cigizés okai, dohányzás káros egészségre, dohányzás káros hatásai, dohányzás leszokás, fülpunktúrával,

cigizés okai, dohányzás káros egészségre, dohányzás káros hatásai, dohányzás leszokás


Gyakorlatilag észre sem lehet venni, viszont a következő kezelés időpontjáig ingerlik a megfelelő akupunktúrás pontokat. 

A dohányzás segít elviselni a feszültséget, a stresszt, támaszt nyújt a feszültség, a szorongás, a várakozás pillanataiban. A szervezet hozzászokott a nikotinhoz (beépült az anyagcsere-folyamatokba), így annak hirtelen elvonása kisebb-nagyobb zavarok sorát váltja ki a tompa fejfájástól az ingerlékenységig; étvágynövekedéssel, a koncentrálóképesség csökkenésével, álmatlansággal járhat. Mivel, aki dohányzik, tudja, hogy egy cigaretta meggyújtásával ez megszűnik, tehát valóban nehéz ellenállni a dohányzás kísértésének. A fülakupunktúra a szervezetet, akár élelmiszerek vagy a levegőből való belégzés útján is tisztítja. Méregtelenítés hatására a káros anyagok szervezetünkből távoznak, így számos pozitív változást tapasztalhatunk egészségünk alakulásában.


Akupunktúrával méregtelenítik a nikotinhoz, (egyéb kémiai anyagokhoz: alkohol, drog, stb.) szokott szervezetet, kitisztítják az élettanilag káros anyagokat.
Helyreáll a vegetatív idegrendszer egyensúlya.

error: Content is protected !!