A dohányzás leszoktatás jövöje Elektromos cigaretta /E cigaretta/

dohányzás ártalmas, dohányzás ellen, dohányzás leszokás e-cigivel, dohányzás leszokás garanciával, dohányzás leszokás tippek

dohányzás ártalmas, dohányzás ellen, dohányzás leszokás e-cigivel, dohányzás leszokás garanciával, dohányzás leszokás tippek

Az elektromos CIGARETTA A JÖVŐ! CSODÁLATOS tudományos áttörés!
A dohányzás leszokás a természetes módszerek között a legjobb megoldás a piacon – az elektromos cigaretta? /Találtam forrásokat, ahol, viszont a szenzációról szó sincs, egyáltalán nem veszélytelen a dohányzás leszokás elektromos cigivel/
Egy forrás hely kérdés-válasza:
E-Cigaretta használata esetén fennáll a nikotin túladagolás kockázata?
Nem. Felnőtteknél 60mg nikotin a halálos dózis. A legerősebb E-Cigaretta patronok nikotintartalma is csak 18mg, ez a mennyiség azonban nem egyszerre jut az e-cigarettázó szervezetébe, hanem inhalálás (slukkolás) útján, apránként. Mielőtt áttérsz az e-cigire, érdemes megfigyelned, hogy egy hagyományos cigiből általában hány slukkot szívsz mielőtt elnyomod, mert e-cigarettádat is ennek megfelelően célszerű használnod “rágyújtásonként”. Léteznek 0mg, 6mg és 11mg nikotin tartalmú patronok is.

Azért megjegyzem a halálos dózis 1/3-át soknak tartom, pláne ha a dohányzás leszokás -hoz vezető úton akarok haladni.

dohányzás leszoktatás E-cigarettával!
Az e-cigaretta (vagy e-cigi) az elektronika változata a hagyományos cigarettának, amely kis mennyiségű vegyi nikotint szív be minden belégzéssel. Képzelje el, hogy a füst a vonaton, az irodában, az étteremben, vagy akár a repülőn! Az E-cigarettával füst nincs. Továbbra is a dohányzik, mint általában, annak érdekében, hogy leszokik a dohányzásról, és akkor még mindig kapok egy nikotin fix, de nem lesz a légzés rákot okozó rákkeltő, és más mérgek. Tudom, hogy ez úgy hangzik, hogy szép, hogy igaz, de hála a modern technológiának, tudósok hoztak létre a cigarettát a jövő, és most itt, elérhető, hogy az online és kap szállított jogot, hogy a haza.

Az e-cigaretta készülék formájában egy kis rúd, ami valamivel hosszabb, mint egy rendes cigaretta. A szócsöve A készülék tartalmaz egy cserélhető patron folyadékkal töltött.
Belégzés és kilégzés, úgy néz ki és úgy érzi, mintha dohányozna.
Pontosan úgy, mint a hagyományos cigaretta … ez nagyszerű!
Amikor a dohányzás leszoktatást elkezdi e cigarettával belélegzi az eszközön keresztül, a levegő áramlását érzékeli a szenzor. Elektronikus cigaretta egy nem – gyúlékony új modult, amely segít leszokni a dohányzásról fokozatosan Ez ad hasonló elégedettségét a hagyományos cigaretta.
 
Az E-cigaretta van egy csodálatos high-tech terméket fejlesztették ki, hogy a dohányzók számára tiszta alternatívát a dohányzás vagy az eszköz, hogy segítsen leszokni, hogy teljesen természetes. Nem tartalmaz, nem szén-monoxid, nem rákkeltő vegyi anyagok, és nem tar. Amikor a levegő áramlik át a készüléket, akkor érzékeli a mikroprocesszor. Ez a mikroprocesszor, majd aktiválja a porlasztó, amely fecskendez apró cseppeket a folyadékot a folyó levegőbe. Ez létrehoz egy gőz köd, amely belélegzi a felhasználó. A hozzáadott propilénglikol, hogy a folyadék teszi a ködben jobban hasonlítanak a rendes cigaretta füst. A mikroprocesszor is aktivál egy narancssárga LED a tippet, hogy szimulálják valós dohányzás. Ez nem csak szimulálja cigarettafüstöt, hanem a hőmérséklet a közös cigaretta füstje, amely 50-60 ° C-on
Ez a legtermészetesebb és sikeres módja annak, hogy feladja dohányzási szokások.. Ez forgalmazott egy egészségesebb alternatívát a dohányzás, mivel a legtöbb káros anyagok elégetésével a dohányzás a hagyományos cigaretta nincs jelen az atomizált folyadék az e-cigaretta.
Képzeld el, az egészségügyi ellátások és a költség haszon!
 
1.. Nincs rossz lehelet
2. Pénzt takarít meg
3. Ebbe nincs 4000 dohányzás ártalmait jellemző vegyi anyag.
4. Nem lesznek sárgák a fogak
5. Nincs kátrány és egyéb a dohányzástól rákkeltő hatású anyagok
6. Ártalmatlan környezetre és mások veszélye nélkül „dohányozhat”
7. Nincs lehetőség tüzet okozni. Ez biztonságosan használható a legtöbb nem dohányzó helyeken
8. A dohányfüst mentes leszokás eljárás, a cél a dohányzás leszokás véglegesen.
 
Az elektromos cigaretta is lehetővé teszi, hogy a dohányzás ugyanolyan öröm, mint a hagyományos cigaretta, amikor belélegzik, utánozva az egész folyamat a dohányzást. E-cigaretta egy sokkal egészséges dohányzás ez a tapasztalat és sokkal szórakoztatóbb, mint más termékek dohányzás leszokás, dohányzás leszoktatás módszerei, és váltak ismertté, mint a legtökéletesebb alternatíva, a dohányzás leszokás ügyében mind ez eddig. Egyszerűen csak szívjuk és kilégzéskor vízgőz a nikotin helyett!
 
Ha szeretne leszokni a dohányzásról, akkor az E-cigaretta a dohányzás leszoktatásban, mint termék) messze a legegyszerűbb módja ennek.
Az első naptól, amikor elkezdi használni az E-cigarettát, a szervezet elkezd újjá éledni, a tüdő elkezd megtisztulni a kátránytól, és az Ön egészsége elkezd javulni, a 7. napon a szaglás és íz meg fog erősödni, a tüdőben kezd nőni a kapacitás és a foltok a számok és a fogak is eltűnnek. Mindez pedig még az e cigaretta dohányzás időszakában. Kezdje el az egészségesebb dohányzás leszokás, illetve dohányzás leszoktatás életet ma!
 

error: Content is protected !!