Britney Spears indulatos üzenetet hagyott oldalán /Fotó: Northfoto

Britney Spears indulatos üzenetet hagyott oldalán /Fotó: Northfoto

Az énekesnő hosszú és szókimondó bejegyzésben írt arról, min megy át, kritikusainak pedig kemény üzenetet fogalmazott meg.

Ismét kifakadt az Instagramon Britney Spears! Ahogy arról a Blikk is írt, tegnap egy családjához szóló üzenetet tett közzé oldalán az énekesnő, ahol azzal vádolta őket, senki sem segített rajta, amikor bajban volt. Most újabb szókimondó bejegyzés jelent meg az Instagramján, ezúttal a rajongóinak, pontosabban a kritikusainak címezve:


“Azoknak, akik kritizálják a táncos videóimat...nézzétek, nem fogok egyhamar fellépni semmilyen színpadon úgy, hogy az apám dönti el mit viselek, mondok, teszek vagy gondolok. Ezt csináltam az elmúlt 13 évben… ” – kezdte a popsztár, aki ezután zenéjéről és húgáról is szót ejtett. Mint írta, sokáig próbálkozott újra színpadra lépni, de arra sem volt lehetősége, hogy a dalainak feldolgozásait üzletileg megfelelően kezelje, és bár könyörgött, nem adhatta elő új számait sem saját rajongóinak.

Aki esetleg nem tudná a mai napig gyámság alatt tartja az apja a felnőtt sztár lányát.

Mondhatjuk, önös érdekéért hogy az összes pénzét elvegye és gyerekként nevelje.

Ilyen értelembe talán érthető is elkeseredett kirohanása.

“Nem tetszett, hogy egy díjátadón a húgom lépett fel és adta elő az én számaimat a feldolgozásokhoz. […]

Ez a gondnokság alá helyezés megölte az álmaimat, szóval amim maradt, az csak a remény, és a remény az egyetlen dolog a földön, amit nagyon nehéz megölni…ugyanakkor vannak, akik próbálkoznak ezzel!

Azoknak a nőknek, akik azt mondják, furcsa, hogy még hiszek a tündérmesékben: ba**zátok meg.

Utóirat: Ha nem akarjátok látni a drága fenekem táncolni a nappalimban, vagy nem felelek meg a sztenderjeiteknek, menjetek és olvassatok egy kib**zott könyvet

-írta Britney, akinek valószínűleg ez a csatorna maradt csak valódi gondolatai közvetítésére.

Rajongói támogatásukról fejezték ki a hozzászólások közt, majd arról beszéltek, örülnek, hogy legalább Instagramon őszintén és cenzúra nélkül kommunikálhat.

Brithney Spears nézd meg itt>>>

error: Content is protected !!