dohányzás ártalmai, dohányzás elvonási tünetek, dohányzás leszokás, dohányzás leszokás soha nem késő, dohányzás leszoktatás,

dohányzás ártalmai, dohányzás elvonási tünetek, dohányzás leszokás, dohányzás leszokás soha nem késő,

 

Soha nem késő, viszont jobb minél előbb leszokni a dohányzásról.
Ugyanakkor ne nyugtasd magad, „ha már eddig dohányoztam, most már úgyis mindegy”.
Semmi sem mindegy, de ami már megtörtént azon nem lehet változtatni, de a jelen az éppen most történik. Most Ön elkezdheti megváltoztatni az életmódját, de legalább a cigiről való leszokást végre komolyan venné. Ön is tudja mi a vége, ha továbbra is vakot játszik, mellébeszél. Ezt meglehet tenni, de az ok és okozat törvénye garantáltan működik. Másképp, „Amint vet, úgy arat”. Sok bölcsesség van, ami arra int, az életünk egészségileg is komoly átgondolt folyamatára figyeljünk oda.Ahogyan élünk, ez az életünk vetése, olyan lesz a közérzetünk, azaz életünk eredményének learatása ma és holnap is már.
Mától kezdhet egy új életet, de halogathassa, bármeddig, csak ne addig, amikor már, ahogy esetleg Ön mondaná „úgyis mindegy”. Egyszer eljön ez a nap, egyszer eljön ez az utolsó pillanat, de Önnek még van lehetősége egyszerű lehetőséggel kijönni ebből a dohányzás históriából, amit már túlmisztifikálunk, mint nehézség, sőt szinte lehetetlenként állítjuk be és el is hisszük. Pedig könnyebb legalábbis ezzel a módszerrel, mint hinnék.
Az országban egyedül álló módon, kifinomult módszerrel adok Önnek egy olyan biztos lehetőséget, amihez nem kell semmi, de mégis garantált a dohányzásról való leszokása. Ehhez nem kell a cigi helyett más valamit szednie, legyen az bármilyen pótszer, vagy eszközt igénybe venni. Nem kell eljárni valamilyen dohányzás leszoktatás trénerhez, mesterhez, pszichológushoz…
Miért választani mást, ha dohányzás leszokás módszeremmel lehetséges, hogy saját maga apró részletekbe menő útmutatásom alapján könnyedén leszokik.
Bízzon bennem, és higgye el Önbe minden képesség meg van, ami szükséges, hogy az Ön előtt felmerülő akadályokon túljusson. …és nem győzöm hangsúlyozni, hogy egyébként bármilyen dohányzás leszoktatás módszert kezd, akkor is ez van.
Ez az igazság.

error: Content is protected !!