Csobot Adél sokat köszönhet az X-Faktornak, köztük Bencét is / Fotó: RAS-archívum

Csobot Adél sokat köszönhet az X-Faktornak, köztük Bencét is / Fotó: RAS


Kilenc évvel ezelőtt versenyzőként állt színpadra, most pedig mentorként térhet vissza Csobot Adél az X-Faktorba, amely meghatározó szerepet játszott életében.

Mint arról korábban már a Blikk is beszámolt, nemrég kiderült, hogy Csobot Adél váltja Dallos Bogit az X-Faktor jubileumi évadában mentorként. Most Adél arról mesélt, hogy milyen kapcsolat fűzi őt a műsorhoz.Van valami sorsszerű az X-Faktorral való kapcsolatomban. Annyi mindent köszönhetek ennek a produkciónak. Ott próbáltam ki magam először igazi, nagy színpadon, ott ismert meg az ország, ott találtam rá Bencére, aki két gyermekem édesapja lett, ott kaptam először műsorvezetői feladatot az After X-ben, és most, kilenc évvel azután, hogy versenyzőnek jelentkeztem, mentor lehetek – mesélte Adél, majd hozzátette: nagyon megtisztelő számára a feladat, bár tudja, komoly döntéseket kell majd meghoznia, hiszen a műsor emberek életét változtathatja meg.– Alig 18 voltam, amikor Nagykárolyból megérkeztem a válogatóra. Lehet, hogy ha valaki akkor azt mondja nekem, hogy még gyerek vagyok, nem értettem volna vele egyet. Most már azonban bevallhatom: akkor még kislány voltam. A gyerekeim születése által is értem nővé, és felelősségteljesebb lettem azáltal, hogy két kicsiről kell gondoskodnom – mondta az énekesnő.Adél és Bence egy ideje kétlaki életet élnek, hiszen Németországba helyezték át az otthonukat, ám Magyarországon is bőven van tennivalójuk. Az Álarcos énekes forgatása után ismét visszatértek Németországba.

Az X-Faktor miatt azonban újra itthon élnek majd egy ideig.

Hazaköltöztünk Magyarországra, és most itthon leszünk. Bencével minden apró dolgot megbeszélünk, így természetesen azt is átrágtuk együtt, amikor ez a felkérés megérkezett. A feladat nagyságától függetlenül kikérjük egymás véleményét. Attól működik jól a kapcsolatunk, hogy a lehető legnagyobb nyitottsággal próbáljuk megérteni a másikat, és segíteni a karrierjét – mondta Adél, majd megjegyezte, hogy most neki lesz sok elfoglaltsága és Bence lesz a legnagyobb támogató ereje.

Adél mindig is hangoztatta, hogy fiatalon szeretne édesanya lenni, így nagyon boldog volt, amikor kiderült, hogy első kisfiával várandós, majd ugyanekkora örömmel várta második gyermekét is. Bár a család és a karrier egyensúlyban tartása sokaknak nehéz feladat, az énekesnő megbirkózik vele. Adél elmondta, amióta édesanya lett, azóta nem vállalt koncerteket és színházi fellépéseket, viszont jó volt megélnie az anyaság minden percét.

Örülök, hogy a zene ismét nagy szerepet kap az életemben. Hazudnék, ha azt mondanám, amikor várandós lettem, és megérkeztek a gyerekeim, nem játszottam el a gondolattal: mi lenne, ha most nem itthon lennék, hanem fellépnék valahol. (…) Nem gondolkoztam, mi lesz a karrieremmel. Egy édesanya mindig ad a családnak, de megtanultam azt is, hogy magamra is kell időt szakítanom, ez elengedhetetlen a magam és ezáltal mindenki kiegyensúlyozottságához – mesélte Adél a Best magazinnak, majd hozzátette: már megtapasztalta hogyan kell döntést hoznia a családra és a karrierre is figyelemmel.


Csobot Adél és Nagy Laci Zenekara – Szívemben bomba van

 

X-Factorba sokak tetszését nyerhette el, de alább igazi világsztár legsikeresebb dala felül múlhatatlan.A garantált csúcs sláger dal! 1MILLIÁRD MEGTEKINTÉS!

2017 Latin Gramy díj, extra toplistás dal, meg kell győződni>>

 

 

error: Content is protected !!