Ásó kapa népharag - mi söpri el ezt a kormányt

Ásó kapa népharag – mi söpri el ezt a kormányt

Az elmúlt több mint tíz évben mindent elkövetett,
hogy népszerűtlenné váljon ez a kormány.
Nem csak a lózungok szintjén, mert egy kis hazugságért nem kellett a szomszédba menniük,
és nagy hazugságokkal is teli van a padlás.
Amit Orbánék Magyarországgal tettek, annak a töredékébe is
belebukott volna már mindenki – rajtuk kívül.


Nem sorolom, mert elmondtuk már ezerszer, hogyan bontották le a jogállamot, tették tönkre az egészségügyet, küldték padlóra az oktatást. Tudjuk azt is, mennyit loptak ezek a derék urak, miként lettek milliárdosok.

Mindent tudunk. Ha nem is mindenki, de sokan tudnak sok mindent. És mégis: a Fidesz még mindig tartja magát. Minek kellene ahhoz történnie, hogy megrepedjen a fal és összedőljön az egész avítt, korszerűtlen, hazugságokra épült, kártékony építmény?

Ha még a mostaninál is többen tudnának róla, hogy Orbán és társai milyenek, nagy valószínűséggel akkor sem történne semmi. Józsi bácsi Dunarettentőn megszívná az orrát a kocsmában, és kérne még egy fröccsöt. Legföljebb annyit jegyezne meg, hogy a politika csúnya dolog, a politikusok pedig, egytől egyig patkányok. Mari néni Békés-borzadályon kicsit csóválná a fejét, de aztán tovább etetné a tyúkokat, mert olyan nincs, hogy a tyúk ne kapjon tápot időben.

Ez az ország mindenhez hozzászokott. 2006-ban még be lehetett hülyíteni néhány ezer hülyét, hogy verjék szét és gyújtsák fel fél Budapestet, csak azért, mert az akkori miniszterelnök bevallotta, hogy elkúrták és hazudtak az embereknek.
Ha most Orbán beszédét szivárogtatnák ki hasonló, vagy még ennél is durvább szöveggel, az emberek csak a vállukat vonogatnák. Mindenki tudja, hogy hazudnak, mondanák egymásnak, nincs ebben semmi új.


Ez egy igen okos ország, ahol mindenki mindent tud.
Csak azt nem tudja senki,
hogy ennyi gátlástalanság után minek kellene még kiderülnie ahhoz,
hogy Orbánt és rezsimjét elsöpörje a népharag.

Forrás Hírklikk

error: Content is protected !!