Az egyik leginkább biztos miniszterelnök jelölt tegnapi bejelentése után Dobrev Klára a DK színeiben

Az egyik leginkább esélyes miniszterelnök jelölt tegnapi bejelentése után Dobrev Klára a DK színeiben


Hivatalosan is Dobrev Klára a DK miniszterelnök-jelöltje, amit persze előre sejteni is lehetett.

A Demokratikus Koalíció vasárnap hivatalossá tette, hogy a párt színeiben az EP-képviselő indul a miniszterelnök-jelöltként az ellenzéki előválasztáson.

Kiválóan megkomponált előadás videón látható, ami különösen emelte a hangulatot videóról nézve is!, – érdemes megnézni.
Dobrev Klárának köszönhető a DK hirtelen jelentősen megerősödött támogatottságát a legutóbbi EU választási kampánya már extra sikert aratott a Dk-sok remélik ez jelenleg is megismétlődik.
Egyenlőre a közvéleményi mérések alapján hosszabb ideje az első helyen van.

Nyomatékosan garantálta, hogy az ellopott állami vagyonokat visszafogják szerezni, amely az ellenzéki kormányzás legelső lépései között lesz. Igazságos kormányzás akar.

Dobrev Klára a bejelentésről szóló élő videóban elmondta, „készen áll rá, hogy egyesítse az Orbánnal szemben álló ellenzéki sokaságot, és legyőzze Orbán Viktort és velejéig romlott rendszerét”.

Az új miniszterelnök-jelölt szerint amikor a kitalált ellenségek és plakátkampányok utáni igazi kihívással, azaz a koronavírussal találta szembe magát az ország, akkor a kormányzás összeomlott, ami miatt magyar emberek ezrei haltak meg.

Dobrev azonban hangsúlyozta, hogy az Orbán-rendszer hibás kormányzása nem a járvánnyal érkezett Magyarországra, hanem már korábban kezdődött. Az elmúlt tíz évben kettészakította a kormány az országot, jól élő kevesekre és küszködő sokakra.


Félórás felvezető műsor is jól komponált show után jelenik meg, de nagyon hatásosan, lássuk a videót:

 


Dobrev Klára Facebook oldala

error: Content is protected !!