cigi leszokási tippek trükkök, dohányzás ártalmai, dohányzás leszokás, dohányzás leszoktatás

cigi leszokási tippek trükkök, dohányzás ártalmai, dohányzás leszokás, dohányzás leszoktatás

A dohányzás biznisz képlete röviden, Dohánygyártók = busás dollár milliárdok, állam = összességében vesztes, dohányosok = betegség komplexum, halálozás, adózók = pénzük java dohányosok kezelésére, társadalom = legnagyobb vesztes. Kár további bonyolult elemzésekbe kezdeni, vagy folytatni, statisztikákat készíteni, mivel hülyére lett ez már jobbról-balról számolva, boncolgatva, de ettől még senki nem gyógyult meg, semmilyen veszteségét senkinek soha nem lehet  meg nem történté tenni.

TÁRSADALOM-DOHÁNYOSOK VESZTESEK,
ÁLLAM-DOHÁNYIPAR NYERTES

Ez a megállapítás viszont felveti az egyetemleges felelősséget egyúttal. /Ne feledjük, ha jól tudom jogilag is igaz a következő: Bűnös az is, aki hagyja a bűn folyamát tovább áradni./ A dohányipar az egész világon FELMÉRHETETLEN és HELYRE ÁLLÍTHATATLAN károkat okoz.
ILYEN VILÁGMÉRETŰ KITERJEDÉSŰ KÁROS ÜZEMET, ILYEN TÖMEG MÉRETBEN,  senki sem működtethette és nem is fog működtetni soha.
Az emberiség számtalanszor megmutatta összefogását és ezáltal erejét,
– a dohányiparral szembe mi ez? – tétlenség?  közömbösség?
Miért nem lehet tenni ellene semmit?
Itt értendő társadalmak, államok, országok, és a VILÁG összefogása szintjén bármi-bárki hol van valaki, vagy valamilyen szervezet . Mi ez a passzivitás a dohányiparral szemben?

OK ÉS OKOZAT KÖZÖTT NEM LÁTJUK A KAPCSOLATOT

Magam szubjektív szempontjából a következő megállapításra jutottam, vagy áltatom magam. Nem a közömbösség, tétlenség, sőt még a félelemről sem lehet beszélni, hogy működhetnek a dohány gyárak. A dohányzás általi halálozások nagyon magasak, de mivel nem egyszerre, nem direkte tetten érhető konkrétan – pl. most elszívom az utolsó cigim és meghalok -, ezért a halált és a dohányzást nem tudjuk, vagy tudat alatt sem akarjuk összekapcsolni közvetlen értelembe. Indirektsége miatt viszont semmisnek vesszük, ezért kap “spontán, észrevétlen” módon felmentést a dohányipar. Sőt még csak arról sem hallani sehol, hogy határozottabb ellenszenv lenne az emberek tudatában a dohányiparosok ellen. Olyannyira nem érezzük kézzel foghatónak a dohányipar felelősségét, hogy minden szemrebbenés nélkül űzhetik tömegromboló tevékenységüket. Mindenki tudja és tudjuk azt is, hogy mindenki tudja és mégis semmi sem történik. Meg áll az ész.

…bővebben a csatlakozottaknak, akik még hisznek
dohányzás leszokás gyakorlatban>>>.

A VILÁG EMBERISÉGÉT KÁROSÍTJÁK BÜNTETLENcigi leszokási tippek trükkök, dohányzás ártalmai, dohányzás leszokás, dohányzás leszoktatás
cigi leszokási tippek trükkök, dohányzás ártalmai, dohányzás leszokás, dohányzás leszoktatás

De ez a tevékenység minden mással szembe az egész világot behálózza. MINDANNYIAN, MINDEN NAP érezzük áldatlan hatását közvetlen közelünkben.
Érzed az előző mondat súlyát?

Még egyszer írom tagolva, hiszen, ha eddig senki nem vette észre, hogy többet árt már, mint bármilyen háború, forradalom, katasztrófa, akkor miért pont most és erre figyelne fel valaki.

Árvíz, tűzvész, földrengés, terroristák ellen azonnal támadás következik. AZ ÁLLAMOK ÖSSZEFOGVA INTÉZKEDNEK! A dohányipar, ami sokkal hatalmasabb kárt tett eddigi fennállása óta és fog is még tenni talán örökké, senki meg sem mozdul.
MIÉRT? Egyértelmű az államnak összességében jobban kell járnia, a cigarettázásból származó bevételekből. Egy profit centrikus világban, ahol a “PÉNZ AZ ISTEN” mit várhatnánk. Megemelik a cigi árát, megbüntetik a cigiseket ..stb. A cigi függőséget okoz, attól, hogy hülyére büntetik a cigiseket még nem szoknak le. Mert attól még nem tudnak. Ekkor jönnek a pirulás segítségek, amik újabb bevételt jelentenek. ..miközben, vagy sikerül, vagy nem a dohányzás leszokás. Ugyanakkor természetesen megértem a dohányosokra is nagyobb presszurát kell gyakorolni, hogy mozduljanak a leszokás irányában, mivel elfelejtik, hogy nem természetes dolog a dohányzás.

JOGÁSZKODÁSSAL MINDEN MAGYARÁZHATÓ

A jogászok a szavak művészei, akik bár nagyon jól tudják ők is a dohányzás okozta borzalmas károkat, de A PÉNZ ERŐSEBB, AZ ERKÖLCCSEL SZEMBE.
De ha bele megyünk a jogászkodásba, biztosan ők nyernek. A jogászok úgy jönnek képbe, ha valami elindulna az iparág ellen, akkor nekik lenne a legtöbb pénzük összefogással, meg felbecsülhetetlen, hogy jogász hadviselést bármeddig bírják.De ne jogászkodjunk, ott ahol évszázadok után ez már értelmetlen bizonyosodott a károkozás.  ÉLET, VAGY HALÁL! A dohányipar jogászkodása, bármit hoz ki és a törvény bármit megengedhet a fenti szummázó TÉNYEKEN SEMMIT SEM VÁLTOZTAT!

Másfelől már mindenki teljesen tisztán lát mindent, csak a dohányzásról leszokni akarók nem látják a kiutat az alagútból. Úgy hogy a dohányzás ártalmait betéve tudja mindenki, ha egyszerűen azt válaszolja szinte minden ártalom lehetséges, akkor sem téved. De ha egy, vagy két év sokat számítana annyira, hogy sokkal erősebb szenvedéllyel akarnának a dohányzásról leszokni, akkor abbahagynák a dohányzást, mert abba fektetnék az erőfeszítést. De sajnos ez nem így van és az ésszerűség itt semmit sem ér láthatóan. Egyébként sok más életterületen sem, ezért ne vádoljuk ezzel a dohányosokat! Mint ahogy azzal sem, hogy azért nem szoknak le, mert akarat gyengék. Aki ilyent vág a fejükhöz semmi, de semmi ember ismerete nincs, még ha véletlen professzor orvos állítaná is az ellenkezőjét.

ÖRÖK GYŐZTES A DOHÁNYIPAR!cigi leszokási tippek trükkök, dohányzás ártalmai, dohányzás leszokás, dohányzás leszoktatás
cigi leszokási tippek trükkök, dohányzás leszokás, dohányzás leszoktatás

cigi leszokási tippek trükkök, dohányzás ártalmai, dohányzás leszokás, dohányzás leszoktatás

cigi leszokási tippek trükkök, dohányzás ártalmai, dohányzás leszokás

A veszteseket a pénzen felül nagyobb sőt pótolhatatlan veszteség éri, ha figyelembe vesszük, hogy az egészséget semmi sem pótolhatja, halál viszont az élet visszavonhatatlan befejezése.
Évi 30 ezer ember kizárólag a dohányzás szenvedélye miatt veszíti el életét, mert nem tud leszokni róla.
A dohányosoknak éppúgy rabja a munkásoktól kezdve az egészségről papoló orvosig mindenki lehet.
A dohányellenes reklámok semmit sem jelentenek, semmit sem csökkent a dohányosok száma, amióta komolyabban foglalkozik az állam is végre a dohányzás problémáival.
Annak ellenére, hogy három vesztes és csak egy nyertes van.

 

 


AZ EMBERISÉG ROHAN SOKKAL APRÓBB BAJ ESETÉN
cigi leszokási tippek trükkök, dohányzás ártalmai, dohányzás leszokás, dohányzás leszoktatás
cigi leszokási tippek trükkök, dohányzás ártalmai, dohányzás leszokás,

Érdekes módon nem esik kellő szó arról, hogy a dohányipart kifejezetten magas adóteherrel sújtanák, éppen annak okán, hogy az általuk okozott kárt részben, vagy egészében legalább anyagi szinten maradéktalan térítsék meg. De nyilván az elvesztett egészséget a sok szenvedést éveken át, a halál végkimenetelét semmivel sem lehetne megfizettetni.
Semmivel!
Nincs rá semmilyen hatalmas pénz mennyiség, a világ kincse sem lenne elég kárpótlásul. Meg kellene kérdezni egy haldoklót, vagy hozzátartozóikat, mi a véleményük minderről?

Persze a további biznisz a dohányosok leszoktatói, akik mint a túlsúlyosoknak, mindent ígérnek, hogy biztos leszokási tippjeik vannak, tanácsaik vannak a dohányzás leszokására, vagy a dohányzás leszoktatására. Hogy ez mennyire igaz, vagy sem nem tudni. Jól tudjuk akár itteni egyik cikkből, hogy az elektromos dohányzás leszoktató technológiát tiltják, de látható, hogy igazam van:

“A BIZNISZ AZ BIZNISZ!”
DOHÁNYOSOK HALÁLRA BÜNTETVE MIKÖZBEN HALÁLRA ÍTÉLTÉVÉ VANNAK!

NE A DOHÁNYOSOKAT BÜNTESSÉK,

EL KELL ZÁRNI A GYÁRTÓ CSAPJÁT!

Miért csak a dohányosokat büntetik? Ugyanis aki leszokik az sem biztos, hogy azért szokott le mert a szuper titkos kütyük a dohányzásról leszoktatták, hanem megmagyarázhatatlan komplex körülmények összjátéka hatására. De az egész élet ilyen kiszámíthatatlan irányokkal tűzdelt, ám mi mindig nagyon okosaknak akarunk látszani másokhoz, mások problémájának megoldójának tetszelgünk, miközben mögöttesen minden esetben az önző érdekeink diktálják tetteinket.
Tisztán tudom, most mindenki kitér a hitéből, de ez van, ezt látom a világon.
Mielőtt úgy gondolod magamból indultam ki, ezzel az írásommal lehet többet tettem mint Te valamikor éppen a dohányozni leszokók érdekében.

…bővebben a csatlakozottaknak, akik még hisznek
dohányzás leszokás gyakorlatban>>>.

A MULTIK DIKTÁLNAK EZÉRT LÉTEZHET A DOHÁNYIPAR

Minden dohányost arra buzdítok, hogy ne adják pénzükkel együtt az egészségüket a multimilliárdosoknak oda.
Nagyon nehéz a dohányzás leszokás befejezéséig az út, de mindent megér ez a győzelem.
A MINDENT annyira értem, hogy bármilyen világbajnoki érem, ez mellet eltörpül nem beszélve az érem nem aranynak nevezett fém lesz, hanem EGY EGÉSZSÉGES TELJES ÉLET lesz a jutalmuk!!!

A DOHÁNYZÁS ÉS DROG VÉG KIMENETELE MEGEGYEZIK
A DOHÁNYOSOK HÜLYÉRE BÜNTETÉSE, CSAK ÚJABB ADÓ BESZEDÉS

Azt mondja az állam lássátok mennyire akarunk tenni?
Ez egy nagyon cinkos állítás, mivel ők nagyon jól tudják, hiába a sok kezelés, még nincs biztos megoldás a dohányzás abbahagyására.

Ezért érdemes beáldozni mindent, hiszen szó-szoros értelembe az életünkről van szó.

JDzsS

 
 
error: Content is protected !!