Biorezonanciás dohányzás leszokás, biorezonanciás dohányzásleszoktatás,

Biorezonanciás dohányzás leszokás, biorezonanciás dohányzásleszoktatás,


A biorezonanciás kezelés is lehetőséget kínál a sokféle dohányzás leszokási módszer között. Egy rövid leírás erről a módszerről. Hozzátenném, hogy a készülékekből is sokféle típus van, amelyek szintén versengenek a piacon, mindegyik a legjobbnak hangsúlyozva magát.
A biorezonancia-kezelés egy olyan energetikai terápia, melynek során a kezelésben az emberi test elektromágneses rezgéseit hasznosítják. Az eljárás a hullámtan törvényeiből ismert rezonancia, ill. kioltás jelenségein alapul. Ennek során a kóros, diszharmonikus frekvenciákat a szervezetből elvezetik, ugyanakkor a meggyengült egészséges rezgéseket felerősítik.

Amennyiben ismerjük egy, a szervezetben jelenlévő káros anyag pontos rezgésmintáját, akkor ezen rezgésminta inverz és felerősített formájával az eltávolítandó anyag kötéseiből felszabadítható, és a szervezetből kiüríthető. A dohányzás ártalmai beteg szervezetében a kóros jelek interferencia következtében előbb gyengülnek, majd kioltódnak, míg az élettaniak erősödnek, minek eredményeképpen a szervezet a továbbiakban már akadálytalanul képes normális önszabályozásra, öngyógyításra.
A dohányzás ártalmai hátterében is káros rezgésminták húzódnak meg. A dohányzás leszokás energetikai oldás több lépcsőben zajlik, egy kezeléssorozat alatt. A terápia több, mint tízféleképpen modulálja a rezgésmintákat. A tesztelési eljárás során a Voll-féle elektroakupunktúrás pontokon történnek a mérések, mivel ezeken a pontokon az elektromos vezetőképesség a test más pontjaihoz képest nagyságrenddel nagyobb. A legfontosabb egy adott rezgés invertálása, és intenzitásának változtatása. A BRT-készülék, a biorezonancia-terápia a rezgésminták teljes karakterisztikáját is képes megváltoztatni, a tökéletes eredmény elérésének érdekében.

A biofizikai elváltozások minden esetben megelőzik a szervezet kémiai úton is kimutatható változásait.
A különböző programok (több, mint 400) részben a prevenciót, részben az egész test harmonizálását szolgálják, segítik a szervezet megújulását, növelik a szervezet védekezőképességét, támogatják az anyagcserét, fokozzák a csontépítést, javítják a vérkeringést. Minden anyag jellemezhető egy körülötte észlelhető összetett, nehezen ábrázolható elektromágneses rezgéssel. Elektromos jelekként e rezgések természetesen kábeleken is továbbíthatóak, feldolgozhatóak. A szervezet reagál bizonyos elektromágneses rezgésekre, mivel a szervezetben magában is jelen vannak különféle elektromágneses rezgések. A gyógyszereknek is például, de bármilyen allergénnek, toxinnak is ugyanígy megvan a saját rezgésmintája, ezek a rezgések a szervezetéivel kölcsönhatásba lépnek, rezonálnak. A biorezonanciás terápiáknak nincsen káros mellékhatásuk. Hogy egészen specifikusan a dohányzásban mennyire tudnak segíteni a puding próba válaszolja meg.

Az alábbi bejegyzés árulkodik valamiről:
“1-6 üveg 1,5 literes szénsavmentes ásványvizet kap és a kezelés végén mágnesesség segítségével nikotintörlő rezgéssel töltöm fel Önnek a vizet. A mágneses víz ivása gyorsítja a nikotin ürülését a szervezetből.”
Ha annyira biztos volt a kezelés minek kell külön is, talán érdekli egy komoly módszer dohányzás leszokás.

error: Content is protected !!