Bencsik András szabadságharcosnak nevezte a tálibokat - "joga van hülyének lenni. De, hogy ezért valaki közpénzből még fizetést is kapjon"

Joga van hülyének lenni. De, hogy ezért valaki közpénzből még fizetést is kapjon

Az odáig rendben van, hogy mindenkinek joga van hülyének lenni.
De, hogy ezért valaki közpénzből még fizetést is kapjon?
Ujhelyi EU parlamentből –
Ez a megállapítás az alábbi Bencsik beszéden végig megnyilvánul.

Meglepő párhuzamok hangzottak el a Hír Tv Sajtóklub című hétfő esti műsorában. Az első téma, melyet megvitattak a műsor vendégei az afganisztáni helyzet volt. Bencsik András, a Demokrata nevű kormánypárti hetilap főszerkesztője rögtön az elején magához ragadta a szót, hogy kifejthesse nézeteit a témában, és rokonítsa azt a magyar helyzettel.

 

Bencsik monológja elején megjegyezte, hogy az afgán történések kapcsán „az ember nem tudja, hogy sírjon-e, vagy nevessen”. Ahol emberek halnak meg, ott nem illik nevetni – fejtegette tovább a főszerkesztő – de szerinte „Amerika és a művelt Nyugat újfent hülyét csinált magából”. Merthogy Bencsik meglátása szerint a 40 milliós Afganisztán túlnyomó többsége „piszkosul jól érzi most magát a bőrében”.

 

Lassan eljön az ideje annak, hogy ki merjük mondani, hogy nem csak a liberális demokrácia létezik, és elképesztő arrogancia, nagyképűség, és súlyos erkölcssértés, hogy egy nagyhatalom – csak azért, mert tele van fegyverekkel, és a technológiai fejlettsége magasabb – veszi magának a bátorságot, és Agfanisztánt rákényszeríti valamire, ami neki nem kell – folytatta később a kormánypárti lapvezető.

Bencsik főszerkesztő azt is kihangsúlyozta hogy a tálibok nem elfoglalták, hanem három nap alatt visszafoglalták Afganisztánt, és ezt szerinte sokkal inkább szabadságharcnak kell nevezni. Szerinte „az afgánok örültek ennek a felszabadításnak” és most, hogy „visszatértek a húsz évvel ezelőtti létállapotukhoz”, az a jelek szerint az afgán népnek „nagyon tetszik”.

(A jobboldali képen látható módon annyira örülnek, hogy egymás hegyén-hátán menekülnek a világ bármely országában)

Bencsik Andrást elmondása szerint felbosszantja, hogy a tálibokat a magyar médiában sokszor lázadónak nevezik, hiszen ’56-ban a pesti srácok sem lázadók voltak, hanem szabadságharcosok.

Bencsik András korábban Ferenc pápáról is becsmérlő kijelentéseket tett, keresztényellenesnek nevezve a Szentatyát, de arról is beszélt, a Sátán átvette az irányítást Nyugat-Európában. SzabadeurópaOrbán lett a szabadság és a demokrácia ellensége! – “goebbelsi módszerek”

 

error: Content is protected !!