ciki a cigaretta, ciki cigaretta leszokás, dohányzás ártalmai, ciki a dohányzás, cigi elvonási tünetek nélkül,

ciki cigaretta leszokás, dohányzás ártalmai, cigi elvonási tünetek

 

A kezdeményezés korábbi, de a mai napig nem sok változást hozott a cigarettázók körében. Sem azoknak a számában, akik azóta szoktak rá ennek ellenére.
Fiataloknak indított Ciki a cigi címmel ösztönző és a dohányzás leszokást elősegítő honlapot az Országos Egészségfejlesztési Intézet (OEFI). A weboldalt a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtárban elhelyezett érintőképernyős számítógépen mutatták be. A statisztikai adatok azt mutatják, hogy egyre fiatalabb korosztály próbálja ki a dohányzást és válik rendszeres cigarettázóvá, ezért nagyon fontos, hogy olyan véleményformáló élmények érjék a gyermekeket, amelyek hatására később minél kevesebben próbálják ki a cigarettát. Az OEFI speciális prevenciós feladatot vállalt fel a fiatal korosztály egészségének védelme érdekében.

Ettől is igazibb jó programot, itt találsz helyben cigi leszokásra és semmi ciki>>

ciki a cigaretta, ciki cigaretta leszokás, dohányzás ártalmai, ciki a dohányzás, cigi elvonási tünetek nélkül,

ciki a cigaretta, ciki cigaretta leszokás, dohányzás ártalmai, ciki a dohányzás, cigi elvonási tünetek nélkül,

A dohányzás leszokás kezdeményezés korábbi, de a mai napig nem sok változást hozott a cigarettázók körében. Sem azoknak a számában, akik azóta szoktak rá ennek ellenére.
Fiataloknak indított Ciki a cigi címmel a dohányzás megelőzését és a leszokást elősegítő honlapot az Országos Egészségfejlesztési Intézet (OEFI). A weboldalt a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtárban elhelyezett érintőképernyős számítógépen mutatták be.
A statisztikai adatok azt mutatják, hogy egyre fiatalabb korosztály próbálja ki a dohányzást és válik rendszeres cigarettázóvá, ezért nagyon fontos, hogy olyan véleményformáló élmények érjék a gyermekeket, amelyek hatására később minél kevesebben próbálják ki a cigarettát. Az OEFI speciális prevenciós feladatot vállalt fel a fiatal korosztály egészségének védelme érdekében.

 

Annak érdekében, hogy a program minél több fiatalhoz eljusson az OEFI 2000 darab öt különböző játékot tartalmazó CD-ROM-ot juttat el térítésmentesen a közkönyvtáraknak. A kirakót, kifestőt, párkeresőt, fogócskát és interaktív rajzfilmet tartalmazó játékszoftver az OEFI honlapjáról (www.oefi.hu/color/megeloz3.htm) is letölthető. dohányzás leszokás sosem késő.
MTI

error: Content is protected !!