Charlie Sheenről kiderül amennyire szórakoztató volt a film sorozataiban, annyira aljas a valóságban

Charlie Sheenről kiderül amennyire szórakoztató volt a film sorozataiban, annyira aljas a valóságban

Ma 57 éves Charlie Sheen: ezek voltak a szülinapos színész legnagyobb botrányai

Ezek voltak a ma 57 éves Charlie Sheen legnagyobb botrányai

Ma 57 éves Charlie Sheen. A színészt Magyarországon leginkább a Két pasi – meg egy kicsi című sorozatból ismerhetjük, de olyan kasszasiker filmekben is játszott mint például a Szakasz. Sheen azonban legtöbbször nem a színészi alakításaival, hanem botrányaival került a címlapokra az utóbbi évtizedekben. Lásd alább.

1990-ben Charlie Sheen véletlenül rálőhetett menyasszonyára, Kelly Prestonra

1990-ben Charlie Sheen egy olyan incidens miatt került a címlapokra, amikor a néhai Kelly Prestont, (később John Travolta felesége, 2020-ban halt meg mellrákban) akivel aki akkoriban a menyasszonya volt, lelőtték.

A média feltételezései szerint ugyanis maga Sheen volt az, aki véletlenül akkori szerelmére lőtt. A színész, akinek már ezt megelőzően is voltak erőszakos ügyei, végig tagadta a vádakat.

Charlie Sheen és Kelly Preston /Fotó: Northfoto Charlie Sheen és Kelly Preston /Fotó: Northfoto

“Leemelte a nadrágomat a polcról a fürdőszobában, és az apró revolver, amit magamnál tartottam, kiesett a farmer hátsó zsebéből, és ahogy a padlóra zuhant véletlenül elsült és a lábai közé lőtt egy golyót” – mondta a színész a My Violent Torpedo című beszélgetés turnéja közben.

“Évekig azt hitték az emberek, hogy én lőttem rá, hogy megpróbáltam megölni őt, pedig ez egyáltalán nem volt igaz. Egy véletlen miatt történt az egész. Én soha nem akartam őt bántani – tette hozzá Sheen.

Ezután nem sokkal prostitúciós botrányba keveredett

Alig néhány évvel a lövöldözés után Sheen újabb kínos helyzetbe keveredett. A nevét ugyanis a hírhedt hollywoodi hölgy, Heidi Fleiss kis fekete könyvében találták meg, akinek prostitúciós szolgáltatásait több világsztár is igénybe vette.

Ahogy az várható volt, Fleissnek jó néhányszor került összetűzésbe a törvénnyel, párszor le is tartóztatták. Az egyik meghallgatásán Sheen tanúként jelent meg, és bevallotta, hogy évi 53 000 dollárt költött a szolgálataira.

Heidi Fless /Fotó: Northfoto Heidi Fless /Fotó: Northfoto

1996 decemberében letartóztatták, mert megtámadta akkori barátnőjét, Brittany Ashlandot

1996-ban Charlie Sheen épp Brittany Ashland pornósztárral randizott, de Martin Sheen fiánál ismét rosszul sültek el a dolgok.

1997-ben ugyanis Ashland beperelte Sheent “többszöri bántalmazás, hanyagság valamint érzelmi – és fizikai megfélemlítés miatt”.

Charlie Sheen a Brittany Ashland által indított tárgyaláson 1998-ban /Fotó: Northfoto Charlie Sheen a Brittany Ashland által indított tárgyaláson 1998-ban /Fotó: Northfoto

A kereset szerint Sheen egy alkalommal a hajánál fogva ragadta meg a nőt, majd a márványpadlóra lökte. Ashland az esés következtében elájult, majd mután visszanyerte eszméletét hét öltéssel varrták össze megrepedt ajkát. Eszméletlen lett, és hét öltésre volt szüksége a megrepedt ajkára. Ashland azt is állította , hogy megfenyegette, hogy megöli, ha bárkinek elmondja a történteket.

Sheen 1998-ban agyvérzést kapott kokain túladagolás miatt

Nem titok, hogy Charlie Sheen komoly drogproblémákkal küzdött hosszú éveken. Jó párszor részt vett elvonókúrán is, és bizony volt olyan is, hogy a kábítószer-függősége majdnem az életébe került.

Még 1998 májusában a színész ugyanis túladagolta a kokaint, aminek következtében agyvérzést kapott és kórházba került. Ez egy évvel azután történt, hogy bejelentette, hogy ez az életstílust, amely bulikat, drogokat és prostituáltakat foglal magában, már maga mögött hagyta.

Sheen szerencsére felépült az agyvérzés után, a botrányok azonban ezt követően sem kerülték el.

2009 decemberében azért tartóztatták le, mert megtámadta akkori feleségét, Brooke Muellert

Miután feleségül vette Brooke Mueller színésznőt, Sheen állítólag összetűzésbe keveredett vele, és azzal fenyegette, hogy egy késsel megöli.

Mueller tárcsázta a segélyhívót, majd azt állította, hogy Sheen azzal fenyegeti, hogy megöli. A nő azt állította, hogy a férje azt is mondta neki, hogy vannak zsaru barátai, akik majd segítenek neki, úgyhogy jobb lesz ha nem csinál semmit.

Charlie Sheen és Brooke Mueller /Fotó: Northfoto Charlie Sheen és Brooke Mueller /Fotó: Northfoto

Jobb, ha félsz. Ha elmondod ezt bárkinek megöllek… Vannak rendőr barátaim, akiket fel tudok fogadni és el tudnak intézni téged, úgyhogy még nyomot sem hagynak – mondta állítólag a színész akkori feleségének.

2010-ben kórházba szállították, miután meztelenül eszméletlen állapotban találták meg a szállodai szobájában

2010 októberében a New York-i Plaza Hotel hívta a helyi rendőrséget egy ittas, magatehetetlen szenélyről szólt, akiről kiderült, hogy Charlie Sheen az.

A rendőrök a színészt meztelenül és erősen ittas állapotban találták meg szállodai szobájában. Sheen ügyvédje azonban tagadta, hogy a színész alkohol befolyása alatt állt volna.

Amit meg tudtunk állapítani, az az, hogy Charlie-nak nemkívánatos allergiás reakciója volt néhány gyógyszerre, ezért kórházba szállították, ahol várhatóan holnap engedik ki – mondta akkor az ügyvédje.

2014-ben egy fogtechnikus perelte be zaklatás miatt

A színész 2014 októberében újabb jogi problémákba keveredett, miután Margarita Palestino fogtechnikus beperelte “bántalmazás és szexuális zaklatás miatt.

Palesztino szerint a színész azt kiabálta , hogy meg akarja ölni, majd megpróbálta a szájára tenni a dinitrogén-oxid maszkot.

Ezután megragadta a nőt, majd erősen mellkason ütötte. A nő később elmondta, hogy főnöke, George Bogen fogorvos azt mondta neki, hogy a színész crack-kokain és alkohol hatása alatt is volt.

2015 novemberében kiderült, hogy HIV-pozitív

2015 novemberében Charlie Sheen megjelent a Today Show -ban, ahol elárulta, hogy HIV-pozitív lett.

“Azért vagyok itt, hogy beismerjem, valójában HIV-pozitív vagyok” – mondta a színész.

Véget kell vetnem ennek támadás sorozatnak és a nagyon káros történeteknek, amelyek oly sok ember egészségének veszélyeztetéséről szólnak és nem is állhatnak távolabb az igazságtól – mondta akkor a színész.

Sheen elárulta, hogy négy évvel a bejelentése előtt diagnosztizálták nála a betegséget, és fogalma sincs, hogyan kapta el.

(Forrás: TheThings)

 

 

 

 

 

 

error: Content is protected !!