csajozási technikák, Csajozási trükkök, társkeresés, társkereső, szépnek lenni

csajozási technikák, Csajozási trükkök, társkeresés, társkereső, szépnek lenni

 

Csajozási trükkök, amik működnek is, korra való tekintet nélkül.
Sok férfi szeretné megszerezni azt a nőt, akit álmaiban lát, ugyanakkor attól tart, hogy kudarcot vallana, ha csak egy szót is szólna. Nem csoda ilyen előérzetekkel el sem kezd ismerkedni. A társkereső férfiak, fiatalemberek szinte rettegnek az elutasítástól. Hogyan csökkentsük minimálisra ezt a “veszélyt”? Erre adunk egészen konkrét példát társkereső férfiak részére, ugyanakkor a nőknek is jó olvasmány lehet, hogyan próbálják leszerelni őket a férfiak.
A legfontosabb az, hogy minimális önbizalmad legyen, bár ha szert teszel előzetesen egy kis tudásra, amikor ott lesz a nagy lehetőség nem fogsz megfutamodni, hiszen készültél erre vártál. Most néhány technikát mutatunk – első leckeként.

Azonnal kezdeményezz!
Még jó előre készülj föl otthon egyedül, ahol senki nem zavar és képzelj el, egy-két helyzetet, hogy oda mész a kiszemelt hölgyhöz 1-2 másodpercen, vagyis szinte azonnal magabiztosan, hogy fogod megszólítani, mivel folytatod. Ez tartalmilag, mennyiségileg nagyon apró, de a legfontosabb rész.
A lényeg nem csak a tartalmon van, hanem a határozott, biztos fellépéseden. A leendő nőd lássa, hogy nem egy szokásos nyámnyila, anyám asszony katonájával van dolga. Magabiztosságot nem lehet pirulába megvenni a gyógyszertárban. Az a Te önmagad félelmed, gátlásod legyőzése kell legyen.
Ez a “spontaneitás” nagy hatást gyakorol a kiszemelt partneredre.
Ha viszont vársz vagy tétovázol, és csak utána szólítod meg, érezhetően rosszabb pozícióból indulsz nála. Ha 1-2 másodpercen belül megszólítod, akkor kénytelen észrevenni, akár akarja, akár nem – egyfajta változást hozol ezzel az eddig mozdulatlan környezetbe. De vigyázz arra, hogy ne csak úgy a semmiből kerülj elő: még a végén riadót fúj. Ki tudja, mióta vagy a nyomában és bámulod kidülledt szemekkel – gondolja ő.
Egy ilyen szituációt tehát azzal tudod elkerülni, ha alkalmazod a jól bevált Azonnal kezdeményezz szabályt. Azonkívül, hogy értékeli majd a spontaneitásodat, nem lesz időd tenyérizzadásra, dadogásra, bukdácsolásra – szóval azon tünetek produkálására, amellyel egy átlagos pasi általában rendelkezik. Ezeket a tüneteket nem produkálod, mivel az azonnali megszólítás miatt nem volt erre időd. nemigen volt rá időd.

Az első benyomás pedig nagyon sokat számít. Ha rólad kialakult benyomás azt sugallja, hogy magabiztos és spontán ember vagy, ami persze piros pontot jelent imádatod tárgyánál – arról nem is beszélve, hogy egy pozitív indítás után kisebb eséllyel válik remegő kocsonyává a lábad, miközben beszélgetést folytatsz Vele.
Abban a pillanatban, ahogy minden készen áll: mozgás – ketyeg az óra!

A barát eltávolítása a lány gondolataiból. Mindannyian tudjuk, hogy senki sem tökéletes. Ha elkezdesz a kapcsolatokról beszélni, akkor nyugodtan vitasd meg azokat az apróságokat is, amelyek az embereket általában zavarják. A későbbiekben próbáld meg elérni, hogy a lány mondjon példákat a saját kapcsolatából. Próbálj általánosan beszélni.
Mindannyian tudjuk, hogy senki sem tökéletes. Későbbiekben próbáld meg elérni, hogy a lány mondjon példákat a saját kapcsolatából. Próbálj általánosan beszélni. Először csak szimpatizálj a helyzettel, és valami pozitívumot találj a lány partnerének viselkedésében, amit mondj is el neki. Majd lassan, de biztosan haladj a negatívumok irányába, és fejtsd ki, hogy miért is nem tudod az ilyen hozzáállást megérteni egy ilyen csinos és értékes lány esetében. Ezzel elnyered a bizalmát, és ő is hozzád fordul, ha érzelmileg bajban van. Most kezdődhet a csábítás. Próbáld meg nem szóba hozni a barátját, ha csak ő nem hozza szóba. Ha így történik, akkor még inkább igyekezz elérni, hogy eltávolítsd a “zavaró harmadikat” a fejéből.
Ilyen esetben azonban sohase mondd, hogy ő rossz, te pedig jó vagy. Csupán azt fejtsd ki, hogy te milyennek képzelsz el egy kapcsolatot, és hogy a lány barátja által mutatott viselkedés mennyire megkérdőjelezhető, ha szerelemről van szó.

A beszélgetés lezárása, a telefonszám elkérése. Bármilyen jól is halad a társalgás hódításod tárgyával, egyszer minden beszélgetés véget ér. Vagy neki, vagy neked előbb utóbb mehetnékje támad – de mit lehet tenni, hogy elegánsan – még időben – lépj le a helyszínről, és ne érezd úgy mintha otthagytak volna? (A lezárás alatt persze nem az értendő, hogy “Kellemes volt veled beszélgetni, szia!; nem árt, ha valami kézzelfogható dolog is születik a találka eredményeképpen, mint például egy telefonszám, egy ígéret, hogy találkoztok máskor is, egy csók – vagy mindegyik egymás után :). Jöjjön egy-két példa:

1., Példa
Te: “Miért nem folytatjuk valahol máshol a beszélgetést? “Válaszképp lehetséges, hogy beleegyezik, és a nagyszerűen sikeredett beszélgetést továbbra is nagyszerűen folytatódhat tovább. Valószínű, hogy megadja a telefonszámát, hogy később meg tudjatok beszélni egy újabb találkozót. Ebben az egészben az a legszebb – a nyilvánvaló sikeren kívül – hogy ő ajánlotta fel a telefonszámát, nem pedig te kérted el. Ez pedig számára egy teljesen más megvilágításba helyez el téged.

2., Példa
Te: “Tudnánk valamikor újra találkozni, hogy folytathassuk a beszélgetést?”
Ha nem túl valószínű, hogy a beszélgetés helyszínére vonatkozó megjegyzésed megértő fülekre talál, ez egy kissé direktebb módja a telefonszám megtudakozásának.

3., Példa
Nézz hirtelen az órádra – már ha van rajtad – vagy kérdezd meg mennyi az idő, akkor, amikor nagyban bele vagytok merülve a beszélgetésbe, de úgy érzed, annak végeztével ki fogsz fogyni a témákból. Találj ki valami kifogást, és mondd azt, hogy sajnálod, de neked most halaszthatatlan dolgod van, valahol másfelé. Udvariasan mondd el, hogy nagyon élvezted a közös beszélgetést, de menned kell.Ha így hirtelen otthagyod, akkor valószínűleg elgondolkozik azon, nem-e ő mondott valami olyat, amivel megbánthatott – vagy esetleg azon, hogy miért nem rokonszenves neked; olyannyira, hogy még a telefonszámát sem kérted el. (A legközelebbi randiról nem is beszélve.) Tégy úgy, mintha elfelejtettél volna valamit, menj vissza, és akkor kérd el a telefonszámát. Amennyire lehet ne közvetlenül kérdezd meg, hanem valami ötletes ürügyet találj ki, amihez csatolod, mint egy apropó még a telefonszámot is kéred.

error: Content is protected !!