Vagy az apa kizsigereli a lányát? Évek óta -13 éve- nem tudott döntésre jutni a bíróság? – számomra érthetetlen okból.
Milliárdokat keresni elég értelmes, de annak elköltésére nem???? Tömeg előtt állni jól énekelni megteheti! Attól nem félnek, hogy akkor tesz valami őrültséget? Azt már csak az apja tudja?
Szerintem a pénz elköltésével semmit nem ártanai magának és elfogadnák normális embernek, mint ahogy az is. editor mj.

Britney Spears apja "rabságba" tartja saját lányát! Ki "őrültebb" Britney Spears, vagy az apja?

Britney Spears apja “rabságba” tartja saját lányát! Ki “őrültebb” Britney Spears, vagy az apja? Britney Spears támogatói július 14 -én tüntettek a washingtoni Lincoln -emlékműnél. Fotó: Kevin Dietsch/Getty Images

Britney Spears apja beleegyezik abba, hogy lemond a konzervátorról, amikor eljön az ideje

A bírósági iratokból kiderül, hogy Jamie Spears „már dolgozott” az új konzervatóriumra való áttérésen

Jamie Spears, Britney Spears popénekes apja beleegyezett abba, hogy lemond lánya konzervátoráról.
Jamie Spears, Britney Spears popénekes apja beleegyezett abba, hogy lemond lánya konzervátoráról.
Az eredeti (angol) cikk pontosan itt The Guardien található>>>>

 

Jamie Spears beleegyezett abba, hogy távozik lánya, Britney Spears hagyatékának megőrzőjeként betöltött szerepéből, „amikor itt az idő”,
(“DE MIKOR? 13 év nem volt elég???” privát mj.) a bírósági iratok szerint.


Jamie Spears távozása jelentős fejleményt jelentene az énekesnő hosszú harcában, hogy megszabaduljon apja irányítása alól. A fejlemények csaknem két hónappal azután következnek, hogy az énekesnő a bíróságon felszólalt, és felszólított a vitatott megállapodás megszüntetésére, amely 13 éve irányítja az életét, felhatalmazást adva apjának és másoknak személyes élete és karrierje felett.

Britney Spears rajongói és támogatói a múlt héten az LA megyei bíróság előtt. Az énekesnő azt sugallta, hogy végső soron azt akarja, hogy szűnjön meg a konzervatórium, de jelenleg elsődleges célja, hogy kiszorítsa apját a szerepéből.
Britney Spears könyvelőt kér édesapja helyett konzervatívnak.
 

Egy csütörtöki bírósági beadványban Jamie Spears ügyvédje azt írta, hogy Jamie „nem hiszi, hogy a lányával folytatott nyilvános csata konzervatívaként folytatott szolgálata miatt az ő érdekeit szolgálná”, hozzátéve: „Spears szándékában áll együttműködni a bíróság és lánya új ügyvédje, hogy felkészüljenek az új konzervatóriumba való rendezett átmenetre. ” A bejelentés szerint Jamie „már dolgozott egy ilyen átmeneten” lánya korábbi ügyvédjével.

A bejelentés folytatódott: „Spears úr továbbra is kötelességtudó szolgálatot teljesít, őt nem szabad felfüggeszteni vagy eltávolítani, és természetesen nem hamis vádakon alapul. Spears úr hajlandó lelépni, ha eljön az ideje, de az átmenetnek rendezettnek kell lennie, és tartalmaznia kell a bíróság előtt folyamatban lévő ügyek megoldását. ” Ügyvédje azt kérte a bírótól, hogy utasítsa el az eltávolítását kérő petíciót.

Mathew Rosengart, az énekesnő ügyvédje csütörtökön egy e -mailben elmondta a Guardiannek, hogy a bejelentés „Britney Spears nagy győzelme és újabb lépés az igazságosság felé”, de egyben sürgette Jamie -t, hogy „azonnal lépjen félre”.

Folytatta: „Várjuk, hogy folytathassuk erőteljes vizsgálatunkat Spears úr és mások magatartása tekintetében az elmúlt 13 évben, miközben dollármilliókat aratott leánya birtokáról, és várom Spears úr eskütétét. a közeljövőben.”

Britney Spears többször is megvádolta édesapját „konzervatóriummal való visszaéléssel”, és azt állította, hogy a konzervatórium kényszerítette őt akarata ellenére való munkavégzésre és ellenőrizte a személyes egészségügyi döntéseit, valamint azt, hogy férjhez mehet -e vagy más gyermeket.

Jamie Spears ügyvédjének csütörtöki beadványa szerint „indokolatlan támadások” és hamis vádak értek. A bejelentés Britney Spears édesanyja, Lynne Spears állításaival foglalkozott, aki szintén Jamie Spears eltávolítását kérte.

Britney Spears az elmúlt hónapokban kétszer is beszélt a nyílt tárgyaláson, és könyörgött, hogy szerezze vissza az élete irányítását, és hogy édesapja elveszítse feletti jogi tekintélyét. A legutóbbi, július 14 -i meghallgatáson ezt mondta : „Azért vagyok itt, hogy megszabaduljak apámtól, és konzervatív bántalmazással vádolják meg őt … Mindig rendkívül féltem apámtól.”

Ezen a meghallgatáson, telefonon megjelent, az énekesnő felszólította az apja kivizsgálását és a lakhelyelhagyási tilalom kiadását ellene.

Zavaró vádakat fogalmazott meg a konzervatóriumban résztvevőkkel szemben: „Mindig azt próbálták éreztetni velem, hogy őrült vagyok, ami nem az” – mondta az énekesnő. Megismételte azt az állítását is, amelyet először egy korábbi megjelenésén adott ki, többek között azt, hogy kénytelen volt gyógyszereket szedni akarata ellenére. – Azt hiszem, meg akartak ölni – mondta.

Jamie Spears 2019 -ben lemondott személyes konzervatív tisztségéről, és azóta ő irányítja az énekes pénzügyeit. Jamie Spears és Jodi Montgomery ügyvédje, az engedélyezett konzervátor, aki átvette és irányítja orvosi ellátását, a legutóbbi bírósági beadványokban viszálykodott, és egymást okolják a rossz bánásmódért, amelyet az énekesnő nemrégiben elmondott.

A konzervatórium felállításának módja szerint az énekesnőnek fizetnie kell az apjának, az ügyvédjeinek és a megállapodás többi résztvevőjének.

A július 14 -i meghallgatáson Vivian Thoreen, Jamie Spears ügyvédje védte rekordját, mondván: „Szereti a lányát, és csak a legjobbat akarja neki.” Thoreen megkérdőjelezte az énekesnő állításainak valódiságát: „Sok jellemzése vagy emléke csak helytelen” – mondta Thoreen.

Britney Spears a múlt hónapban először 13 éves küzdelme

 

során vehetett fel saját ügyvédet, ahelyett, hogy a bíróság által

 

kijelölt ügyvéddel dolgozott volna együtt. Első megjelenésekor

 

Rosengart könyörgött Jamie Spears önkéntes lemondásához

 

, mondván: „Tényleg hiszi valaki, hogy Spears úr részvétele az

 

ügyben Spears asszony érdekeit szolgálja?”

Rosengart csütörtöki közleményében arra kérte Jamie Spears -t, hogy hagyja abba a hamis vádaskodást és „olcsó lövések készítését a saját lányára”, azzal vádolva őt és ügyvédjeit, hogy „folyamatosan szégyenletes és elítélendő támadások vannak Spears asszony és mások ellen”.

Bár Britney júniusban beszélt először nyilvánosan az ügyéről, a feljegyzések azt mutatják, hogy évek óta kifogásolja apja irányítását és a tágabb konzervatív megállapodást.

A hét elején a bíró, Brenda Penny elutasította a Jamie Spears eltávolításáról szóló meghallgatás felgyorsítására vonatkozó kérelmet .