogy magamból kiindulva, -mert abból tudunk- a bajban nem tudnák senkit magára hagyni, akkor sem, ha nem társam, hanem “egy ember”.
Ez nagy önzés Pitt részéről, amíg csinos testet látott, addig jó volt, most hogy ez a sajnálatos esemény történik társával otthagyni akarta, vagy akarja.

Pitt igazolja a pasiknak a szépség kellAngelina_ Jolie életveszélyben
Ebből látszik, hogy nem igazi szeretet kötötte össze Őt Angelinához, hanem a vonzalom amit a társa teste kiváltott benne. Most hogy már megszűnt az a csodálatos látvány, sőt a hangulata is természetesen erőssen megromlik az embernek ilyenkor, nem akar kiállni Angelina mellett.
Sajnos ilyent tipikusan csak a férfiak tesznek. Főképpen jellemzőbb, a nőknél sikeres férfiak, fokozottabban hajlamosak a lelépésre. Ez pszichologikus is, hiszen az ő beléidegződött reflexiójuk, hogy továbbra is szertnék élni az eddig szokássukká vált nagy stilű, szexmániás könnyű, sokszor könnyelmű életüket.
Ilyenkor láthatjuk Brad Pitt ugyanolyan emeber mint bármelyikünk, vagy talán rosszabb. Hajtja a férfi ösztöne, nem tudja kontrolállni tettét és felelőségteljesen felvállalni ebben a nehéz időszakban is Angelinát, ahogy szól a mondás “jóban roszban együtt mindörökké”. Ennek ma már semmi jelentősége nincs, csak az önző énünk hatja át minden tettünket.

Minden szeretet mögött ott lapulhat az önzés
Az önzésünk dominál, ural bennünket.
Nyílván nem lehet teljesen álltalánosítani, de ez a legjellemzőbb viselkedésünk a pár kapcsolatokban és az életben. Ezen állításaim igazságát igazolja a mindennapi párkapcsolati életünk, amelyek, egymás után a problémák hatására omlik össze. Ezzel szembe éppen akkor kellene összekovácsolódni. Az érdekes, amit mindjárt itt meg kell jegyeznem, hogy sokszor nem is a nagy problémakor válunk, hanem a csipp-csupp ügyeinkben értelmetlenűl.
Ha tudnánk tökéletes kapcsolat, -ahol probléma ne lenne- nincs, de mi mégis ezt keressük, akkor nem kergetnénk illúziókat. Többször volt teszt tárgya, ha az önző ember kerül bajba, pontosan az ilyen önző tipusú emberek várják el a segítséget, akiknek adott esetben esze ágában sem lenne máson segíteni.

 

 

 

J.Dzs.Schwarcz

error: Content is protected !!